Jeppe Pedersen udlejes til Skive I.K.

27. januar 2021 kl. 12:00 af Brian Andersen

19-årige Jeppe Pedersen kom oprindeligt til AaB fra partnerklubben Hirtshals Boldklub og har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2022.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi har sammen med Jeppe vurderet, at det vil være bedst for hans udvikling, hvis han kan få et lejeophold med spilletid på højt niveau, så derfor er vi glade for, at der er faldet en aftale på plads med Skive.

Jeppe Pedersen er noteret for fem officielle kampe for AaB, ligesom det er blevet til 32 U-landskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB henter U/19-angriber i FC Helsingør

27. januar 2021 kl. 10:00 af Brian Andersen

Den mere end to meter høje angriber har fået sin fodboldopdragelse hos FC Helsingør, hvor han fik sin debut på førsteholdet i 2. division med et indhop i juli 2020, inden det i december 2020 blev til spilletid i 1. division mod henholdsvis Esbjerg fB og Viborg F.F.

Indimellem avancementet til FC Helsingørs bedste mandskab, har Anosike Ementa begået sig på klubbens U/19-hold, hvor det i 16 kampe er blevet til 12 scoringer.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Tilknytningen af Anosike Ementa sker med henblik på fremtiden. Han er en spiller, vi har fulgt et stykke tid, og vi mener, han har et enormt udviklingspotentiale.

- Med sin fysik og sin højde er han en spiller, man med det samme får øje på, og udover sin målfarlighed rummer Anosike også tekniske kvaliteter, hvilket samlet set gør ham meget spændende som fodboldspiller, og vi glæder os til at få ham ind i vores miljø i AaB Talent, så han kan fortsætte sin gode udvikling, siger Inge André Olsen.

Anosike Ementas aftale i AaB gælder foreløbig indtil 31. december 2023.

Tags på denne nyhed

AaB foran sidste test mod Lyngby Boldklub

26. januar 2021 kl. 16:05 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 12.30 spiller AaB mod Lyngby Boldklub på kunstgræsbanen hos partnerklubben LKB Gistrup. På grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19 er der ingen adgang for tilskuere.

I stedet kan kampen følges via livestream nordjyske.dk, og på AaB’s officielle Twitterkonto vil der være liveopdateringer undervejs.

Cheftræner Martí Cifuentes har til årets tredje testkamp udtaget følgende mandskab:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 4 Mathias Ross, 5 Jores Okore, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 19 Timothé Nkada, 20 Oliver Klitten, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Vladimir Prijovic, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 31 Daniel Granli og U/19 Ligaspillerne Marcus Hannesbo og Casper Gedsted Hansen.

Ukampdygtige er Jakob Ahlmann, Oscar Hiljemark og Lucas Andersen.

Efter kampen vil der kunne læses et referat af kampen på aabsport.dk, hvor et sammendrag af kampen følger torsdag morgen.

Tags på denne nyhed

AaB indgår ny samarbejdsaftale med NORDJYSKE Medier

26. januar 2021 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB og NORDJYSKE Medier har en lang og stolt tradition for at samarbejde kommercielt, og begge virksomheder deler ambitionen for en stærk nordjysk region. Derfor bliver samarbejdet nu udvidet og styrket i en ny og spændende aftale.

- Vi er stolte over at indgå et endnu større samarbejde med NORDJYSKE Medier, der er en af vores mangeårige og mest trofaste samarbejdspartnere, og jeg er sikker på, at det fremtidige samarbejde også er noget, AaB’s fans vil kunne mærke, samtidig med at mediet som sædvanligt vil dække os gennem uvildig og kritisk journalistik, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- NORDJYSKE Medier er en stor, anerkendt medievirksomhed – ikke kun i regionen – men i hele Danmark. Et mediehus med historiske og naturlige rødder i Aalborg, som har hjerte og ambition for regionen, er en fantastisk samarbejdspartner for AaB, og det bekræfter endnu en gang, at vores brand er værdsat blandt mange forskellige virksomheder i hele regionen, udtaler Thomas Bælum.

Det nye, kommercielle samarbejde mellem AaB og NORDJYSKE Medier skal blandt andet hjælpe til, at nordjyderne i højere grad får indblik i de facetter, personer og rammer, som kendetegner hverdagen i AaB.

- NORDJYSKE Medier dækker hele regionen gennem nordjyske.dk, Nordjyske Stiftstidende, lokalaviserne, ANR og Radio NORDJYSKE. Derfor har vi interesse og motivation i at samarbejde med de største brands i kultur- og idrætslivet i hele regionen, og her kan man selvfølgelig ikke se forbi AaB, siger kommerciel direktør i NORDJYSKE Medier, Martin Sander, og slår fast, at den journalistiske dækning af klubben ikke ændrer karakter. 

- Sportsredaktionen på NORDJYSKE Medier kommer til at dække AaB på samme måde som altid. Uafhængigt, kvalificeret, men også kritisk. Men vi vil som mediehus også gerne åbne for de personlige historier, hverdagsbilleder og fortællinger bag kulisserne, som vil interessere nordjyderne. De historier kan AaB selv medvirke til at skabe og formidle, siger Martin Sander.

Aftalen er trådt i kraft ved årsskiftet og løber i første omgang året ud.

Tags på denne nyhed

Thomas Christiansen vender hjem til Hjørring

25. januar 2021 kl. 11:00 af Brian Andersen

Thomas ”Tomo” Christiansen blev i sommeren 2020 rykket op i AaB’s Superligatrup, men qua den hårde konkurrence på positionen som midterforsvarer har vejen til spilletid været lang, hvorfor det har været i begge parters interesse at finde en anden løsning.

Dette er en realitet nu, hvor Thomas Christiansen har underskrevet en aftale med Vendsyssel F.F. indtil 30. juni 2024.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Det har egentlig været en meget enkel proces, fordi både vi og ”Tomo” ønskede at finde et alternativ.

- Der har været flere interesserede klubber, men nu er en aftale faldet på plads med Vendsyssel F.F., og vi ønsker ”Tomo” al mulig held og lykke fremover, siger Inge André Olsen.

Thomas Christiansen skiftede til AaB fra partnerklubben Hjørring I.F. som U/14-spiller, og det er blevet til et enkelt indhop for AaB’s førstehold.

- Jeg har haft nogle megagode år i AaB, hvor jeg har fået al den støtte, jeg kunne ønske mig i forbindelse med min udvikling, og jeg er stolt over at have opnået debut i Superligaen, lyder det fra Thomas Christiansen.

- Derfor vil jeg gerne takke alle i klubben for deres hjælp undervejs, og jeg ønsker kun AaB det bedste fremover. Samtidig ser jeg frem til min nye udfordring i Vendsyssel F.F., hvor jeg forhåbentlig kan blive en vigtigere del af truppen, end jeg var det i AaB, siger Thomas Christiansen.

Thomas Christiansen har spillet 27 ungdomslandskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed
'