Granli fortsætter i AaB

6. januar 2021 kl. 13:30 af Brian Andersen

Daniel Granli blev i begyndelsen af september 2020 lejet hos AIK Stockholm, og foreløbig er det i AaB blevet til 12 officielle kampe for den 26-årige nordmand.

Granli havde optrådt i den svenske hovedstad siden 2019, hvor AIK hentede ham hos norske Stabæk og daværende sportschef Inge André Olsen.

I efteråret 2020 fik Daniel Granli sin debut på det norske A-landshold, mens det i tiden hos AIK Stockholm blev det til 32 officielle kampe.

I Stabæk Fotball er spilleren med foretrukne positioner i midterforsvaret og i højre forsvarsside noteret for 144 officielle kampe.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Daniel har levet op til vores forventninger, og vi er meget glade for, at vi nu er nået til enighed om en ny aftale.

- Hurtighed, boldsikkerhed og forudseenhed er med til at gøre Daniel til en dygtig forsvarsspiller, og derudover er det en gevinst, at han reelt formår at dække alle pladser i forsvarskæden, siger Inge André Olsen.

Daniel Granli glæder sig over, at fremtiden nu er på plads:

- Jeg trives her, og det har været et stort ønske for mig at få et længerevarende ophold i AaB og Aalborg, og heldigvis er det lykkes.

- Vi har gang i et spændende projekt, hvor spilfilosofien passer mig godt. I sæsonen har vi vist, at vi på vores gode dage er blandt de allerbedste, men vi skal blive mere stabile, så vi både i år og fremover kan blive en fast del af toppen af 3F Superligaen. Det er vores fælles mål, fastslår Daniel Granli.

Tags på denne nyhed

Akademitræning indstilles indtil 17. januar

5. januar 2021 kl. 17:33 af Rasmus Estrup

Frem til 17. januar vil der ikke være træning på AaB Akademiet eller i Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde (FNF). Det skyldes de seneste restriktioner og retningslinjer fra regeringen, heriblandt forsamlingsforbuddet på fem personer. 

Alle ansatte på AaB Akademiet er samtidig blevet bedt om at arbejde hjemmefra foreløbig. 

Holdtrænerne og fysisk træner Mads Lærke er gået i gang med at lave individuelle selvtræningsprogrammer til hver enkelt spiller på AaB Akademiet. 

AaB TV: Første træning med Martí Cifuentes

5. januar 2021 kl. 16:18 af Rasmus Estrup

AaB gik i dag igennem en række fysiske test, da første træningspas under cheftræner Martí Cifuentes' ledelse i dag foregik på AaB's anlæg på Hornevej. 

I denne video kan du blandt andet høre om Martí Cifuentes' tanker omkring AaB, hvad hans første indtryk er af klubben og hvilke ambitioner han har på klubben og fansene vegne. 

Hør også fra Tom van Weert, der ser frem til forårssæsonen med Martí Cifuentes ved roret. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Scan Global Logistics er ny hovedpartner i AaB

5. januar 2021 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Scan Global Logistics er blevet ny hovedpartner i AaB. Hele Nordjyllands Hold og transport- og logistikvirksomheden har således indgået en toårig hovedpartneraftale. 

Aftalen indebærer blandt andet, at Scan Global Logstics' logo skal pryde AaB's træningstrøje og shortsene på kampdragten. 

Bliv klogere på det nye hovedpartnerskab i dette indslag fra AaB TV. 

Tags på denne nyhed

Scan Global Logistics bliver hovedpartner i AaB

5. januar 2021 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB og Scan Global Logistics har indledt det nye år med en stor hovedpartneraftale, så transport- og logistikvirksomheden, der også har kontor i Aalborg, frem til udgangen af 2022 vil være hovedpartner i klubben. 

Aftalen indebærer blandt andet, at Scan Global Logistics' logo vil pryde AaB’s træningstrøjer samt shortsene på kampdragten. Derudover vil partnerskabet også være synligt i forbindelse med kamprelaterede events.

- Det er fantastisk at kunne begynde 2021 med at offentliggøre en ny hovedpartner efter et meget specielt år. Aftalen med Scan Global Logistics viser, at AaB er en klub, et symbol og et brand, der er interessant at arbejde sammen med for store internationale virksomheder som Scan Global Logistics, siger AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum. 

- Vi er selvfølgelig stolte over, at en så internationalt synlig og anerkendt virksomhed som Scan Global Logistics vælger os, som samarbejdspartner. Ikke mindst fordi de bakker op om vores værdier som klub, slutter Thomas Bælum.  

Scan Global Logistics, der er en global logistikvirksomhed med hovedkvarter i København, åbnede i begyndelsen af 2020 en afdeling i Aalborg, og aftalen med AaB er derfor et naturligt skridt i virksomhedens regionale og nationale udvikling. 

- Vi glæder os meget over at indgå dette samarbejde med AaB, der er en stolt institution i Nordjylland. Vi har mange fælles interesser og holdninger og tror på, at vi i fællesskab kan lave spændende tiltag, så vi forhåbentlig gavne AaB, ligesom de kan gavne os. Det er er jo essensen i en samarbejdsaftale, siger Steen Søgaard, Managing Director, Air & Ocean Denmark ved Scan Global Logistics.  

Mads Drejer, Global COO, Air, Rail & Ocean ved Scan Global Logistic, supplerer:

- Udover at vi deler de rød-hvide farver, så har vi gennem vores snakke med AaB kunnet konstatere, at vi også deler dyder, når det kommer til vores arbejdsgange, måden vi behandler mennesker på, og måden vi anskuer verden på. Derfor tror vi, at vi og AaB er et fantastisk match, siger Mads Drejer.

- Gennem partnerskabet ønsker vi at få en stor og bred eksponering. Både lokalt, nationalt og selvfølgelig også gerne i Europa, forudsat at vores fælles håb for AaB bliver opfyldt. Vi håber også, at vores medarbejdere vil være stolte over at se vores logo på kampshortsene og træningstrøjerne, siger Mads Drejer. 

Scan Global Logistics’ logo vil snarest blive trykt på AaB’s træningstrøjer. Logoet på kampshortsene kan ses 3. februar, når FC København gæster Aalborg Portland Park i forårssæsonens første 3F Superligakamp. 

Om Scan Global Logistics: 

Scan Global Logistics er en global full-service logistikvirksomhed med hovedkvarter i København, som excellerer i at gøre logistik mindre komplekst gennem skræddersyede løsninger lavet af specialister, problemløsere og passionerede entreprenører. Ved at have et stort globalt netværk er Scan Global Logistics i stand til at nå ud til selv de mest fjerne hjørner af kloden. 

Siden 1975 har kernen af DNA’et været masser af gå på mod, agilitet og en vilje til altid at gå den ekstra mil. Scan Global Logistics er ikke bange for at gå til venstre, når andre går til højre – og enhver udfordring bliver set som en mulighed. Scan Global Logistics går ud over det sædvanlige for at bringe hvad som helst til hvor som helst – hvad enten det er via vej, bane, sø, luft eller enhver kombination heraf.

Om AaB
AaB er en Superligaklub med base i Aalborg. Klubben er grundlagt i 1885 og har foreløbig vundet fire danske mesterskaber (2014, 2008, 1999 og 1995) og tre pokaltitler (2014, 1970, 1966).

Ligeledes har klubben fire gange deltaget i europæisk gruppespil: to gange i UEFA Champions League (2008 og 1995) og to gange i UEFA Europa League (2014, 2007).

AaB har flere end 100 partnerklubber i Region Nordjylland, og talentudvikling er et afgørende fokus for klubbens kultur og værdier. I øjeblikket består Superligatruppen af 25 spillere, hvoraf 13 har spillet ungdomsfodbold i klubben.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed
'