AaB og hummels veje skilles efter indeværende sæson

12. maj 2021 kl. 10:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Siden foråret 2016 har AaB’s spillere i 3F Superliga-truppen og på AaB Akademiet været klædt i hummel-udstyr på såvel kampdage som på træningsbanen på Hornevej. Dette ændres dog, når sæsonen 2020/2021 afsluttes, og en ny sæson går i gang fra 1. juli.

- Vi har været glade for samarbejdet med hummel, der har været en dygtig og seriøs partner gennem alle årene. Samtidig har vi dog også haft et ønske om at gå nye veje med vores beklædningsaftale, så derfor er vi i fred og fordragelighed blevet enige om, at samarbejdet for denne omgang ophører. Vi har dog en lang historik med hummel, så hvem ved om vores veje krydser hinanden igen på et senere tidspunkt, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Afskedsgave til AaB’s fans fra hummel

Som afskedsgave vil hummel og AaB gerne markere afslutningen på samarbejdet i forbindelse med AaB’s sidste hjemmekamp i denne sæson mod mod Vejle Boldklub onsdag den 19. maj.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med AaB, det skal der ikke være tvivl om, og der har de seneste fem et halvt år været flere mindeværdige tiltag, ligesom vi synes, at vi sammen med AaB har skabt nogle unikke og flotte kamptrøjer, som klubbens fans har taget godt imod, forklarer Allan Vad Nielsen, CEO for hummel.

- Derfor er det også passende, at vi slutter af med en lille gave i form af en fan T-shirt til 500 udvalgte AaB-fans til sæsonens sidste hjemmekamp mod Vejle Boldklub, lyder det fra Allan Vad Nielsen.

Sådan får du fat i en trøje

I forbindelse med næste onsdags hjemmekamp mod Vejle Boldklub vil alle tilskuerne i en af de i alt ni sektioner på Aalborg Portland Park modtage en særlig fan T-shirt fra hummel.

Hvilken sektion det bliver er dog ikke bestemt endnu, dette afgøres i stedet via en konkurrence, hvor man som billetindehaver til kampen kan gå ind og deltage i konkurrencen om hvilken sektion, der skal vinde trøjerne.

Den heldige vinder modtager naturligvis en fan T-shirt, samt en kampbrugt signeret trøje, mens de øvrige 499 tilskuere i samme sektion får en ”sidemandsgevinst” i form af en fan T-shirt fra hummel.

Klik her for at gå til konkurrencen med det samme, hvis du har en gyldig billet til opgøret. 

Tags på denne nyhed

AaB kvalificeret til eSuperliga Finals

12. maj 2021 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

Brøndby I.F.-AaB 2-6

Efter en oversidderrunde i mandags var AaB i tirsdagens første kamp oppe imod Brøndby I.F., og her ville en AaB-sejr cementere en plads i Top 4, og dermed direkte kvalifikation til eSuperliga Finals.

I første duel spillede Mads Skibsted 1-1 på hjemmebane mod Blazek, og dermed var alt åbent inden returopgøret, men her spillede Oliver Roberts sig frem til en flot 5-1-sejr over Lillelys.

Dermed var AaB sikret en samlet sejr på 6-2 og en plads ved eSuperliga Finals allerede inden grundspillet sidste kamp mod FC København.

FC København-AaB 4-3

Grundspillets sidste kamp mod FC København var en direkte duel om, hvem der ville ende blandt de to øverste klubber i grundspillet, og første opgør endte 1-1 mellem Mads Skibsted og LordHjorth.

Det hele skulle derfor afgøres i duellen mellem Oliver Roberts og Marcuzo, og her trak FC Københavns Marcuzo det længste strå med en hjemmebanesejr på 3-2.

Dermed vandt FC København samlet set 4-3, og det betyder, at AaB slutter på tredjepladsen i eSperligaens grundspil.

AaB er således kvalificeret til eSuperliga Finals sammen med FC København, AGF og Lyngby Boldklub. Hvem de øvrige fire deltagere til eSuperliga Finals bliver, afgøres i dag ved eSuperliga Playoffs.

eSuperliga Finals spilles 1. juni.

Tags på denne nyhed

Prica: Fantastisk at spille foran AaB’s fans

11. maj 2021 kl. 11:59 af Rasmus Estrup

Da fansene vendte tilbage til Aalborg Portland Park for to hjemmekampe siden mod OB, var Tim Prica involveret i målet til 2-0. Da han senere selv sparkede læderet i nettet til 3-1, løb han ud mod fansene på Complea Tribunen for at fejre målet med dem.

- Det var nice. Det var fedt, at fansene var der til at fejre det, siger den 19-årige svensker, der også i den efterfølgende hjemmekamp kom på tavlen. Endda hele to gange med scoringerne til 3-0 og 4-0 mod Lyngby Boldklub.

- Det var skønt at komme ind og vise, at jeg kan præstere i mere end en kamp. Jeg har altid troet på, at målene nok skulle komme, og det giver selvfølgelig selvtillid, når der kommer scoringer kort efter hinanden, fortæller angriberen, der også sparkede bolden i nettet i seneste kamp på udebane mod OB, men efterfølgende fik målet underkendt for offside.

Dermed blev det i fredags til et nederlag i Odense, og det er netop udsvinget i præstationerne, som AaB i øjeblikket fokuserer på, fortæller han.

- De seneste to kampe på hjemmebane, siger meget om kvaliteten i vores hold, men udekampene har også vist, at vores bundniveau er for lavt. Det skal vi arbejde på, siger Tim Prica.

På søndag får han muligheden for at komme på tavlen for tredje hjemmekamp i træk, når AaB kl. 14.00 tager i mod AC Horsens. Og den unge angriber ser frem til igen at betræde græstæppet med fansenes opbakning.

- At spille på Aalborg Portland Park med fans på tribunerne er fantastisk. Man får en helt anden energi, og det er næsten en ubeskrivelig følelse, for vi har længtes efter at træde ud på banen og høre fansenes sang og jubel, siger Tim Prica.

Du kan købe billetter til sæsonens to sidste hjemmekampe på www.billet.aabsport.dk

Tags på denne nyhed

Næsten udsolgt på Complea Tribunen og Vesttribunen

10. maj 2021 kl. 14:55 af Rasmus Estrup

AaB har vundet de tre seneste hjemmekampe, og på søndag spiller AaB igen på eget græs, når AC Horsens kl. 14.00 gæster Aalborg Portland Park.

Til seneste hjemmekamp, da AaB vandt 4-0 over Lyngby Boldklub, blev alle billetter udsolgt. Til kampen på søndag er det fortsat muligt at sikre sig billetter. Køb billetter til kampen her.

På Complea Tribunen er både den midterste sektion og den vestlige sektion udsolgt, mens der er få pladser tilbage i den østlige sektion af tribunen.

Vesttribunen nærmer sig også udsolgt, da der i alt er under 15 billetter tibage fordelt på de to sektioner.

På 3F Tribunen er der i skrivende stund 175 pladser ledige, mens A. Enggaard Tribunen er forbeholdt samarbejdspartnere.

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre, F Nedre og G Nedre på Complea Tribunen.

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder.

Ingen adgang for gæstende holds tilskuere

Det er ikke muligt for fans af udeholdet at overvære kampe på Aalborg Portland Park i indeværende sæson. Såfremt dette sker vil man omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen i øjeblikket. 

Krav om coronapas, mundbind og ID

På grund af Covid-19 er der stadig en række retningslinjer, der skal følges. Det gælder blandt andet krav om coronapas, ID og mundbind samt bestemte ankomst- og afgangstidspunkter på Aalborg Portland Park. Find et overblik over alle retningslinjerne her. 

Tags på denne nyhed

Aalborg Portland Park kåret til næstbedste bane

10. maj 2021 kl. 11:33 af Rasmus Estrup

Op til efterårets sæsonstart i 3F Superligaen blev der anlagt en ny hybridbane på Aalborg Portland Park. Hybridbanen består af 95 procent naturgræs og fem procent plasticstrå, der er syet 15 cm ned i underlaget. Det styrker både banens slidstyrke og stabilitet.

Det nye underlag blev indviet i 3F Superligaen 21. september, og siden har underlaget på Aalborg Portland Park været det næstbedste i 3F Superligaen. Det mener anførerne i 3F Superligaklubberne, der i samarbejde med spillerforeningen har rangeret alle banerne i landets øverste række.

Her er Brøndby Stadion, der også er en hybridbane, blevet kåret til sæsonens bedste, mens Aalborg Portland Park er stemt ind på en andenplads.

Hver anfører har efter hver udekamp i 3F Superligaens grundspil rangeret den pågælende bane fra 1 til 5, og underlaget på Aalborg Portland Park er endt med en gennemsnitlig score på 3,93. Foran ligger som sagt Brøndby Stadion med 4,36, mens tredjepladsen går til underlaget i Parken, der har fået en score på 3,79.

Klik her og læs mere om afstemningen på Spillerforeningens hjemmeside.

 

Næste kamp på Aalborg Portland Park spilles på søndag kl. 14.00 mod AC Horsens. Du kan købe billetter til den kamp her. Bemærk at der kun er adgang for hjemmebanetilskuere til kampe i 3F Superligaen. 

Tags på denne nyhed