Køb AaB-sengesæt til halv pris hele weekenden

3. december 2021 kl. 09:51 af Martin Stigaard Skammelsen

Er du på udkig efter julegaven til en AaB-fan, ven eller bekendt? Så er weekendens særtilbud fra AaB Shoppen måske lige noget for dig.

Spar 50% på AaB-sengesæt, der fås i tre forskellige størrelser:

Til enkelte dyner og hovedpuder i 140 x 200 cm. eller 140 x 220 cm. samt til dobbeltdyner med målet 200 x 220 cm.

I alle tre tilfælde er der garanti for søde, målfyldte rød-hvide drømme – og sikkerhed for at undgå blå-gule mareridt.

Bestil dit sengesæt med 50% rabat til og med søndag 5. december via linket herunder.

AaB TV: Vinder af månedens mål i november

3. december 2021 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

Først driblede Anosike Ementa forbi tre spillere foran SønderjyskE-feltet, inden han gled bolden videre til Louka Prip. Sidstnævnte trak ind i feltet, og tog modsatte tur tværs gennem feltet. På vejen snød han også tre forsvarsspillere, inden han sparkede bolden resolut i nettet langs den ene opstander.

Sådan så det ud, da AaB scorede til 3-1 mod SønderjyskE i 90. minut, og AaB's fans har peget på netop denne scoring som månedens mål i november.

Scoringen fik således 60 procent af stemmerne. Andenpladsen gik til Kasper Kusks 2-1-scoring i samme kamp, og tredjepladsen gik til 1-1-scoringen i samme kamp, som blev sat ind af Louka Prip, der lavede tre af månedens fem AaB-mål.

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Jacob Rinnes kampbrugte og signerede målmandshandsker samt Football Manager 2022. Vinderen af præmien blev August, som modtager en mail direkte fra AaB.

Rinne udtaget til Sveriges ligalandshold

2. december 2021 kl. 12:12 af Rasmus Estrup

Det svenske svar på et ligalandshold drager fra 2. januar til 13. januar på samling til Portugal, og AaB-målmand Jacob Rinne er udtaget til truppen.

Indtil videre er der blandt andet planlagt en landskamp mod Finland, og kampen tæller som en officiel svensk A-landskamp.

Jacob Rinne har også tidligere været med på Sveriges januarsamlinger, og han er noteret for tre A-landskampe. Alle tre er kommet gennem januarsamlingerne i henholdsvis 2016, 2018 og 2019.

AaB og Royal Unibrew indgår femårig hovedpartneraftale

2. december 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

AaB og Royal Unibrew har gennem fem årtier haft et loyalt samarbejde, og Royal Unibrew fortsætter som hovedpartner for Hele Nordjyllands Hold frem til 31. december 2026.

Dermed vil der også være øl og sodavand fra Royal Unibrew i hanerne på Aalborg Portland Park de næste fem år.

- Vi har gennem flere årtier haft et rigtig godt samarbejde med Royal Unibrew, og inden for de senere år har vi blandt andet prøvet at skabe vores egen AaB-øl i samarbejde med vores fans, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- I år var Royal Unibrew også med til at invitere alle studerende i Nordjylland til fredagskamp på Aalborg Portland Park til Students’ Grandstand Party, og vi glæder os til at skabe flere attraktive arrangementer i samarbejde med Royal Unibrew i fremtiden, siger Thomas Bælum.

Students’ Grandstand Party gentages også i 2022, og til hver hjemmekamp kan man i fanzonen og i boderne på Aalborg Portland Park nyde både pilsner, classic samt specialøl fra Royal Unibrew.

- Vi sætter rigtig stor pris på, at vi endnu en gang kan forlænge vores aftale med AaB med fem år, så vi fortsat kan være en del af netværket i og omkring AaB, og vi er glade for at være leverandør til det nordjyske fodboldpublikum, siger Kasper Ryttersgaard Jacobsen, der er direktør for Royal Unibrews danske forretninger.

- Fremadrettet vil vi i endnu højere grad være med til at give fansene en masse fede oplevelser i fanzonen, og vi kommer også til at kigge på mulighederne for at bringe økologi og bæredygtighed ind i barerne på Aalborg Portland Park, udtaler Kasper Ryttersgaard Jacobsen.

Royal Unibrew udgør sammen med Spar Nord, Scan Global Logistics og Macron de fire hovedpartnere i AaB.

Ubesejret uge i eSuperligaen

2. december 2021 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

11. runde: AaB-Esbjerg fB 6-1

AaB begyndte ugen godt, og i første kamp spillede Daniel “Shoppen” Mogensen mod Esbjerg fB’s Qack. Kampen igennem var “Shoppen” velspillende, og efter ti minutter var AaB foran med 1-0.

Qack udlignede dog til 1-1 i 29. minut, men AaB kom tilbage i front ti minutter før pausen.

Midt i anden halvleg gjorde “Shoppen” det også til 3-1, inden han fem minutter før tid lukkede opgøret med målet til 4-1.

I returkampen spillede Oliver Høegh mod Kølbæk, og efter 75 minutters målløse minutter sparkede Høegh AaB på 1-0.

Ni minutter før slutfløjt udbyggede han til 2-0 og sikrede dermed AaB en samlet storsejr på 6-1.

12. runde: SønderjyskE-AaB 1-4

Onsdag fortsatte de gode takter, da AaB mødte SønderjyskE. Daniel “Shoppen” Mogensen lagde ud med en udekamp mod HK, og fem minutter før pausen sikrede “Shoppen” sig et føringsmål.

20 minutter før tid fordoblede han føringen til slutresultatet 2-0.

I returopgøret tog Oliver Høegh imod Hausted, og 20 minutter inde i opgøret kombinerede Høegh sig frem til kampens første mål. Blot seks minutter senere gjorde Oliver Høegh det også til 2-0.

Hausted fik kort før tid pyntet på resultatet, så den samlede sejr lød på 4-1 til AaB.

13. runde: FC København-AaB 2-2

I ugens sidste kamp var AaB oppe i mod FC København.

I første kamp spillede Daniel “Shoppen” Mogensen på udebane mod LordHjorth. Efter en målløs første halvleg tog “Shoppen” hurtigt fat om kampen i anden halvleg, og tre minutter efter pausen sparkede han den nordjyske 1-0-føring i nettet.

Kort efter kombinerede “Shoppen” sig igennem til endnu en scoring, og dermed hev han en sejr på 2-0 hjem.

Den føring skulle Oliver Høegh forsøge at forsvare mod Marcuzo, men sidstnævnte kom på tavlen efter kun to minutters spil.

1-0-stillingen holdt langt hen ad vejen, men fem minutter før tid lykkedes det Marcuzo at score for anden gang. Således sluttede det samlede resultat 2-2.

Grundspillet afgøres mandag

Ugens syv point i tre kampe betyder, at AaB med to runder tilbage ligger på femtepladsen med 22 point. Der er et point op til en fjerdeplads, som giver direkte kvalifikation til eSuperliga Finals.

Grundspillet afgøres med to kampe på mandag. Kl. 18.00 spiller AaB mod sidstepladsen FC Helsingør, og kl. 21.30 spilles grundspillets sidste kamp mod Lyngby Boldklub, der på nuværende tidspunkt ligger på tredjepladsen med to point flere end AaB.

Top-4 efter mandagens to kampe er som nævnt direkte kvalificeret til eSuperliga Finals, mens holdene fra femtepladsen til 12. pladsen på tirsdag spiller eSuperliga Playoffs om de sidste fire pladser ved finalestævnet.