Forlængelse og udlejning for Jeppe Pedersen

29. juli 2021 kl. 14:00 af Brian Andersen

Den dynamiske midtbanespiller var i foråret 2021 udlejet til Skive I.K.

Jeppe Pedersen kom oprindeligt til AaB fra partnerklubben Hirtshals Boldklub.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Jeppe har potentiale og havde i foråret et for ham personligt vellykket ophold hos Skive I.K., og i bestræbelserne på at han fortsat kan udvikle sig med spilletid på højt niveau, er vi blevet enige om, at en lejeaftale med Vendsyssel F.F. er optimal for alle parter.

- Her i opstarten har vi kunnet se, at Jeppe har flyttet sig i positiv retning i de seneste måneder, og det glæder os, at vi i den forbindelse også er blevet enige om en forlængelse af kontrakten, konstaterer Inge André Olsen.

20-årige Jeppe Pedersen tilføjer:

- Jeg er meget glad for at have forlænget min aftale med AaB, hvor det stadig er planen, at jeg skal have mit gennembrud.

- I den forbindelse er det en god løsning med et lejeophold hos Vendsyssel F.F., hvilket jeg ser frem til. Her skal jeg bidrage bedst muligt til holdet, så vi får en god sæson, og forhåbentlig vender jeg efterfølgende tilbage til AaB i en endnu stærkere udgave, lyder det fra Jeppe Pedersen.

Jeppe Pedersen er noteret for fem officielle kampe for AaB, ligesom det er blevet til 32 U-landskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i juli

29. juli 2021 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Et mål af Louka Prip og en scoring af Kasper Kusk duellerede om at blive kåret til månedens mål, og AaB's fans pegede på Louka Prips 1-0-scoring mod FC København, som AaB's bedste mål i juli 2021. 

Louka Prips debutmål fra en spids vinkel fik 89 procent af stemmerne. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Mathias Ross' kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra forrige sæson og en kampbrugt og signeret 3F Superligabold fra Select. 

Vinderen af præmien blev Malthe, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB Akademiet og Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt søger fodboldunderviser

28. juli 2021 kl. 16:00 af Rasmus Estrup

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt (NIS) blev grundlagt i 1932, og NIS har en traditionsrig historie som efterskole. For ca. ti år siden omgik skolen til at være en Idrætsefterskole, og der er i øjeblikket mange ansøgninger inden for syv linjer: fodbold, håndbold, badminton, svømning, golf, fitness og E-sport. 

NIS har fokus på udvikling af unge menneskers personlige, faglige og sociale kompetencer. De bærende værdier på skolen er udvikling, fællesskab, sundhed samt tillid og ansvar. Eleverne er i centrum for enhver ansat. 

Du vil som underviser på NIS hovedsageligt arbejde på fodboldlinjen. Desuden vil understøttende undervisning samt indgåelse i vagtordning muligvis også være en del af ansættelsen. NIS er beliggende 30 minutters kørsel fra AaB’s træningsanlæg, og en del af din ansættelse vil også indebære kørsel med spillere fra NIS til AaB til både træning og kamp.

På AaB Akademiet vil du få rollen som assistenttræner for U/17 Ligaholdet, hvor du vil blive en del af AaB’s fællesskab. Her bliver dine fornemmeste opgaver at være sparringspartner for cheftræneren på U/17 Ligaholdet samt at bidrage til et optimalt udviklingsmiljø for spillerne i samarbejde med trænere og ledere på AaB Akademiet.

Udover at være en underviser og træner, der brænder for og er nysgerrig på fodbold, skal du være i stand til at rumme helheden for fodboldspillere, både som træner på AaB Akademiet og som underviser på NIS.

For at komme i betragtning til stillingen vil relevant fodboldtræneruddannelse (A- eller B-licens) eller anden erfaring med fodboldspillet være en stor fordel. Men allermest søger vi en person, der via gode personlige egenskaber kan indgå i en stilling, hvor du både brænder for arbejdet på efterskolen og på AaB Akademiet. 

Stillingen vil være en kombinationsstilling med ca. 50-60 procent på NIS og resten på AaB Akademiet. Stillingen er i første omgang en orlovsstilling med ansættelse frem til 24. juni 2022, og den ønskes besat hurtigst muligt.

Løn forhandles individuelt. 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Akademichef i AaB: Anders Damgaard 2183 1939
Forstander på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt: Andreas Larsen 5180 7022 

Ansøgningen skal sendes til: forstander@stidsholt.dk.

Der vil løbende blive afholdt samtaler til stillingen.

Tags på denne nyhed

Jonas Nødbak Petersen ny U/17 Ligatræner i AaB

28. juli 2021 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

Jonas Nødbak Petersen bliver ny cheftræner for AaB's U/17 Ligahold, som han hidtil har været assistent for. 

Siden 2016 har Jonas Nødbak Petersen været en del af trænerteamet på AaB Akademiet, hvor han har arbejdet med AaB's U/15 Ligahold, U/17 Ligahold og U/19 Ligahold. Derudover har han i et år været ungdomskonsulent i Frederikshavn F.I.

- Jonas er en hårdtarbejdende, nysgerrig og dygtig træner, og det er naturligt, at Jonas går fra at være assistenttræner til cheftræner for U/17 Ligaholdet. Han kender drengene og lederne omkring holdet, og han er vant til at arbejde med spillere i denne aldersgruppe. Og så er han i bund og grund et godt menneske, som vi er glade for have i spidsen for vores U/17 Ligahold, siger AaB's Akademichef, Anders Damgaard. 

31-årige Jonas Nødbak Petersen besidder DBU's A-trænerlicens.

Tags på denne nyhed

Udsolgt til AaB-AGF

28. juli 2021 kl. 11:13 af Rasmus Estrup

På grund af den store efterspørgsel på billetter til den ellers udsolgte kamp blev en pulje ubenyttede billetter fra AaB's partnere samt ca. 350 pladser med begrænset udsyn frigivet i dag kl. 10.00. 

På lidt over en time røg alle billetterne, og dermed bliver der fuldt hus, når stadion kalder nu igen. 

Det er AaB's tre partnere, Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus, der har sørget for gratis billetter til alle AaB-fans til AaB-AGF 8. august, hvor AaB's nye fanzone uden for Aalborg Portland Park også indvies. Det sker kl. 15.00. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed
'