Hannesbo rykkes permanent op i AaB’s Superligatrup

11. februar 2021 kl. 13:07 af Brian Andersen

Marcus Hannesbo skiftede allerede i 2013 en alder af 11 år til AaB fra partnerklubben Støvring I.F.

Med sin indskiftning i pokalkvartfinalesejren i marts 2020 mod FC København kom debuten for AaB’s bedste mandskab, og i indeværende kalenderårs første to kampe i 3F Superligaen er det blevet til en plads i startopstillingen i begge opgør inklusive scoringer mod både FCK og senest i søndags mod Brøndby I.F.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Først vil jeg benytte lejligheden til at takke for det gode samarbejde med Støvring I.F. og alle vores andre partnerklubber. Det vil altid være en afgørende del af vores kultur at forsøge at fremelske og give chancen til egne talenter, og i forbindelse med Marcus Hannesbo er det relevant også at fremhæve vores U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen, vores fodboldchef Søren Krogh og vores talentchef Anders Damgaard og alle de øvrige, dygtige folk i AaB Akademiet, som undervejs har haft del i Hannesbos udvikling.

- Siden vores opstart i begyndelsen af januar under vores nye cheftræner Martí Cifuentes har Hannesbos udvikling taget bemærkelsesværdig fart, og Marcus har virkelig formået at gribe chancen, konstaterer Inge André Olsen.

- Han er klubbens hurtigste spiller, han er gennembrudsfarlig og har en god fysik, og så er han ydmyg og parat til at arbejde hårdt, hvilket han bliver belønnet for, siger Inge André Olsen.

Marcus Hannesbo, der i oktober 2020 fik sin debut på U/19-landsholdet, ser frem til at fortsætte sin udvikling i AaB:

- Det er megafedt med den tillid, som Martí og AaB viser mig. Opstarten har på alle måder overgået mine forventninger. Jeg havde en fin pre-season og har fået to startpladser i de to første kampe, hvor jeg har scoret to mål og føler, at jeg har vist, hvad jeg kan byde ind med.

- Planen var, at jeg skulle rykke op i truppen til sommer, men at det allerede sker nu, ser jeg som et stort klap på skulderen. Nu skal jeg gå efter at være en fast del af holdet tidligere, end jeg måske havde forventet. Og så gælder det om at bygge på og suge til mig, for jeg har stadig meget at lære, og jeg kan allerede nu mærke, at de højere krav, der stilles på Superligaholdet, giver mig gode muligheder for at udvikle mig, lyder det fra Marcus Hannesbo.

Marcus Hannesbo har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2025.

Følg AaB-Randers FC på Eurosport 2

11. februar 2021 kl. 10:41 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 16
Spilledato: Søndag 14. februar 2021
Kick-off: Kl. 14.00
Dommer: Michael Tykgaard
TV-kanal: Eurosport 2

Ingen adgang for tilskuere

På grund af restriktioner for at mindske smitte af Covid-19 er der i øjeblikket ingen adgang for tilskuere til kampe i 3F Superligaen. Dette gælder således også på søndag, hvor AaB tager i mod Randers FC. 

Ligeledes gælder forsamlingsforbuddet på fem personer, hvorfor det heller ikke er muligt at forsamle sig uden for Aalborg Portland Park. For at undgå dette vil alle indgange til Aalborg Portland Park igen være dækket til.

Kompensation for sæsonkortholdere

AaB har besluttet, at alle nuværende sæsonkortabonnenter kompenseres for den manglende mulighed for at overvære hjemmekampe i 3F Superligaen i februar 2021.

Konkret vil AaB derfor sikre, at man som abonnent ikke vil blive trukket for betaling af rater på sit sæsonkortabonnement i februar - ligesom sæsonkortholdere heller ikke fik trukket betaling i januar. 

AaB takker alle sæsonkortholdere mange gange for den fortsatte opbakning og håber snart igen at kunne byde alle velkommen på Aalborg Portland Park. 

Optakt på Eurosport 2 fra kl. 13.00

Mens søndagskampen altså ikke kan følges på Aalborg Portland Park, bliver den vist på Eurosport 2 og discovery+. Optakten til kampen begynder kl. 13.00. 

Tidligere i denne uge lavede Eurosport et længere interview med sportschef Inge André Olsen i udsendelsen Købmændenes Klub. Den udsendelse kan ses her. 

Tags på denne nyhed

Se Inge André Olsen i Købmændenes Klub

11. februar 2021 kl. 08:22 af Rasmus Estrup

Eurosport-programmet Købmændenes Klub har tidligere i denne uge haft besøg af AaB's sportschef Inge André Olsen. 

I udsendelsen med Mette Cornelius og Niels-Christian Holmstrøm fortæller Inge André Olsen blandt andet om cheftræneransættelsen af Martí Cifuentes, AaB's strategi og klubbens spillerudvikling. 

Du kan se Købmændenes Klub med Inge André Olsen her. 

Tags på denne nyhed

AaB giver Okore tilladelse til klubskifte

10. februar 2021 kl. 13:40 af Brian Andersen

Den 28-årige midterforsvarer har kontraktudløb med AaB 30. juni 2021.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Fra vores side går forhandlingerne positivt, hvorfor vi har givet Jores tilladelse til at rejse, så han og den respektive klub kan få bragt de sidste detaljer i orden.

Jores Okore har siden sommeren 2017 spillet 116 officielle kampe og scoret fem mål for AaB.

Tags på denne nyhed

Spar 25% på AaB's stadionjakke med AaB Shoppen+

10. februar 2021 kl. 10:28 af Rasmus Estrup

Mangler du en varm vinterjakke? Så tilmeld dig AaB Shoppen+.

Frem til på mandag kan medlemmer af AaB Shoppen+ nemlig spare 25% på AaB’s stadionjakke fra hummel. 

Øvrige fordele ved at være medlem af AaB Shoppen+ er:

  • Optjen 5% af dit køb som bonuskroner
  • Særlige medlemstilbud
  • Særlig adgang til eksklusivt merchandise
  • Mail med nyheder og kampagner

Du kan tilmelde dig AaB Shoppen+ her.

Tags på denne nyhed