AaB TV: Udenlandske spillere rangerer julegodter

9. december 2021 kl. 15:03 af Rasmus Estrup

De har allerede prøvet at udtale danske juleord, og nu er tiden kommet til at smage på danske julegodter. 

I dette juleindslag fra AaB TV kan du nemlig se Milan Makaric, Vladimir Prijovic, Rufo og Pedro Ferreira smage, bedømme og rangere diverse danske julegodter.  

Se hvilke julesnacks, der scorer de højeste karakterer i videoen øverst.  

AaB bakker op om Vesttribunens årlige tøjindsamling

8. december 2021 kl. 14:25 af Rasmus Estrup

Fanorganisationen Vesttribunen indgik i 2018 et samarbejde med Aalborgs varmestuer, hvor formålet er at sørge for, at brugerne af varmestuerne bedst muligt kan komme lunt gennem de kolde måneder.

Derfor har Vesttribunen med opbakning fra AaB siden 2018 samlet tøj ind til Aalborgs varmestuer.

Årets indsamling foregår på lørdag 11. december fra kl. 12.00 til 15.00 i fanzonen ved Aalborg Portland Park, og AaB sørger for, at der er gratis kaffe og gratis fadøl til alle, der bakker op om tøjindsamlingen. 

Sammen med Vesttribunen opfordrer AaB alle AaB-fans til at finde det aflagte tøj frem fra skabet, så det kan gå til brugerne af Aalborgs varmestuer i den kolde vintertid. 

AaB indleverer selv en masse tidligere personaletøj, som er blevet anvendt på kampdage og ved sommerens sæsonstart blev skiftet ud. 

Tags på denne nyhed

Besøg AaB Shoppen i dag

8. december 2021 kl. 08:29 af Rasmus Estrup

Hver onsdag til og med 22. december har AaB Shoppen på Aalborg Portland Park åben fra 12.00 til 17.30. Altså er det også i dag muligt at besøge AaB Shoppen, hvis du eksempelvis mangler en julesweater, nissehue, julekugler til juletræet eller julegaver til andre AaB-fans. 

I AaB Shoppen kan du også prøve blandt andet spillertøj, træningstøj og andet merchandise, så du kan være sikker på at få købt den rigtige størrelse, eller få skrevet den rigtige størrelse på ønskesedlen. 

Husk også, at du altid kan besøge AaB Shoppen online på www.aabshoppen.dk.

Tags på denne nyhed

AaB glipper eSuperliga Finals

8. december 2021 kl. 07:41 af Rasmus Estrup

eSuperliga Finals bliver denne sæson uden deltagelse af AaB. 

Med en femteplads i grundspillet var AaB ellers førstevælger ved gårsdagens playoffkampe, og her valgte AaB at møde AC Horsens. Men det blev sidstnævnte, der tog sejren. 

I første duel spillede Daniel “Shoppen” Mogensen mod Niller, og her scorede Niller kampens eneste mål. 

Oliver Høegh skulle således hive en sejr for at fastholde håbet om en plads ved finalestævnet, men trods flere gode AaB-muligheder lykkedes det AC Horsens’ Aldin at score det første mål og bringe AC Horsens på 2-0 samlet. 

Kort før tid scorede også Oliver Høegh, men det var for sent, og AaB-holdet sluttede dermed denne sæson med et playoffnederlag på 2-1. 

Tags på denne nyhed

AaB deltager i træningsturnering på Malta

7. december 2021 kl. 15:03 af Brian Andersen

Med undtagelse af indeværende kalenderår, hvor træningslejren måtte aflyses på grund af Covid19-situationen, så er det kutyme, at AaB’s Superligatrup i løbet af opstarten til forårssæsonen forbereder sig i et mildere klima end det danske.

Dette bliver igen tilfældet i 2022, hvor AaB i 11 dage i januar rejser til Malta og deltager i turneringen Tipsport Malta Cup, hvor SK Sigma Olomouc fra Tjekkiet, WSG Tirol fra Østrig samt slovakiske FC Spartak Trnava bliver modstandere.

AaB vil opholde sig på Malta i perioden 14. – 25. januar, hvor de tre testkampe er placeret henholdsvis 18., 21. og 24. januar.

Træningen i AaB indledes 5. januar, og efter hjemkomsten fra træningslejren venter yderligere et par testkampe, inden forårspremieren på udebane mod FC Midtjylland 18., 19., 20. eller 21. februar.

'