Testkampen mod AGF flyttes til kl. 14.00

6. juli 2021 kl. 10:50 af Rasmus Estrup

Når AaB på fredag tager imod AGF i opstartens sidste testkamp, inden det går løs i 3F Superligaen, bliver kampen fløjtet i gang kl. 14.00.

Kampen spilles på Hornevej, og der vil være livestreaming af kampen på nordjyske.dk. Ligeledes vil der være livetweets fra kampen på AaB’s officielle Twitterkonto.

På grund af de gældende Covid-19-retningslinjer er der ikke adgang for udefans til kampen. Samtidig er der maksimalt plads til 440 tilskuere, da forsamlingsforbuddet på 500 personer inklusive spillere, stab og dommere skal følges.

Tags på denne nyhed

Hør Rød Aalborgs podcast om AaB-trøjer

6. juli 2021 kl. 09:50 af Rasmus Estrup

- Den skal I glæde jer til, den detalje.

Også den på ryggen med vandmærket. Den er fed.

Sådan lyder det blandt andet fra paneldeltagerne Mads Aagaard og Mikkel B. Ottesen, der beskriver AaB’s nye klubtrøje fra Macron i seneste udsendelse af AaB Support Clubs podcast, Rød Aalborg.

Her gennemgår vært Lasse Yde Hegnet og de to paneldeltagere en række tidligere AaB-trøjer og får et smugkig på både den nye klubdragt og udebanetrøje fra Macron.

- Der er nogle ret gode effekter, apropos vandmærker, siger Lasse Yde Hegnet blandt andet om udebanetrøjen.

Hør hele udsendelsen her.

Sæsonkortholdere får førsteret til AaB-FC Midtjylland

5. juli 2021 kl. 14:30 af Rasmus Estrup

Lørdag 24. juli kl. 18.00 spiller AaB sæsonens første hjemmekamp på Aalborg Portland Park, når FC Midtjylland kommer på besøg i anden runde af 3F Superligaen.

Med de gældende Covid-19-restriktioner vil der til opgøret være plads til ca. 4.600 tilskuere med gyldigt coronapas.

AaB’s 3.101 nuværende sæsonkortholdere får førsteret på billetter til kampen via www.billet.aabsport.dk. Førsteretten til sæsonkortholdere begynder i morgen, tirsdag, kl. 15.00 og løber frem til fredag morgen kl. 8.00. Det er ikke muligt for sæsonkortholdere at tilkøbe øvrige billetter, før disse frigives i åbent salg.

Her kan du se, hvordan du som sæsonkortholder hente billet til kampen. 

Billetsalg åbner for alle fredag kl. 9.00

De resterende billetter vil en time efter førsterettens udløb blive sat til salg for alle.

Dermed vil alle AaB-fans kunne købe billet til kampen fra fredag morgen kl. 9.00.

Ingen sæder på Vesttribunen

Mens der er opsat helt nye, røde sæder på Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen er der ingen sæder på Vesttribunen. Her vil man i stedet skulle sidde på en pude på betonunderlaget.

Husk gyldigt coronapas

Der er ikke længere krav om mundbind til kampe i 3F Superligaen, men det er fortsat et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer inden ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Tag gerne en test i god tid, så du er sikker på at få svar, inden du skal ind på Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

  • Børn under 16 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
  • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke før få foretaget en Covid-19-test.

Læs mere om de øvrige retningslinjer her.

Ingen adgang for gæstende holds tilskuere

Inden 1. august er det fortsat ikke muligt for tilhængere af det gæstende hold at overvære kampe på Aalborg Portland Park. Såfremt dette sker vil man omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen før 1. august.

Særlige ankomst- og afgangstider

Tags på denne nyhed

Tootle takker af – Javier Durán tager over

5. juli 2021 kl. 10:33 af Brian Andersen

33-årige Javier Durán har første arbejdsdag i AaB i dag, og i den kommende periode vil der foregå en overdragelse af opgaverne fra Ashley Tootle.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Både som person og rent fagligt har vi været særdeles glade for Ashley i AaB, og derfor var det også med ærgrelse, at vi i foråret modtog hans opsigelse.

- Ashley indvilligede dog i at fortsætte i jobbet, indtil vi havde en afløser på plads, og da det nu er tilfældet, så er det aftalt, at Ashley stopper inden for de næste par uger, fortæller Inge André Olsen.

- Vi vil gerne takke Ashley for en kæmpe indsats og ønske ham al mulig held og lykke fremover. Samtidig glæder vi os over, at vi med hjælp fra Martí (Cifuentes, AaB’s cheftræner, red.) har haft held med at tiltrække en dygtig person som Javier Durán, der kommer til AaB med både erfaring og faglighed fra øverste hylde, siger Inge André Olsen.

61-årige Ashley Tootle bestred i perioden 2000-2015 rollen som fysisk træner i AaB, men det var først, da han i sommeren 2017 vendte tilbage til klubben, at han overgik til en fuldtidsstilling.

- Tiden i AaB har budt på mange uforglemmelige oplevelser, og jeg har været heldig gennem tiden at arbejde sammen med en masse gode mennesker både i form af spillere, kollegaer i trænerstaben og folk i administrationen, lyder det fra Ashley Tootle.

- I en periode havde jeg gået og tænkt over, om tiden ikke var den rette til at give stafetten videre i AaB-regi, og da først overvejelserne var blevet til en beslutning, så har jeg også kunnet mærke, at det er det rigtige.

- Jeg vil gerne takke alle i AaB for vores tid sammen, og nu vil jeg sammen med Javier sørge for at finpudse den fysiske del inden sæsonstarten, og så glæder jeg mig til lidt ferie, før jeg vil kaste mig over andre opgaver, slutter Ashley Tootle.

Ashley Tootle vil i forbindelse med hjemmekampen på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland 24. juli blive hyldet for sin indsats for AaB.

AaB TV: Vejle Boldklub-AaB 1-1

4. juli 2021 kl. 09:27 af Rasmus Estrup

Lørdag spillede AaB 1-1 på udebane mod Vejle Boldklub i opstartens fjerde testkamp.

AaB lagde fint fra land, og efter syv minutter sparkede Louka Prip en friløber i nettet til en nordjyske føring efter oplæg fra Kristoffer Pallesen.

Vejle Boldklub fik midt i første halvleg testet Jacob Rinne i en en-mod-en-situation, men her kom den svenske keeper flot i vejen for forsøget.

Efter pausen var Louka Prip igen nærgående på et langskud, og efter en times spil var Robert Kakeeto tæt på at heade AaB foran på 2-0 fra tæt hold efter fornemt forarbejde af Oliver Klitten, men hovedstødet ved bagerste stolpe ramte Vejle-målmanden på stregen. 

I stedet udlignede Vejle Boldklubs anfører Jacob Schoop efter 63 minutter, da et skidt udspark fra Jacob Rinne sad lige i fødderne på Jacob Schoop, der fra midtercirklen sparkede bolden i netmaskerne til 1-1.

Efter 68 minutter blev Hans Høllsberg udvist for en grov tackling på Mathias Ross, men AaB formåede ikke for alvor at drage nytte af overtaget, og dermed endte duellen 1-1.

Se sammendrag af kampen i denne video, hvor du også får reaktioner fra Rasmus Thelander og cheftræner Martí Cifuentes.

Tags på denne nyhed
'