Kasper Pedersen skifter til Esbjerg fB

15. januar 2021 kl. 20:00 af Brian Andersen

Kasper Pedersen begyndte til fodbold i partnerklubben Aabybro I.F., inden han som 12-årig kom til AaB fra en anden partnerklub, Jetsmark I.F.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Kasper har i efterhånden mange år været en værdig repræsentant for AaB såvel på som uden for banen.

- I det seneste halve års tid har det imidlertid skortet på spilletid, og derfor har vi været enige om at søge en god løsning for Kasper et andet sted, fortæller Inge André Olsen.

- En stor tak skal lyde til Kasper for hans præstationer og altid loyale indsats, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, lyder det fra Inge André Olsen.

28-årige Kasper Pedersen, der havde kontraktudløb i AaB 30. juni 2021, har underskrevet en to et halvt årig aftale med esbjergenserne, der overvintrer på en oprykningsplads i 1. division.

- Jeg er glad for at have repræsenteret AaB i så mange år, og den altafgørende årsag for mig i forhold til at søge nye udfordringer er den manglende spilletid i de seneste måneder, forklarer Kasper Pedersen.

- Det er med stolthed, jeg kan sige, at jeg både har passeret 100 og 150 førsteholdskampe for AaB, og især mindes jeg selvfølgelig oplevelsen og sejren over FC København i pokalfinalen i 2014.

- Nu ser jeg frem til at vise mit værd i en anden stor og traditionsrig klub som Esbjerg fB, og forhåbentlig bliver det til et gensyn med Aalborg Portland Park allerede i næste sæson i 3F Superligaen, det er i hvert fald vores klare ambition, fastslår Kasper Pedersen.

- Jeg vil gerne takke fansene for deres altid flotte opbakning og takke både spillere, trænere og ledere i AaB for vores tid sammen, slutter Kasper Pedersen.

I marts 2013 scorede Kasper Pedersen allerede i det tredje minut af sin AaB-debut, og i alt blev det til 164 officielle kampe og 13 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Online standerhejsning på søndag

15. januar 2021 kl. 15:40 af Rasmus Estrup

På grund af restriktioner for at mindske smittespredningen af Covid-19 vil årets standerhejsning i AaB af 1885 være anderledes end sædvanlig.

Klubhuset vil nemlig være lukket, og det vil ikke være muligt at komme til Hornevej og overvære standerhejsningen, da man ikke må samles flere end fem personer. 

I stedet vil standerhejsningen i år udelukkende foregå virtuelt på AaB af 1885's Facebookside.

Her vil formand for AaB af 1885, Claus Fallingborg, på søndag kl. 10.00 byde velkommen til årets standerhejsning. 

Du kan finde AaB af 1885's Facebookside her. 

Få adgang til nyt merchandise med AaB Shoppen+

15. januar 2021 kl. 13:59 af Rasmus Estrup

Lige nu kan du med fordel blive medlem af AaB Shoppen+, for i øjeblikket kan medlemmer af AaB Shoppen+ nemlig se og købe helt nye varer fra AaB Shoppen. Det gælder varer, som først i næste uge kommer til salg for alle. 

Øvrige fordele ved at være tilmeldt AaB Shoppen+ er: 

  • Optjen 5% af dit køb som bonuskroner
  • Særlige medlemstilbud
  • Særlig adgang til eksklusivt merchandise
  • Mail med nyheder og kampagner
Tags på denne nyhed

Hør podcast med Inge André Olsen

14. januar 2021 kl. 13:16 af Rasmus Estrup

I den seneste udgave af Nordjyske Mediers fodboldpodcast, Ripodsten, deltager AaB's sportchef Inge André Olsen i et timelangt interview. 

Du kan i udsendelsen blandt andet høre Inge André Olsen fortælle om processen med at ansætte Martí Cifuentes som cheftræner og det nuværende transfervindue. 

Hør Ripodstens udsendelse her. 

Tags på denne nyhed

Tredje testkamp spilles mod Lyngby Boldklub

13. januar 2021 kl. 15:52 af Rasmus Estrup

AaB's tredje testkamp i 2021 er nu på plads. AaB møder således Lyngby Boldklub onsdag 27. januar kl. 13.00 i Aalborg-området. 

Dermed har AaB planlagt tre testkampe i opstartsfasen. Første kamp spilles om en uge, når Hele Nordjyllands Hold gæster Randers FC 20. januar kl. 13.00. 

Fire dage senere venter en testkamp på udebane mod FC Midtjylland. Også denne kamp spilles kl. 13.00. 

Præcis hvor den tredje testkamp mod Lyngby Boldklub skal spilles, ligger endnu ikke fast. Men der vil ikke være adgang for tilskuere til kampen på grund af restriktioner, der skal mindske risikoen for spredning af Covid-19. 

En uge efter kampen mod Lyngby Boldklub indleder AaB forårssæsonen i 3F Superligaen, når FC København gæster Aalborg Portland Park 3. februar kl. 20.00.  

Tags på denne nyhed
'