Hiljemark og Lucas Andersen er et stykke fra at være kampklar

26. februar 2021 kl. 08:43 af Brian Andersen

De to AaB-profiler har endnu ikke været i kamp i 2021, men begge spillere arbejder fokuseret på en tilbagevenden.

AaB’s cheftræner Martí Cifuentes udtaler:

- Sammen med vores dygtige sundhedsstab. som gør en fantastisk indsats, arbejder Lucas og Oscar hårdt på at vende tilbage i deres bedste udgave, men hverken for deres egen eller holdets skyld giver det mening at sætte en nøjagtig tidshorisont på.

- Stor ros til begge spillere for at være meget disciplinerede og gøre deres ting, men om der går dage eller uger forholder vi os ikke til i trænerteamet, hvor vi er nødt til udelukkende at fokusere på de spillere, der er kampdygtige, og så tager vi det som en bonus, når Lucas og Oscar igen kan indgå i truppen engang i løbet af forårets program. De er selvfølgelig begge utålmodige, men det vigtigste er at få dem begge tilbage på deres højeste niveau, fastslår Martí Cifuentes.

AaB møder søndag eftermiddag FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum.

Okore solgt til kinesisk klub

25. februar 2021 kl. 09:30 af Brian Andersen

Jores Okore blev i sommeren 2017 hentet i FC København, og inden sit kortvarige ophold i FCK opnåede Jores Okore 47 officielle kampe for engelske Aston Villa – heraf 38 kampe i Premier League. Før tiden i Birmingham-klubben var henholdsvis FC Nordsjælland og B.93 Okores udgangspunkt. 

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Da Jores Okore for et halvt års tid siden forlængede sin kontrakt, lavede vi en gentleman-aftalte om, at vi skulle forsøge at finde en løsning, der ville være fordelagtig for både Jores og AaB, og det kan vi fastslå, er tilfældet med salget til Changchun Yatai FC.

- Jores har igennem tre et halvt år været en stærk og vigtig spiller for AaB, men heldigvis har vi kompetente afløsere i bagkæden, og derfor gav det mening for alle parter at forfølge et klubskifte nu, og Jores ønskes naturligvis fra vores side al mulig held og lykke i fremtiden, siger Inge André Olsen. 

Jores Okore, der havde kontraktudløb med AaB 30. juni 2020, står noteret for otte A-landskampe for Danmark. 

- Som klub og som by har AaB og Aalborg mere end indfriet mine forventninger, og jeg ser tilbage på en god tid, hvor jeg dog stadig er meget ærgerlig over, at vi ikke fik givet klubben og fansene endnu en titel, da vi i den seneste sæson havde chancen i pokalfinalen, ræsonnerer Jores Okore.

- Jeg har prøvet at give mit bedste hver gang, og jeg vil gerne takke fansene for deres flotte opbakning, og jeg håber, at de snart kan være tilbage på stadion igen. Derudover vil jeg takke mine holdkammerater og folkene i klubben, fordi de altid har stået bag mig, hvilket jeg er dem taknemmelig for, og jeg ønsker AaB alt det bedste fremover, lyder det fra Jores Okore. 

Jores Okore opnåede 116 kampe og fem scoringer for AaB.

Tags på denne nyhed

Sæsonkortholdere fritages for betaling i marts

24. februar 2021 kl. 15:37 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB har besluttet, at alle nuværende sæsonkortabonnenter også i marts måned kompenseres for den manglende mulighed for at overvære kampe i 3F Superligaen på Aalborg Portland Park. 

Konkret vil AaB derfor sikre, at man som abonnent ikke vil blive trukket for betaling af rater på sit sæsonkortabonnement for marts måned 2021.

I forhold til kampe der afvikles efter marts måned, afventes yderligere udmelding fra regeringen inden det vides hvordan forholdene for tilskuere bliver, samt hvordan dette i givet fald påvirker sæsonkortholdere.

AaB takker endnu engang de mange sæsonkortholdere for den fortsatte opbakning og håber snart igen at kunne byde alle velkommen tilbage på Aalborg Portland Park.

Ønsker man at støtte AaB med de ikke-betalte rater på sæsonkortabonnementet, kan man med fordel gøre dette ved at købe støttebilletter til forbedringer af Theodors Familiezone.

Børn skal have den bedst mulige kampoplevelse, når de kommer på Aalborg Portland Park. De rette rammer for fremtidens AaB-fans findes i Theodors Familiezone.

Theodors Familiezone blev lanceret inden sæsonstart i sommeren 2019, hvor familieområdet blev flyttet fra 3F Tribunen til Complea Tribunens afsnit A og B Nedre. Siden lanceringen af Theodors Familiezone har antallet af børnesæsonkort og -billetter oplevet en positiv udvikling, og netop denne positive udvikling ønsker vi at fortsætte ved at gøre oplevelsen endnu bedre.

Du kan med din støtte til Theodors Familiezone være med til at give de bedste forhold for fremtidens AaB-fans. Vi ønsker at optimere de fysiske rammer, der er med til at løfte oplevelsen og give den helt rette AaB-stemning i Theodors Familiezone.

Derudover vil vi lægge yderligere på i førkampsoplevelsen, hvor der skal være endnu bedre mulighed for børnene til at lege og lære om AaB.

Tag på vinterferie-jagt med AaB Shoppen

22. februar 2021 kl. 12:37 af Martin Stigaard Skammelsen

Mandag til fredag i denne uge kan du hver dag vinde flotte præmier med AaB Shoppen. For at deltage skal du blot klikke ind på AaB Shoppens Facebook-side og læs dagens ledetråd.

Her skal man hver dag finde frem til et bestemt sted i Aalborg, hvor der på eller ved stedet er placeret et AaB-logo. Tag et billede af AaB-logoet og upload det som en kommentar på dagens opslag på Facebook. Så er du med i konkurrencen om matchday-pakker og signerede, kampbrugte bolde.

Tags på denne nyhed

Scor rabat på alt spillertøj i webshoppen

21. februar 2021 kl. 09:27 af Martin Stigaard Skammelsen

Det særlige tilbud , hvor du kan spare 25% på alt spillertøj på AaB Shoppen, gælder således kun til og med 28. februar eller så længe lager haves.

Klik og og gør en god handel med det samme, men bemærk at du kun får rabat på hjemmetrøjen hvis du er medlem af AaB Shoppen+. 

Er du endnu ikke medlem, kan du helt gratis og uforpligtende tilmelde dig på webshoppen. 

Tags på denne nyhed
'