AaB TV: Far-jokes med Andersen og Kusk

2. juni 2021 kl. 11:19 af Rasmus Estrup

Har du endnu ikke styr på en fars dags-gave, kan du smutte ind på AaB Shoppen, hvor vi har samlet de bedste gavemuligheder

Der er blandt andet tilbud på seks flasker AaB-fanøl til 199 kr. 

Se alle tilbuddene på www.aabshoppen.dk og glæd din far med en AaB-gave. 

Tags på denne nyhed

AaB udløser ikke frikøbsklausul for Samuelsen

2. juni 2021 kl. 09:59 af Brian Andersen

Martin Samuelsen vender dermed i første omgang tilbage til Hull City, der for få uger siden sikrede sig oprykning og tilbagevenden til den næstbedste engelske fodboldrække.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Martin har ydet sit bidrag og har momentvis demonstreret sit store potentiale, men i første omgang har vi valgt ikke at kigge hans vej i forbindelse med planlægningen af fremtiden.

Martin Samuelsen forlod Norge allerede som 15-årig, hvor Manchester City stod klar med en aftale, og tre år senere skrev Samuelsen i 2015 kontrakt med West Ham.

I London-klubben blev det til to officielle kampe på førsteholdet, inden en række lejeophold fulgte i engelsk, hollandsk og norsk fodbold. I Norge var det i fødebyen Haugesund i kalenderåret 2019, at Martin Samuelsen slog sine folder med 14 scoringer og fem assists i 39 officielle kampe for FK Haugesund.

I sommeren 2020 skrev Martin Samuelsen kontrakt med Hull City, hvor det er blevet til to mål og tre assists i 18 kampe.

- Jeg synes, jeg har haft en god halvsæson i AaB, hvor jeg har mødt mange fine mennesker, som jeg vil have kontakt med resten af livet, lyder det fra Martin Samuelsen.

24-årige Martin Samuelsen, der er noteret for to A-landskampe og 36 U-landskampe for Norge, opnåede 14 officielle kampe for AaB.

Tags på denne nyhed

AaB'er udtaget til færøsk U/19-landshold

2. juni 2021 kl. 08:24 af Rasmus Estrup

Det færøske U/19-landshold med Jens J. Olsen i truppen står foran en træningslejr og en venskabskamp mod Island 6. juni.

Jens J. Olsen, der er forsvarsspiller, er en af syv spillere i den færøske U/19-landsholdstrup, der til dagligt spiller i Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB Akademiet får igen 3,5 stjerner i licensvurdering

2. juni 2021 kl. 08:02 af Rasmus Estrup

For to år siden, da det nuværende licenssystem i DBU blev introduceret, fik AaB tildelt tre stjerner. Sidste år blev dette for AaB’s vedkommende øget til tre en halv stjerner, og samme vurdering er AaB blevet tildelt i år.

Dermed kan AaB’s bedste ungdomshold fortsat deltage i U15 Ligaen, U/17 Ligaen og U/19 Ligaen i den kommende sæson.

Sidste år placerede vurderingen AaB på en sjetteplads i Danmark i forhold til talentudviklingen, men i år rækker vurderingen til en niendeplads.

Der hvor AaB sammenlignet med de øvrige danske klubber klarer sig bedst, er under punktet produktivitet, der dækker over antallet af spillere fra AaB Akademiet, der optræder i de bedste rækker og divisioner både i Danmark og i udlandet.

- Det vigtigste for os, er at vi udvikler spillere, som kommer igennem til vores 3F Superligahold, og derfor er vi glade for, at vi scorer højt på det parameter, men vi vil selvfølgelig gerne udvikle os på flest mulige fronter, siger AaB’s akademichef, Anders Damgaard.

På nuværende tidspunkt har 11 af de 22 spillere i AaB’s 3F Superligatrup spillet ungdomsfodbold i klubben.

Tags på denne nyhed

Kvartfinale-exit ved eSuperliga Finals

2. juni 2021 kl. 07:43 af Rasmus Estrup

Det blev blot til en enkelt kamp ved eSuperliga Finals i går for AaB’s eSuperliga-mandskab, da AaB samlet set tabte til Brøndby I.F. i kvartfinalen. 

I første opgør spillede Oliver Roberts på hjemmebane mod Lillelys, og i første halvleg bragte Lillelys sig foran med 1-0.

I anden halvleg kom Roberts bedre med i kampen, og midt i anden halvleg udlignede Roberts med en flot scoring.

Fem minutter før tid lykkedes det også Roberts at sikre sig en sejr på 2-1 på en straffesparksscoring.

Den føring skulle Mads Skibsted forsøge at forsvare mod Fredberg, og efter 20 minutter fik AaB-spilleren et straffespark. Desværre blev dette brændt, og et kvarter før tid var det i stedet Fredberg, der kunne juble, da han sendte Brøndby I.F. foran med 1-0.

Dette blev også kampens resultat, og dermed tabte AaB på reglen om udebanemål.

eSuperliga Finals blev vundet af Hobro I.K. som slog Brøndby I.F. i finalen.

Tags på denne nyhed
'