AaB TV: Daniel Granli fortsætter i AaB

7. januar 2021 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Den 26-årige nordmand var i efteråret på et lejeophold i AaB fra svenske AIK Stockholm, hvor det blev til 12 kampe for AaB-mandskabet. 

Nu har AaB indløst frikøbsklausulen i lejeaftalen, og dermed vil Daniel Granli optræde for AaB frem til sommeren 2024. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra forsvarsspilleren selv og sportschef Inge André Olsen. 

Tags på denne nyhed

Granli fortsætter i AaB

6. januar 2021 kl. 13:30 af Brian Andersen

Daniel Granli blev i begyndelsen af september 2020 lejet hos AIK Stockholm, og foreløbig er det i AaB blevet til 12 officielle kampe for den 26-årige nordmand.

Granli havde optrådt i den svenske hovedstad siden 2019, hvor AIK hentede ham hos norske Stabæk og daværende sportschef Inge André Olsen.

I efteråret 2020 fik Daniel Granli sin debut på det norske A-landshold, mens det i tiden hos AIK Stockholm blev det til 32 officielle kampe.

I Stabæk Fotball er spilleren med foretrukne positioner i midterforsvaret og i højre forsvarsside noteret for 144 officielle kampe.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Daniel har levet op til vores forventninger, og vi er meget glade for, at vi nu er nået til enighed om en ny aftale.

- Hurtighed, boldsikkerhed og forudseenhed er med til at gøre Daniel til en dygtig forsvarsspiller, og derudover er det en gevinst, at han reelt formår at dække alle pladser i forsvarskæden, siger Inge André Olsen.

Daniel Granli glæder sig over, at fremtiden nu er på plads:

- Jeg trives her, og det har været et stort ønske for mig at få et længerevarende ophold i AaB og Aalborg, og heldigvis er det lykkes.

- Vi har gang i et spændende projekt, hvor spilfilosofien passer mig godt. I sæsonen har vi vist, at vi på vores gode dage er blandt de allerbedste, men vi skal blive mere stabile, så vi både i år og fremover kan blive en fast del af toppen af 3F Superligaen. Det er vores fælles mål, fastslår Daniel Granli.

Tags på denne nyhed

Akademitræning indstilles indtil 17. januar

5. januar 2021 kl. 17:33 af Rasmus Estrup

Frem til 17. januar vil der ikke være træning på AaB Akademiet eller i Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde (FNF). Det skyldes de seneste restriktioner og retningslinjer fra regeringen, heriblandt forsamlingsforbuddet på fem personer. 

Alle ansatte på AaB Akademiet er samtidig blevet bedt om at arbejde hjemmefra foreløbig. 

Holdtrænerne og fysisk træner Mads Lærke er gået i gang med at lave individuelle selvtræningsprogrammer til hver enkelt spiller på AaB Akademiet. 

AaB TV: Første træning med Martí Cifuentes

5. januar 2021 kl. 16:18 af Rasmus Estrup

AaB gik i dag igennem en række fysiske test, da første træningspas under cheftræner Martí Cifuentes' ledelse i dag foregik på AaB's anlæg på Hornevej. 

I denne video kan du blandt andet høre om Martí Cifuentes' tanker omkring AaB, hvad hans første indtryk er af klubben og hvilke ambitioner han har på klubben og fansene vegne. 

Hør også fra Tom van Weert, der ser frem til forårssæsonen med Martí Cifuentes ved roret. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Scan Global Logistics er ny hovedpartner i AaB

5. januar 2021 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Scan Global Logistics er blevet ny hovedpartner i AaB. Hele Nordjyllands Hold og transport- og logistikvirksomheden har således indgået en toårig hovedpartneraftale. 

Aftalen indebærer blandt andet, at Scan Global Logstics' logo skal pryde AaB's træningstrøje og shortsene på kampdragten. 

Bliv klogere på det nye hovedpartnerskab i dette indslag fra AaB TV. 

Tags på denne nyhed
'