AaB’s anførergruppe udpeget

15. juli 2021 kl. 10:40 af Rasmus Estrup

Efter afskeden med viceanfører Tom van Weert ved udgangen af sidste sæson har cheftræner Martí Cifuentes nu udpeget en anførergruppe med fire spillere. 

Lucas Andersen fortsætter som AaB’s anfører, Rasmus Thelander bliver ny viceanfører, mens Jacob Rinne og Mathias Ross også indgår i anførergruppen. 

- Lucas er klubbens anfører. Han er ikke alene en ekstremt talentfuld spiller, men han har også logoet, trøjen og byen i hjertet. Han går forrest og har i det halve år, jeg har været her, vist, at han er den anfører, klubben har brug for, siger Martí Cifuentes. 

- Vores anførergruppe supplerer hinanden godt, og med Lucas’ genoptræningsforløb vil han ikke være på træningsbanen til daglig, så derfor vil det i denne periode især være de tre andre, der løfter anføreropgaverne på træningsbanen med Rasmus Thelander i spidsen, fortsætter cheftræneren. 

På søndag vil Rasmus Thelander således bære anførerbindet, når AaB åbner 3F Superligasæsonen mod FC København. 

- Thelander er en leder både på og uden for banen. Han er indflydelsesrig i truppen og er med sin professionelle tilgang en naturlig rollemodel, siger Martí Cifuentes og sætter ord på øvrige spillere i anførergruppen. 

- Jacob udviser stor vindermentalitet. Han har stor erfaring både fra udlandet og sine mange kampe i AaB, og han vil især kunne hjælpe udenlandske spillere med at falde godt ind på holdet. 

- Endelig er Mathias en ung spiller, der besidder store lederskabsevner, og som samtidig ønsker at få mere ansvar. Han er desuden en rollemodel for spillerne på AaB Akademiet og et naturligt bindeled til de unge spillere, der kommer op i Superligatruppen, siger Martí Cifuentes. 

AaB’s anfører vil i denne sæson bære specialdesignede anførerbind fra Macron, som matcher de nye spillertrøjer. De specialdesignede AaB-anførerbind vil inden længe kunne købes på www.aabshoppen.dk

Midlertidig ændring af åbningstid i morgen

15. juli 2021 kl. 08:25 af Rasmus Estrup

Normalt er åbningstiderne for AaB’s kundeservice på Hornevej og på telefonen fra kl. 13.00 til 15.00 fra mandag til fredag. Men i morgen, fredag 16. juli, vil kundeservice i stedet være åben fra kl. 10.00 til 12.00.

Fra på mandag er åbningstiderne som sædvanligt fra kl. 13.00 til 15.00.

AaB’s kundeservice kan tilgås i administrationsbygningen på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst eller på telefon 96 35 59 00.

Tags på denne nyhed

Ahlmann: Mærker sammenhold og dedikation for AaB

13. juli 2021 kl. 14:28 af Rasmus Estrup

Solen skinner, mens Jakob Ahlmann i sommervarmen farer op og ned af sidelinjen, for med fem dage til sæsonpremieren på udebane mod FC København er AaB’s 3F Superligamandskab i gang med den sidste uge af forberedelsesfasen.

- Vi har haft en god opstart. Vi har trænet meget og været meget på banen, og folk har virkelig budt sig til. De seneste par uger har vi skruet lidt ned for træningsdoseringen og op for den taktiske del af spillet. Vi har arbejdet mere med detaljerne, så Martís (Cifuentes, red.) tanker er blevet mere og mere implementeret i holdet, fortæller Jakob Ahlmann efter tirsdagens formiddagstræning.

- I vores testkampe har vi set gradvist stærkere og stærkere ud. Vi startede meget blandet, men sluttede af med en rigtig fin test mod AGF, som viste, at vi er klar, og nu kribler det for at komme i gang med 3F Superligaen, som jo bare er noget helt andet end testkampene, siger Jakob Ahlmann.

For AaB’s vedkommende begynder sæsonen på søndag kl. 16.00, hvor Hele Nordjyllands Hold gæster FC København. Da der fortsat er tilskuerbegrænsning for 3F Superligakampe frem til 1. august, må der ikke være AaB-fans til kampen. I stedet kan opgøret følges på Canal 9.

Fra 1. august må de danske Superligastadioner igen fyldes op, og det ser Jakob Ahlmann i særdeleshed frem til.

- Det var fedt allerede i slutningen af sidste sæson at mærke tilskuerne igen. Med den fodboldsommer, landsholdet har været med til at skabe, lader det til at interessen omkring fodbold er blusset op i hele landet, så vi glæder os til at mærke endnu flere fans igen, siger Jakob Ahlmann.

AaB har også mærket en stigende opbakning til denne sæson, hvilket blandt andet ses ved, at der i skrivende stund er 3.182 sæsonkortholdere. Så mange sæsonkortholdere har klubben ikke haft siden Champions League-gruppespillet blev sikret i august 2008.

- Det sætter vi alle stor pris på. Sidste sæson var svingende for os, og derfor er det ekstremt dejligt at mærke, hvor mange der støtter op om klubben. Det vidner om et sammenhold og en dedikation for AaB i hele Nordjylland, og vi glæder os meget til at give fansene en masse gode oplevelser, slutter Jakob Ahlmann.

AaB’s første hjemmekamp i sæsonens spilles lørdag 24. juli kl. 18.00 mod FC Midtjylland. Du kan købe billet til kampen her.

Tags på denne nyhed

Sikr dig en plads til første hjemmekamp

13. juli 2021 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Det er stadig muligt at sikre sig billetter til sæsonens første hjemmekamp lørdag 24. juli kl. 18.00 mod FC Midtjylland. Køb billet her. 

Er du sæsonkortholder, skal du også aktivt ind at hente din billet online på www.billet.aabsport.dk. Her kan du se, hvordan du henter din billet til kampen. 

Under de gældende Covid-19-retningslinjer er der plads til ca. 4.600 tilskuere på Aalborg Portland Park til kampen mod FC Midtjylland, og der er fortsat billetter tilbage på både Vesttribunen, Complea Tribunen og 3F Tribunen. På Complea Tribunen og 3F Tribunen er der sat nye, røde sæder op, mens tilskuere på Vesttribunen skal sidde på en pude på betonunderlaget. 

Ønsker du en fast plads til samtlige AaB-hjemmekampe, kan du også fortsat tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden.

Ingen adgang for fans af udeholdet

Indtil 1. august er det ikke muligt for tilhængere af det gæstende hold at overvære kampe i 3F Superligaen.

Dette gælder således også 24. juli, hvor tilhængere af FC Midtjylland må se kampen hjemmefra. Såfremt der dukker FC Midtjylland fans op til kampen, vil de omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det selvfølgelig, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen før 1. august - altså har AaB-fans ikke adgang til sæsonpremieren på udebane mod FC København på søndag.

Husk gyldigt coronapas

Til kampe i 3F Superligaen er det et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer før ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

  • Børn under 16 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
  • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke før få foretaget en Covid-19-test.

Særlige ankomst- og afgangstidspunkter

Tags på denne nyhed

AaB kalder til kæmpe fodboldfest

12. juli 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

For at fejre at vi igen må fylde Aalborg Portland Park, går AaB sammen med tre partnere og inviterer alle fans gratis til fodbold. Det er Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus, der har købt alle billetter for at kunne give dem gratis videre til AaB-fans til sæsonens anden hjemmekamp. 
 
Første kamp uden tilskuerbegrænsing falder sammen med åbningen af en ny fanzone, og så har AaB i samarbejde med Aalborg Kommune brugt sommerpausen på at opsætte nye stadionsæder i AaB’s røde klubfarve. Udover den nye farve er det også slut med væltede fadøl, da de nye sæder har kopholder. 
 
Stadion kalder nu igen 

Det hele går løs til den anden AaB-hjemmekamp i 3F Superligaen mod AGF søndag 8august. kl. 18.00. Under overskriften Stadion kalder nu igen er det målet at skabe den bedste oplevelse for både fans og spillere. Ordene er taget fra første linje i AaB-supporternes kampsang af samme navn og falder godt i tråd med formålet med dagen. 
 
Vi vil fylde stadion med både trofaste fans og nysgerrige nye ansigter, børn og voksne. Vi glæder os til, at vores fans indtager den nye fanzone, og at vores spillere vil mærke en fornyet energi, når de løber på banen, fortæller kommerciel direktør i AaB, Jesper Elkjær. 
 
Ikke overraskende viser tallene fra de seneste sæsoner, at AaB har spillet bedst i de kampe med flest tilskuere på Aalborg Portland Park. De svingende tilskuertal skyldes blandt andet de restriktioner og forsamlingsforbud, der prægede sidste sæson. 
 
Ny fanzone omkring stadion 

Som noget helt nyt åbner AaB en fanzone ved Aalborg Portland Park. Her vil fans få adgang til streetfood med lækre madboder og barer med specialøl. Nordjyderne kan samtidigt opleve livemusik, lytte til live-podcast med AaB-spillere, deltage i konkurrencer og meget mere.  

Pladsen vil også lægge op til sjov og bevægelse i form af en Goal Station, hvor børn og voksne kan prøve forskellige træningsmetoder af, hvis de ønsker at forbedre deres spil. For at gøre pladsen familievenlig er der også hoppeborg og aktiviteter til børn. 
 
- Vi er meget stolte af fanzonen. Det er noget, vi har set frem til i lang tid. Vores fans skal føle sig hjemme på Aalborg Portland Park. Det er dem, der skaber den helt særlige stadionstemning, som næsten ikke kan beskrives, siger bankdirektør i Spar Nord, John Lundsgaard. 
 
Direktør i Aalborg Portland, Michael Lundgaard Thomsen, bakker op: 
 
- Vi ved, at det betyder meget for spillerne, at vi har vores fans med. Selvfølgeligt er fodbold sjovest, når spillerne mærker opbakning fra fællesskabet på de røde rækker. Det bliver fantastisk at opleve livet på Aalborg Portland Park igen. 
 
Starten på en ny tradition 

Som en ekstra optakt vil Klarup Pigekor inden kampen optræde med deres version af Stadion kalder nu igen. 
 
- Jeg er sikker på, det bliver en fantastisk dag. Det vigtigste er, at vi igen kan blive samlet om fodbolden, og AaB og hele Nordjylland fortjener en kæmpe fodboldfest – derfor inviterer vi alle fans gratis med. Det bliver en stærk og tilbagevendende markering, lyder det fra kommerciel direktør i Det Nordjyske Mediehus, Martin Sander. 
 
De tre partnere har købt alle kampens billetter fri, så de er gratis for alle fans. 

AaB’s sæsonkortholdere har førsteret på billetter og samtidig har Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus mulighed for at dele et begrænset antal billetter ud til egne medarbejdere og kunder før de resterende billetter frigives 26. juli.  
 
Planen er, at Stadion kalder nu igen skal blive en tilbagevendende tradition, der hvert år kan give spillerne i AaB et brag af en sæsonstart. 

Sådan henter du billet som sæsonkortholder

Sæsonkortholdere til Complea Tribunen:

Som sæsonkortholder til Complea Tribunen kan du anvende dit fysiske sæsonkort ved indgangene. 

Samarbejdspartnere Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har tildelt alle sæsonkortholdere én ekstra billet. Denne skal afhentes online på www.billet.aabsport.dk efter samme fremgangsmåde som ved de foregående kampe. 

Sæsonkortholdere til Vesttribunen og 3F Tribunen

Da der fortsat er krav om en fast siddeplads for alle tilskuere, skal sæsonkortholdere på de unummererede tribuner, Vesttribunen og 3F Tribunen, hente billet online på www.billet.aabsport.dk efter følgende fremgangsmåde. Sæsonkortholdere til Vesttribunen og 3F Tribunen kan trække to billetter til kampen. 

Tags på denne nyhed
'