AaB køber serbisk ligatopscorer

16. juli 2021 kl. 12:30 af Rasmus Estrup

AaB har købt Milan Makaric i FK Radnik Surdulica, hvor angriberen gennem to sæsoner har scoret 36 mål og leveret 12 assists i 68 kampe.

I den forgangne sæson blev han topscorer i den serbiske SuperLiga, da han præsterede 25 mål og otte assists i 38 ligakampe. I tillæg blev til to mål og en assist i klubbens tre pokalkampe.

Milan Makaric debuterede for det serbiske landshold i år og har indtil videre spillet tre A-landskampe samt fire ungdomslandskampe for hjemlandet.

- Milan Makaric er en målscorer, og vi er glade for, at det er lykkedes os endelig at lande en aftale med ham. Vi har fulgt ham nøje igennem foråret og har længe forsøgt at hente ham til klubben, for vi er sikre på, at han kommer til at score mål for AaB, siger sportschef Inge André Olsen.

- Han er en dygtig afslutter og en hårdtarbejdende boksspiller, som vil være med til at skabe større konkurrence om vores forreste pladser, når han har fundet sig til rette i det nye miljø, vores klub naturligvis er for ham, udtaler Inge André Olsen.

Den 185 cm høje angriber ser frem til at få hjemmebane på Aalborg Portland Park.

- Jeg er meget stolt over at blive en del af en anerkendt og traditionsrig klub som AaB, og jeg mærker tydeligt, at klubben tror på mig, siger Milan Makaric.

- Det er fantastisk at være her, og jeg glæder mig til at gøre en indsats for klubben og fansene, siger Milan Makaric.

Milan Makaric får trøje nummer 9 i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB’s anførergruppe udpeget

15. juli 2021 kl. 10:40 af Rasmus Estrup

Efter afskeden med viceanfører Tom van Weert ved udgangen af sidste sæson har cheftræner Martí Cifuentes nu udpeget en anførergruppe med fire spillere. 

Lucas Andersen fortsætter som AaB’s anfører, Rasmus Thelander bliver ny viceanfører, mens Jacob Rinne og Mathias Ross også indgår i anførergruppen. 

- Lucas er klubbens anfører. Han er ikke alene en ekstremt talentfuld spiller, men han har også logoet, trøjen og byen i hjertet. Han går forrest og har i det halve år, jeg har været her, vist, at han er den anfører, klubben har brug for, siger Martí Cifuentes. 

- Vores anførergruppe supplerer hinanden godt, og med Lucas’ genoptræningsforløb vil han ikke være på træningsbanen til daglig, så derfor vil det i denne periode især være de tre andre, der løfter anføreropgaverne på træningsbanen med Rasmus Thelander i spidsen, fortsætter cheftræneren. 

På søndag vil Rasmus Thelander således bære anførerbindet, når AaB åbner 3F Superligasæsonen mod FC København. 

- Thelander er en leder både på og uden for banen. Han er indflydelsesrig i truppen og er med sin professionelle tilgang en naturlig rollemodel, siger Martí Cifuentes og sætter ord på øvrige spillere i anførergruppen. 

- Jacob udviser stor vindermentalitet. Han har stor erfaring både fra udlandet og sine mange kampe i AaB, og han vil især kunne hjælpe udenlandske spillere med at falde godt ind på holdet. 

- Endelig er Mathias en ung spiller, der besidder store lederskabsevner, og som samtidig ønsker at få mere ansvar. Han er desuden en rollemodel for spillerne på AaB Akademiet og et naturligt bindeled til de unge spillere, der kommer op i Superligatruppen, siger Martí Cifuentes. 

AaB’s anfører vil i denne sæson bære specialdesignede anførerbind fra Macron, som matcher de nye spillertrøjer. De specialdesignede AaB-anførerbind vil inden længe kunne købes på www.aabshoppen.dk

Midlertidig ændring af åbningstid i morgen

15. juli 2021 kl. 08:25 af Rasmus Estrup

Normalt er åbningstiderne for AaB’s kundeservice på Hornevej og på telefonen fra kl. 13.00 til 15.00 fra mandag til fredag. Men i morgen, fredag 16. juli, vil kundeservice i stedet være åben fra kl. 10.00 til 12.00.

Fra på mandag er åbningstiderne som sædvanligt fra kl. 13.00 til 15.00.

AaB’s kundeservice kan tilgås i administrationsbygningen på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst eller på telefon 96 35 59 00.

Tags på denne nyhed

Ahlmann: Mærker sammenhold og dedikation for AaB

13. juli 2021 kl. 14:28 af Rasmus Estrup

Solen skinner, mens Jakob Ahlmann i sommervarmen farer op og ned af sidelinjen, for med fem dage til sæsonpremieren på udebane mod FC København er AaB’s 3F Superligamandskab i gang med den sidste uge af forberedelsesfasen.

- Vi har haft en god opstart. Vi har trænet meget og været meget på banen, og folk har virkelig budt sig til. De seneste par uger har vi skruet lidt ned for træningsdoseringen og op for den taktiske del af spillet. Vi har arbejdet mere med detaljerne, så Martís (Cifuentes, red.) tanker er blevet mere og mere implementeret i holdet, fortæller Jakob Ahlmann efter tirsdagens formiddagstræning.

- I vores testkampe har vi set gradvist stærkere og stærkere ud. Vi startede meget blandet, men sluttede af med en rigtig fin test mod AGF, som viste, at vi er klar, og nu kribler det for at komme i gang med 3F Superligaen, som jo bare er noget helt andet end testkampene, siger Jakob Ahlmann.

For AaB’s vedkommende begynder sæsonen på søndag kl. 16.00, hvor Hele Nordjyllands Hold gæster FC København. Da der fortsat er tilskuerbegrænsning for 3F Superligakampe frem til 1. august, må der ikke være AaB-fans til kampen. I stedet kan opgøret følges på Canal 9.

Fra 1. august må de danske Superligastadioner igen fyldes op, og det ser Jakob Ahlmann i særdeleshed frem til.

- Det var fedt allerede i slutningen af sidste sæson at mærke tilskuerne igen. Med den fodboldsommer, landsholdet har været med til at skabe, lader det til at interessen omkring fodbold er blusset op i hele landet, så vi glæder os til at mærke endnu flere fans igen, siger Jakob Ahlmann.

AaB har også mærket en stigende opbakning til denne sæson, hvilket blandt andet ses ved, at der i skrivende stund er 3.182 sæsonkortholdere. Så mange sæsonkortholdere har klubben ikke haft siden Champions League-gruppespillet blev sikret i august 2008.

- Det sætter vi alle stor pris på. Sidste sæson var svingende for os, og derfor er det ekstremt dejligt at mærke, hvor mange der støtter op om klubben. Det vidner om et sammenhold og en dedikation for AaB i hele Nordjylland, og vi glæder os meget til at give fansene en masse gode oplevelser, slutter Jakob Ahlmann.

AaB’s første hjemmekamp i sæsonens spilles lørdag 24. juli kl. 18.00 mod FC Midtjylland. Du kan købe billet til kampen her.

Tags på denne nyhed

Sikr dig en plads til første hjemmekamp

13. juli 2021 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Det er stadig muligt at sikre sig billetter til sæsonens første hjemmekamp lørdag 24. juli kl. 18.00 mod FC Midtjylland. Køb billet her. 

Er du sæsonkortholder, skal du også aktivt ind at hente din billet online på www.billet.aabsport.dk. Her kan du se, hvordan du henter din billet til kampen. 

Under de gældende Covid-19-retningslinjer er der plads til ca. 4.600 tilskuere på Aalborg Portland Park til kampen mod FC Midtjylland, og der er fortsat billetter tilbage på både Vesttribunen, Complea Tribunen og 3F Tribunen. På Complea Tribunen og 3F Tribunen er der sat nye, røde sæder op, mens tilskuere på Vesttribunen skal sidde på en pude på betonunderlaget. 

Ønsker du en fast plads til samtlige AaB-hjemmekampe, kan du også fortsat tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden.

Ingen adgang for fans af udeholdet

Indtil 1. august er det ikke muligt for tilhængere af det gæstende hold at overvære kampe i 3F Superligaen.

Dette gælder således også 24. juli, hvor tilhængere af FC Midtjylland må se kampen hjemmefra. Såfremt der dukker FC Midtjylland fans op til kampen, vil de omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det selvfølgelig, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen før 1. august - altså har AaB-fans ikke adgang til sæsonpremieren på udebane mod FC København på søndag.

Husk gyldigt coronapas

Til kampe i 3F Superligaen er det et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer før ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

  • Børn under 16 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
  • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke før få foretaget en Covid-19-test.

Særlige ankomst- og afgangstidspunkter

Tags på denne nyhed