AaB TV: Vejle Boldklub-AaB 1-1

4. juli 2021 kl. 09:27 af Rasmus Estrup

Lørdag spillede AaB 1-1 på udebane mod Vejle Boldklub i opstartens fjerde testkamp.

AaB lagde fint fra land, og efter syv minutter sparkede Louka Prip en friløber i nettet til en nordjyske føring efter oplæg fra Kristoffer Pallesen.

Vejle Boldklub fik midt i første halvleg testet Jacob Rinne i en en-mod-en-situation, men her kom den svenske keeper flot i vejen for forsøget.

Efter pausen var Louka Prip igen nærgående på et langskud, og efter en times spil var Robert Kakeeto tæt på at heade AaB foran på 2-0 fra tæt hold efter fornemt forarbejde af Oliver Klitten, men hovedstødet ved bagerste stolpe ramte Vejle-målmanden på stregen.

I stedet udlignede Vejle Boldklubs anfører Jacob Schoop efter 63 minutter, da et skidt udspark fra Jacob Rinne sad lige i fødderne på Jacob Schoop, der fra midtercirklen sparkede bolden i netmaskerne til 1-1.

Efter 68 minutter blev Hans Høllsberg udvist for en grov tackling på Mathias Ross, men AaB formåede ikke for alvor at drage nytte af overtaget, og dermed endte duellen 1-1.

Se sammendrag af kampen i denne video, hvor du også får reaktioner fra Rasmus Thelander og cheftræner Martí Cifuentes.

Prip med første AaB-scoring i remis i Vejle

3. juli 2021 kl. 16:45 af Brian Andersen

Dermed blev det for tredje testkamp i træk til uafgjort for AaB efter en dyst, der noget ukarakteristisk af en testkamp at være var til tider både hårdt spillet og bød på masser af hektik og ophidset stemning, hvilket blandt andet også førte til et direkte rødt kort efter 70 minutter til Vejle Boldklubs Hans Høllsberg efter en grov tackling på Mathias Ross.

En livlig og lige indledning gav ikke forsøg på mål, men i det ottende minut udnyttede AaB sit første tilbud, da Kristoffer Pallesen sendte Louka Prip alene igennem, inden Vejle-målmand Alexander Brunst blev udplaceret med et fladt spark.

Masser af tænding og mange dueller kendetegnede som nævnt dysten, hvor hjemmeholdet måtte vente til det 28. minut på sin første chance, da en misforståelse opstod mellem Jacob Rinne og Anders Hagelskjær, men afslutningen fra Arbnor Mucolli blev afværget af Rinne.

Mod slutningen af første halvleg sad hjemmeholdet på spillet, men andet end sporadiske forsøg blev det ikke til.

Fra anden halvlegs begyndelse skiftede momentum til AaB’s fordel, og Louka Prip var nærgående, før Robert Kakeeto efter 61 minutter havde en kæmpe hovedstødschance efter nydeligt forarbejde fra Oliver Klitten, men den halvkiksede afslutning blev reddet på selve mållinjen af Alexander Brunst.

I stedet førte en sjælden fejl fra Jacob Rinne to minutter senere til en udligning, da Jacob Schoop næsten fra midterlinjen udnyttede situationen til at sende bolden i et tomt mål efter et kikset udspil fra Rinne.

Blot to minutter senere kunne Vejle Boldklub også have taget føringen, da Allan Sousa headede en stor chance over mål.

Det røde kort betød overtal for AaB i kampens sidste 20 minutter, men selvom AaB pressede på, så kom den åbne mulighed til at afgøre kampen ikke.

AaB’s sidste testkamp spilles hjemme på Hornevej på fredag mod AGF.

Matchfacts – testkamp
Vejle Boldklub-AaB  1-1 (0-1)
8. min 0-1 Louka Prip, 63. min 1-1 Jacob Schoop.

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen (60: Casper Gedsted), Rasmus Thelander (60: Mathias Ross), Anders Hagelskjær (39: Pedro Ferreira), Jakob Ahlmann (46: Oliver Klitten), Magnus Christensen (36: Daniel Granli), Malthe Højholt (60: Robert Kakeeto), Iver Fossum (60: Jeppe Pedersen), Louka Prip (60: Kasper Kusk), Tim Prica (60: Oliver Børsting), Marcus Hannesbo.

Truppen til testkampen mod Vejle Boldklub

2. juli 2021 kl. 14:42 af Rasmus Estrup

Efter testkampe mod Hobro I.K., Viborg F.F. og senest Esbjerg fB venter der lørdag endnu en testkamp for AaB, når Hele Nordjyllands Hold gæster Vejle Boldklub.

Til opstartens fjerde testkamp har cheftræner Martí Cifuentes udtaget følgende 21 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 20 Oliver Klitten, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 26 Rasmus Thelander, 28 Jeppe Pedersen, 29 Oliver Børsting, 32 Casper Gedsted og 35 Marcus Hannesbo.

Ukampdygtige er Frederik Børsting, Rufo, Vladimir Prijovic, Anosike Ementa og Lucas Andersen.

Kampen i morgen fløjtes i gang kl. 14.30 på Vejle Stadion. I henhold til Covid-19-retningslinjer fra Divisionsforeningen er der ikke adgang for udefans til kampen.

Til gengæld bliver kampen livestreamet på nordjyske.dk for abonnenter, og Vejle Boldklub livestreamer desuden kampen på deres YouTubekanal. På AaB's officielle Twitterkonto vil der løbende være liveopdateringer.

Sjov og lærerig AaB Fodboldskole i Bangsbo Freja

2. juli 2021 kl. 12:46 af Rasmus Estrup

AaB Fodboldskole har i denne uge budt på en masse sjov og lærerig fodboldtræning i AaB's partnerklub Bangsbo Freja for 51 spillere mellem U/7 og U/15.

Foruden 30 timers underholdende og udfordrende fodboldtræning har de mange tilmeldte spillere blandt andet også fået en fodbold, drikkedunk og sportstaske samt en tøjpakke fra Macron.

I uge 31 er der endnu en AaB Fodboldskole. Denne afholdes på AaB's træningsanlæg på Hornevej, og det er fortsat muligt at sikre sig en plads her.

AaB TV: AaB i samarbejde med Shaping New Tomorrow

2. juli 2021 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Shaping New Tomorrow er til denne sæson blevet guldpartner i AaB, og det betyder blandt andet, at AaB’s spillere, stab og administration vil være iført jakkesæt fra Shaping New Tomorrow på kampdage og til andre officielle arrangementer.

I dette indslag fra AaB TV fortæller AaB's salgschef Morten Brinkmann og medstifter og CCO i Shaping New Tomorrow, Christian Aachmann, om samarbejdet.