AaB Akademiet og Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt søger fodboldunderviser

28. juli 2021 kl. 16:00 af Rasmus Estrup

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt (NIS) blev grundlagt i 1932, og NIS har en traditionsrig historie som efterskole. For ca. ti år siden omgik skolen til at være en Idrætsefterskole, og der er i øjeblikket mange ansøgninger inden for syv linjer: fodbold, håndbold, badminton, svømning, golf, fitness og E-sport. 

NIS har fokus på udvikling af unge menneskers personlige, faglige og sociale kompetencer. De bærende værdier på skolen er udvikling, fællesskab, sundhed samt tillid og ansvar. Eleverne er i centrum for enhver ansat. 

Du vil som underviser på NIS hovedsageligt arbejde på fodboldlinjen. Desuden vil understøttende undervisning samt indgåelse i vagtordning muligvis også være en del af ansættelsen. NIS er beliggende 30 minutters kørsel fra AaB’s træningsanlæg, og en del af din ansættelse vil også indebære kørsel med spillere fra NIS til AaB til både træning og kamp.

På AaB Akademiet vil du få rollen som assistenttræner for U/17 Ligaholdet, hvor du vil blive en del af AaB’s fællesskab. Her bliver dine fornemmeste opgaver at være sparringspartner for cheftræneren på U/17 Ligaholdet samt at bidrage til et optimalt udviklingsmiljø for spillerne i samarbejde med trænere og ledere på AaB Akademiet.

Udover at være en underviser og træner, der brænder for og er nysgerrig på fodbold, skal du være i stand til at rumme helheden for fodboldspillere, både som træner på AaB Akademiet og som underviser på NIS.

For at komme i betragtning til stillingen vil relevant fodboldtræneruddannelse (A- eller B-licens) eller anden erfaring med fodboldspillet være en stor fordel. Men allermest søger vi en person, der via gode personlige egenskaber kan indgå i en stilling, hvor du både brænder for arbejdet på efterskolen og på AaB Akademiet. 

Stillingen vil være en kombinationsstilling med ca. 50-60 procent på NIS og resten på AaB Akademiet. Stillingen er i første omgang en orlovsstilling med ansættelse frem til 24. juni 2022, og den ønskes besat hurtigst muligt.

Løn forhandles individuelt. 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Akademichef i AaB: Anders Damgaard 2183 1939
Forstander på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt: Andreas Larsen 5180 7022 

Ansøgningen skal sendes til: forstander@stidsholt.dk.

Der vil løbende blive afholdt samtaler til stillingen.

Tags på denne nyhed

Jonas Nødbak Petersen ny U/17 Ligatræner i AaB

28. juli 2021 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

Jonas Nødbak Petersen bliver ny cheftræner for AaB's U/17 Ligahold, som han hidtil har været assistent for. 

Siden 2016 har Jonas Nødbak Petersen været en del af trænerteamet på AaB Akademiet, hvor han har arbejdet med AaB's U/15 Ligahold, U/17 Ligahold og U/19 Ligahold. Derudover har han i et år været ungdomskonsulent i Frederikshavn F.I.

- Jonas er en hårdtarbejdende, nysgerrig og dygtig træner, og det er naturligt, at Jonas går fra at være assistenttræner til cheftræner for U/17 Ligaholdet. Han kender drengene og lederne omkring holdet, og han er vant til at arbejde med spillere i denne aldersgruppe. Og så er han i bund og grund et godt menneske, som vi er glade for have i spidsen for vores U/17 Ligahold, siger AaB's Akademichef, Anders Damgaard. 

31-årige Jonas Nødbak Petersen besidder DBU's A-trænerlicens.

Tags på denne nyhed

Udsolgt til AaB-AGF

28. juli 2021 kl. 11:13 af Rasmus Estrup

På grund af den store efterspørgsel på billetter til den ellers udsolgte kamp blev en pulje ubenyttede billetter fra AaB's partnere samt ca. 350 pladser med begrænset udsyn frigivet i dag kl. 10.00. 

På lidt over en time røg alle billetterne, og dermed bliver der fuldt hus, når stadion kalder nu igen. 

Det er AaB's tre partnere, Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus, der har sørget for gratis billetter til alle AaB-fans til AaB-AGF 8. august, hvor AaB's nye fanzone uden for Aalborg Portland Park også indvies. Det sker kl. 15.00. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Flere billetter frigivet til AaB-AGF

28. juli 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Som følge af den store efterspørgsel på billetter til AaB-AGF, hvor AaB sammen med Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har inviteret fans gratis til kamp, er der nu blevet frigivet yderligere billetter til kampen, som kan hentes på www.stadionkaldernuigen.dkefter først-til-mølle-princippet.

Det er en pulje ubenyttede billetter fra vores partnere samt ca. 350 pladser med begrænset udsyn, der netop er blevet frigivet til den ellers udsolgte kamp.

For efter to ugers førsteret til sæsonkortholdere og de tre partnere, der havde købt alle billetter til kampen for at give dem gratis til AaB’s fans, blev de øvrige billetter frigivet i mandags, og billetterne blev revet væk på halvanden time.

Men nu får du endnu en chance for at få billet, hvis du skynder dig ind på www.stadionkaldernuigen.dk og henter billet til AaB-AGF 8. august kl. 18.00, hvor Aalborg Portland Park igen må fyldes helt op. 

Tre timer før kampstart vil AaB’s nye fanzone også blive indviet. Her vil fans få adgang til boder med lækker mad og drikkevarer, herunder specialøl og drinks. Derudover er der livemusik, live-podcast med AaB-spillere, konkurrencer, en hoppeborg og meget mere.

Sådan henter du billet

Gå til www.stadionkaldernuigen.dk

1. Tryk på ”Hent billetter
2. Login – eller opret profil på www.billet.aabsport.dk
3. Vælg op til fem billetter. Alle ledige pladser er markeret med grønt.
4. Tildel billetten til den person, som skal anvende billetten.
5. Gennemfør transaktionen.

Tags på denne nyhed

Stem på månedens mål – Prip eller Kusk?

27. juli 2021 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Alle der afgiver en stemme i konkurrencen om månedens mål i juli, er med i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret Superligabold fra Select og Mathias Ross' kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra forrige sæson.

Kandidaterne til månedens mål i juli er:
Louka Prip til 1-0 mod FC København, 18. juli
Kasper Kusk til 2-2 mod FC København, 18. juli

Se målene og stem her.

Konkurrencen, der er lavet i samarbejde med Mr. Green, løber indtil torsdag kl. 8.00, hvorefter der trækkes en vinder, som får direkte besked af AaB.

Tags på denne nyhed