Flere billetter frigivet til AaB-AGF

28. juli 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Som følge af den store efterspørgsel på billetter til AaB-AGF, hvor AaB sammen med Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har inviteret fans gratis til kamp, er der nu blevet frigivet yderligere billetter til kampen, som kan hentes på www.stadionkaldernuigen.dkefter først-til-mølle-princippet.

Det er en pulje ubenyttede billetter fra vores partnere samt ca. 350 pladser med begrænset udsyn, der netop er blevet frigivet til den ellers udsolgte kamp.

For efter to ugers førsteret til sæsonkortholdere og de tre partnere, der havde købt alle billetter til kampen for at give dem gratis til AaB’s fans, blev de øvrige billetter frigivet i mandags, og billetterne blev revet væk på halvanden time.

Men nu får du endnu en chance for at få billet, hvis du skynder dig ind på www.stadionkaldernuigen.dk og henter billet til AaB-AGF 8. august kl. 18.00, hvor Aalborg Portland Park igen må fyldes helt op. 

Tre timer før kampstart vil AaB’s nye fanzone også blive indviet. Her vil fans få adgang til boder med lækker mad og drikkevarer, herunder specialøl og drinks. Derudover er der livemusik, live-podcast med AaB-spillere, konkurrencer, en hoppeborg og meget mere.

Sådan henter du billet

Gå til www.stadionkaldernuigen.dk

1. Tryk på ”Hent billetter
2. Login – eller opret profil på www.billet.aabsport.dk
3. Vælg op til fem billetter. Alle ledige pladser er markeret med grønt.
4. Tildel billetten til den person, som skal anvende billetten.
5. Gennemfør transaktionen.

Tags på denne nyhed

Stem på månedens mål – Prip eller Kusk?

27. juli 2021 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Alle der afgiver en stemme i konkurrencen om månedens mål i juli, er med i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret Superligabold fra Select og Mathias Ross' kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra forrige sæson.

Kandidaterne til månedens mål i juli er:
Louka Prip til 1-0 mod FC København, 18. juli
Kasper Kusk til 2-2 mod FC København, 18. juli

Se målene og stem her.

Konkurrencen, der er lavet i samarbejde med Mr. Green, løber indtil torsdag kl. 8.00, hvorefter der trækkes en vinder, som får direkte besked af AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB og 3F fortsætter partnerskab til 2024

27. juli 2021 kl. 09:45 af Rasmus Estrup

AaB og 3F har forlænget platinpartnerskabet, der blandt andet omfatter, at 3F fortsat er tribunesponsor på Aalborg Portland Park frem til sommeren 2024. 

I dette interview med Allan Busk, formand for 3F Aalborg, fortæller han om samarbejdet, og hvad medlemmer af 3F kan forvente at få ud af fagforeningens samarbejde med Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

Alle billetter revet væk til AaB-AGF

26. juli 2021 kl. 16:38 af Rasmus Estrup

Stadion kalder nu igen, når AaB møder AGF 8. august, og tribunerne bliver helt fyldt op til kampen.

For at fejre at Aalborg Portland Park igen må fyldes, har AaB i samarbejde med de tre partnere Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus indbudt til fodboldfest, hvor de tre partnere har købt alle billetter til kampen for at dele dem gratis ud til AaB’s fans.

Og alle billetter er nu væk.

I to uger har AaB’s sæsonkortholdere haft førsteret til billetter, mens de tre partnere også har haft adgang et begrænset antal billetter. I dag kl. 15.00 blev de resterende billetter frigivet på www.stadionkaldernuigen.dk efter først-til-mølle, og samtlige billetter blev revet væk på halvanden time.

Dermed er det desværre ikke længere muligt at sikre sig en billet til AaB’s næste hjemmekamp mod AGF 8. august kl. 18.00, hvor AaB’s nye fanzone også bliver indviet.

Tags på denne nyhed

Tidligere formand er gået bort

26. juli 2021 kl. 14:59 af Brian Andersen

Kondolencer, tanker og medfølelse sendes til Jørgen Brix Stebys efterladte.

Jørgen Brix Steby var en del af AaB’s bestyrelse i næsten 13 år i perioden 1987-2000 – heraf de sidste tre år som formand.

Jørgen Brix Steby var dermed en del af bestyrelsen, da AaB i 1995 sikrede sit første danske mesterskab, mens han stod i spidsen for AaB, da klubbens andet mesterskab blev vundet fire år senere.

Ligeledes var Jørgen Brix Steby formand, da AaB i 1998 blev noteret på Fondsbørsen.

I forbindelse med AaB’s forestående opgør 1. august på udebane mod Silkeborg I.F. vil AaB’s spillere bære sørgebind, ligesom Jørgen Brix Steby vil blive mindet med klapsalver ugen efter i forbindelse med hjemmekampen på Aalborg Portland Park mod AGF.

Æret være Jørgen Brix Stebys minde.

På vegne af
AaB A/S

'