AaB TV: Martin Samuelsen er ny AaB-spiller

1. februar 2021 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Nordmanden Martin Samuelsen er ny angriber i AaB-truppen. Den 23-årige spiller er frem til sommer lejet i Hull City med en købsoption.

Martin Samuelsen kom allerede som 14-årig til Manchester City, og siden har han blandt andet været West Ham og Haugesund.

Normanden er noteret for tre A-landskampe og et mål.

Lær ham bedre at kende i dette indslag fra AaB TV, hvor du kan høre fra både AaB’s nye nummer 18 og sportschef Inge André Olsen.

Tags på denne nyhed

Samuelsen klar for AaB

1. februar 2021 kl. 10:00 af Brian Andersen

Martin Samuelsen forlod Norge allerede som 14-årig, hvor Manchester City stod klar med en aftale, og tre år senere skrev Samuelsen i 2015 kontrakt med West Ham.

I London-klubben blev det til to officielle kampe på førsteholdet, inden en række lejeophold fulgte i engelsk, hollandsk og norsk fodbold. I Norge var det i fødebyen Haugesund i kalenderåret 2019, at Martin Samuelsen slog sine folder med 14 scoringer og fem assists i 39 officielle kampe for FK Haugesund.

I januar 2020 skrev Martin Samuelsen kontrakt med Hull City, hvor det er blevet til to mål og tre assists i 18 kampe.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Martin er en spiller, der måske kom lidt for tidligt til England, og som derfor stadig ikke helt har forløst sit store potentiale.

- Han er gennembrudsfarlig og direkte i sit spil og kan dække alle de tre forreste pladser, og hvis vores samarbejde forløber, som vi forestiller os, så bliver det i AaB, at han for alvor slår igennem, siger Inge André Olsen.

189 centimeter høje Martin Samuelsen ser frem til et forhåbentlig længerevarende ophold i Aalborg og AaB:

- Jeg er rigtig glad for at være kommet til AaB. AaB er en klub i udvikling, som vil spille god fodbold, og ud fra mine samtaler med cheftræner Martí Cifuentes, er det tydeligt, at vi ønsker at spille den samme form for fodbold, så jeg ser AaB som et godt match for mig.

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg i foråret præsterer godt og trives her i klubben, så jeg kan fortsætte i AaB efter sæsonen. Men i første omgang vil jeg gøre mit bedste for at bidrage til, at klubben får en god afslutning i grundspillet, så vi forhåbentlig kommer ind i Mesterskabsspillet med momentum, siger Martin Samuelsen.

23-årige Martin Samuelsen, der er noteret for en scoring i sine tre A-landskampe og har spillet 36 U-landskampe for Norge, får trøje nummer 18 i AaB.

Tags på denne nyhed

Se AaB-FC København på Canal 9

31. januar 2021 kl. 09:17 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 14
Spilledato: Onsdag 3. februar 2020
Kick-off: Kl. 20.00
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
TV-kanal: Canal 9

Ingen adgang for tilskuere

På grund af restriktioner for at mindske smitte af Covid-19 er der ingen adgang for tilskuere til første runde af 3F Superligaen. Dette gælder altså, når AaB på onsdag indleder forårssæsonen på hjemmebane mod FC København.

Ligeledes gælder forsamlingsforbuddet på fem personer, hvorfor det heller ikke er muligt at forsamle sig uden for Aalborg Portland Park. For at undgå dette vil alle indgange til Aalborg Portland Park være dækket til.

Kompensation for sæsonkortholdere

AaB har besluttet, at alle nuværende sæsonkortabonnenter kompenseres for den manglende mulighed for at overvære hjemmekampe i 3F Superligaen i februar 2021 mod henholdsvis FC København, Randers FC og FC Midtjylland. 

Konkret vil AaB derfor sikre, at man som abonnent ikke vil blive trukket for betaling af rater på sit sæsonkortabonnement i februar - ligesom sæsonkortholdere heller ikke fik trukket betaling i januar. 

AaB takker alle sæsonkortholdere mange gange for den fortsatte opbakning og håber snart igen at kunne byde alle velkommen på Aalborg Portland Park. 

Optakt på Canal 9 fra kl. 19.00

Mens forårspremieren altså ikke kan følges på Aalborg Portland Park, bliver den til gengæld vist på Canal 9 og discovery+ med optakt fra kl. 19.00.

Allerede nu kan du se et interview fra Discovery med cheftræner Martí Cifuentes. 

Tags på denne nyhed

Januarudsalget udløber i morgen

30. januar 2021 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

Til og med i morgen er der fortsat januarudsalg i AaB Shoppen, hvor du på populære varer kan spare op til 50%.

Spar blandt andet: 

- 50% på retrotrøjer
- 50% på Allez Allez-kollektionen fra Streetammo
- 30% på hummelsko
- 25% på træningstøj
- 25% på sengetøj

Derudover er der 3 for 2 på huer, vanter og halstørklæder, hvor du får den billigste vare gratis. 

Hop ind på AaB Shoppen her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Preseason 2021

29. januar 2021 kl. 15:45 af Rasmus Estrup

Se blandt andet interview med administrerende direktør Thomas Bælum, sportchef Inge André Olsen, cheftræner Martí Cifuentes, analytiker Jim Holm Larsen og spillerne Lucas Andersen, Iver Fossum, Rasmus Thelander og Jacob Rinne.

Vært for Preseason 2021 var Per Rishøj.

Tags på denne nyhed