AaB TV: Nyt løbebånd til genoptræning

9. maj 2021 kl. 08:28 af Rasmus Estrup

Nu er et nyt og smart redskab blevet tilgængeligt for AaB-truppen. Et Anti-Gravity-løbebånd, som står hos FysioDanmark i Kennedy Arkaden, kan nemlig bruges til at reducere belastningen på bentøjet, mens man løber på løbebåndet.

Helt konkret kan man på løbebåndet få reduceret belastningen med op til 80 procent af sin kropvægt.

- Det gør, at vi forholdsvis hurtigt kan komme i gang med at belaste kroppen igen. Vi kan få folk til at træne tidligere i deres genoptræningsforløb, og dermed komme hurtigere i gang med at lave de øvelser, vi gerne vil have dem til at lave, udtaler AaB's cheffysioterapeut Morten Skjoldager.

AaB's læge Jens Lykkegaard Olesen supplerer:

- Det betyder, at man ikke taber højde i forhold til nogle af de muskler, der måske ikke er blevet skadet, men som man ikke vil få trænet, hvis man er på en motionscykel. Så du kan egentlig holde kroppen i gang i forhold til genoptræning, siger han.

Se hvordan Anti-Gravity-løbebåndet fungerer i dette indslag.

AaB TV: Sammendrag af OB-AaB

8. maj 2021 kl. 07:42 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 1-0 på Nature Energy Park i Odense, og i videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen.

Første halvleg var rig på chancer til begge hold. Fynboerne havde de fleste tilbud, og i to tilfælde måtte Daniel Granli agere redningsmand i sidste øjeblik.

I modsatte ende kom AaB blandt andet til fine muligheder til Lucas Andersen og Kasper Kusk, men mens anføreren ramte OB-keeperen fra tæt hold, sparkede Kasper Kusk sin mulighed forbi målet.

Lige inden pausen scorede Bashkim Kadrii til 1-0, da Ayo Simon Okosun forlængede en lang bold til Bashkim Kadrii, der løb fra Daniel Granli og udplacerede Jacob Rinne.

Efter pausen fik Kasper Kusk blandt andet en god mulighed, der blev sendt forbi fjerneste stolpe, inden Tim Prica i tillægstiden fik en scoring annulleret for offside.

I de døende sekunder fik AaB en sidste chance til først Martin Samuelsen, der fik sit forsøg blokeret på stregen, og dernæst sparkede Jacob Rinne bolden over mål.

AaB-nederlag i Odense

7. maj 2021 kl. 20:56 af Rasmus Estrup

AaB topper fortsat 3F Superligaens Kvalifikationsspil trods aftenens 1-0-nederlag på udebane mod OB. Kampens afgørende scoring blev sat ind af Bashkim Kadrii i slutningen af første halvleg. I tillægstiden lignede det ellers en nordjysk udligning, men Tim Prica fik sin scoring annulleret for offside.

Første halvleg bød på masser af muligheder, og størstedelen var til det fysisk stærke hjemmehold, der også kom frem til den første afslutning efter 12 minutter, da et hjørnespark blev forlænget ind i det lille felt. Her fik Ayo Simon Okosun med fodsålen prikket bolden mod mål, men inde på stregen kom Daniel Granli i vejen.

Et par minutter senere fik OB en ny mulighed, da en lang bold blev forlænget videre til en fri Bashkim Kadrii. OB-angriberen forsøgte fra kanten af feltet at overliste Jacob Rinne, men bolden gik forbi AaB-målet.

Efter knap 20 minutter testede AaB for første gang Sayouba Mandé, da Kasper Kusk satte Marcus Hannesbo op i venstresiden. Kantspillerens forsøg mod fjerneste stolpe blev dog reddet af OB-keeperen.

Midt i første halvleg kom Lucas Andersen frem til AaB's hidtil bedste mulighed, da et præcist indlæg fra Frederik Børsting ramte anføreren midt for mål på kanten af det lille felt. Lucas Andersen sparkede på mål på førsteberøringen, men afslutningen sad lige på OB-målmanden.

I modsatte ende havde Jørgen Skjelvik kort efter en afslutningsmulighed i feltet, da et indlæg gik fra højre mod venstre side, men OB-spillerens forsøg var skævt og sprang i stedet ind foran mål, hvor Max Fenger lige akkurat ikke fik støvlen på.

Efter 32 minutter kombinerede Kasper Kusk og Lucas Andersen sig flot igennem til en ny AaB-chance, men da Kasper Kusk midt i feltet satte venstrepoten på kuglen, sendte han læderet lige forbi nærmeste stang.

Straks efter var OB farlige, da Bashkim Kadrii kom til et hovedstød, der gik forbi fjerneste opstander.

Med ti minutter til pausen var OB meget tæt på et føringsmål. Først ramte Bashkim Kadrii stolpen, og returbolden røg lige ud til Issam Jebali, der med det samme tog chancen med en resolut afslutning. Men endnu en gang fik Daniel Granli blokeret læderet i sidste øjeblik.

Lige inden pausen lykkedes det hjemmeholdet at komme på tavlen. En lang bold blev forlænget af Ayo Simon Okosun, som med hovedet headede Bashkim Kadrii i dybden. Alene med Jacob Rinne udplacerede OB-angriberen den svenske målmand, og dermed var fynboerne foran ved pausen.

I anden halvleg havde AaB optræk til et par muligheder, inden Kasper Kusk efter 58 minutter trak ind i feltet efter oplæg fra Kristoffer Pallesen og kom frem til en stor mulighed alene med Sayouba Mandé, men fra en spids vinkel forsøgte AaB-spilleren sig med et højrebens forsøg, der gik forbi bagstolpen.

Midt i første halvleg blev Rufo og Tim Prica sendt på plænen i stedet for Lucas Andersen og Tom van Weert, men næste mulighed tilfaldt hjemmeholdets anfører Jeppe Tverskov, der headede et hjørnespark lige over mål.

Et kvarter før tid kom også Martin Samuelsen på banen, og med 12 minutter igen flugtede den indskiftede nordmand kompetent på mål fra kanten af feltet, men OB-keeperen reddede flugteren.

Med otte minutter igen blev Oscar Hiljemark sendt i aktion, men det var en anden indskifter, Rufo, der fem minutter før tid kom op til et hovedstød efter oplæg fra Martin Samuelsen. Spanierens hovedstød gik dog over mål.

AaB fortsatte jagten på en udligning, og i tillægstiden sparkede Tim Prica flot bolden i kassen, men efterfølgende blev målet efter en VAR-kendelse annulleret for offside.

Fire minutter inde i tillægstiden var AaB atter tæt på en udligning, men Martin Samuelsen fik efter et hjørnespark sit forsøg blokeret på stregen, og efter yderligere klumpspil sparkede Jacob Rinne bolden over målet. Dermed endte det med et nederlag på 1-0.

Efter nederlaget ligger AaB fortsat øverst i 3F Superligaens Kvalifikationsspil med 39 point.

AaB spiller igen næste søndag, hvor holdet kl. 14.00 møder AC Horsens på Aalborg Portland Park. Du kan købe billetter til kampen her.

Matchfacts - 3F Superligaen, Kvalifikationsspil, 29. spillerunde

OB-AaB 1-0 (1-0)
45. min 1-0 Bashkim Kadrii
Advarsler OB: Max Fenger (45), Sayouba Mandé (90)
Advarsler AaB: Ingen
4.083 tilskuere på Nature Energy Park

OB (4-4-2): Sayouba Mandé, Robin Østrøm, Jeppe Tverskov, Oliver Lund, Jørgen Skjelvik, Ayo Simon Okosun, Jens Jakob Thomasen, Issam Jebali (82: Tarik Ibrahimagic), Aron Thrándarson (76: Emmanuel Sabbi), Max Fenger (67: Mikkel Hyllegaard), Bashkim Kadrii (82: Moses Opondo).

AaB (3-4-3): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Rasmus Thelander, Daniel Granli, Frederik Børsting (75: Martin Samuelsen), Iver Fossum, Magnus Christensen (82: Oscar Hiljemark), Marcus Hannesbo, Kasper Kusk, Lucas Andersen (66: Rufo), Tom van Weert (66: Tim Prica).

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

AaB TV: Seneste sejr over OB

7. maj 2021 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

I aften skal AaB op imod OB på udebane i 3F Superligaens Kvalifikationsspil. Inden da kan du her se de tre AaB-scoringer fra det tidligere møde i Kvalifikationsspillet, hvor AaB vandt 3-2.

Se blandt andet Tom van Weerts kølige scoring ned mod Vesttribunen og Tim Pricas resolutte hug i modsatte ende.

Aftenens kamp i Odense spilles kl. 19.00, og du kan se kampen på TV3 Sport, der viser optakt fra kl. 18.00.