Placering udebaneafsnit: Sektion C på hovedtribunen

AaB-fans står placeret i dette afskærmet afsnit:

Transport til og fra Odense:

Kør selv og parkering:

Adresse: Stadionvej 43, 5200 Odense V

Der er mulighed for parkering på p-pladsen ved Rømersvej. Den er gratis døgnet rundt og kun 2 minutters gang fra Odense Atletikstadion. Det er ligeledes muligt at parkere ved Odense Renovation på Snapindvej 21, 5200 Odense V.

Letbanebyggeriet, som foregår i området, påvirker både parkeringen ved Odense Atletikstadion såvel som transporten til og fra stadion, og derfor anbefales det at komme i god tid til kampe på Nature Energy Park eller til at cykle eller gå til stadion. I mellemtiden kan du holde dig orienteret på Odenserundt.dk.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for jeres støtte til Hele Nordjyllands Hold på udebane.

AaB TV: AaB-FCN 2-1

28. august 2021 kl. 07:38 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se et sammendrag af fredagssejren på 2-1 over FC Nordsjælland.

Gæsterne scorede ellers allerede efter 15 sekunder, da en for kort tilbagelægning fra Mathias Ross tvang Jacob Rinne til en glidende clearing, der mislykkedes, så Mohammed Diomande kunne heade bolden i et tomt net.

Både Jacob Rinne og Mathias Ross kom dog i vejen for en dobbeltchance til FC Nordsjælland efter ni minutter.

To minutter senere tilfaldt der AaB en dobbeltchance, men gæsternes målmand reddede både forsøget fra Milan Makaric og Kristoffer Pallesen.

AaB fik dog et hjørne ud af situationen, og dette slog Louka Prip ind i hovedet på Rasmus Thelander, som headede 1-1-scoringen i nettet.

Tidligt i anden halvleg scorede Iver Fossum sejrsmålet, da et flot opspil gik gennem Jacob Rinne, Daniel Granli, Iver Fossum, Jakob Ahlmann, Milan Makaric, Malthe Højholt og Kristoffer Pallesen, inden nordmanden headede sin tredje sæsonscoring i nettet.

Mod slutningen var Tim Prica tæt på at udbygge AaB's føring, da han sendte et hovedstød på overliggeren, men opgøret endte 2-1 til AaB, der dermed ligger på femtepladsen i 3F Superligaen med 12 point.

Stærk comebacksejr over FC Nordsjælland

27. august 2021 kl. 20:51 af Rasmus Estrup

Fredagskampen på Aalborg Portland Park gav en comebacksejr til Hele Nordjyllands Hold på 2-1 efter en udligning af Rasmus Thelander og et sejrsmål af Iver Fossum.

AaB fik ellers den værst tænkelige start på fredagskampen. Efter få sekunders spil følte Jacob Rinne sig nødsaget til at forsøge sig med en glidende clearing på en tilbagelægning fra Mathias Ross. Clearingen mislykkedes, og bolden røg direkte ud til Mohammed Diomande, som uden problemer headede bolden i et tomt mål til 1-0 efter kun 15 sekunder.

FC Nordsjælland havde kort efter en forbier fra distancen, inden Louka Prip i modsatte ende dirigerede et fladt indlæg forbi fjerneste stang på AaB's første mulighed.

Efter ni minutter havde gæsterne en stor dobbeltchance. Først reddede Jacob Rinne et forsøg fra Oliver Villadsen, men returen røg ud til Lasso Coulibaly midt i AaB-feltet. På stregen kom Mathias Ross stærkt i vejen for afslutningen, og dermed stod det fortsat blot 1-0 til udeholdet.

Den stilling var AaB tæt på at udligne efter 11 minutter, men FC Nordsjælland-keeperen kom i vejen. Først reddede han Milan Makaric' afslutning fra nært hold, men AaB fastholdt bolden, og Kristoffer Pallesen slyngede en giftig afslutning afsted mod bagstolpen. Denne fik målmanden reddet ud til hjørne.

Hjørnesparket slog Louka Prip ind omkring det lille felt, hvor Rasmus Thelander nåede højest, headede på mål og udlignede til 1-1.

Den resterende del af første halvleg var spillet mere statisk med to frisparksoverskud fra henholdsvis Magnus Kofod midt i første halvleg og Louka Prip kort før pausen som de farligste afslutninger.

Blot tre minutter inde i anden halvleg kom AaB dog på tavlen igen. Med sin tredje assist i sæsonen serverede Kristoffer Pallesen et indlæg til Iver Fossum, som sikkert headede sit tredje sæsonmål i nettet.

Små fem minutter senere var et hovedstød fra Louka Prip efter indlæg fra Pedro Ferreira også tæt på at gå i kassen, men Dudu i FC Nordsjælland-målet fik handskerne på.

AaB fortsatte herefter i god kontrol dog uden at komme til afslutninger i de næste minutter, og som kampen skred frem blev Tim Prica, Frederik Børsting, Anders Hagelskjær og Magnus Christensen sendt på banen.

Efter 78 minutter var netop Tim Prica tæt på at komme på tavlen. På et indlæg fra Daniel Granli steg Tim Prica til vejrs i udkanten af feltet, hvorfra svenskeren med et flot hovedstød ramte overliggeren.

To minutter senere sparkede Louka Prip en flad afslutning tæt forbi stolpen fra udkanten af feltet.

Fem minutter før tid var FC Nordsjælland pludseligt farlige på et hjørnespark, som indskiftede Simon Adingra headede lige over nærmeste målhjørne.

Kort før tid blev Marcus Hannesbo også sendt i aktion, og med stående ovationer fra tribunerne kørte AaB 2-1-sejren hjem.

Med sejren indtager AaB femtepladsen i 3F Superligaen med 12 point efter syv spillerunder. Foran ligger netop FC Nordsjælland med 13 point.

AaB's næste opgave venter på tirsdag, hvor Hele Nordjyllands Hold gæster Fyns Internationale Ungdomsklub Odense i Sydbank Pokalen.

Matchfacts - 3F Superliga, 7. spillerunde

AaB-FC Nordsjælland 2-1 (1-1)
1. min 0-1 Mohammed Diomande, 13. min 1-1 Rasmus Thelander, 49. min 2-1 Iver Fossum
Advarsler AaB: Malthe Højholt (65), Jakob Ahlmann (90)
Advarsler FC Nordsjælland: Lasso Coulibaly (51)
5.416 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Mathias Ross (76: Anders Hagelskjær), Rasmus Thelander, Daniel Granli, Kristoffer Pallesen (69: Frederik Børsting), Malthe Højholt (76: Mgnus Christensen), Pedro Ferreira, Iver Fossum, Jakob Ahlmann, Louka Prip, Milan Makaric (69: Tim Prica).

FC Nordsjælland (3-5-2): Eduardo Dos Santos Haesler, Mads Døhr Tychosen, Kian Hansen, Adamo Nagalo, Oliver Villadsen, Abu Francis (72: Simon Adingra), Magnus Kofod, Martin Frese (72: Daniel Svensson), Mohammed Diomande (77: Leo Walta), Lasso Coulibaly (86: Maxwell Woledzi), Andreas Schjelderup (86: Jacob Steen Christensen).

Dommer: Aydin Uslu

Se interviews med AaB-profiler i fanzonen

27. august 2021 kl. 10:20 af Rasmus Estrup

AaB tager i aften kl. 19.00 imod FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park, og allerede kl. 16.30 kan du varme op i AaB's fanzone.

Her vil der op til kampen blandt andet være liveinterviews med sportschef Inge André Olsen og klubikonerne Torben Boye og Ib Simonsen.

Derudover er der i fanzonen også tilbud på cocktails til kun 40 kr.

Endelig kan du selvfølgelig også få lækker mad fra Bogø Sandwich, kolde specialøl og AaB-merchandise.