Prica atter udtaget til Sveriges U/21-landshold

25. august 2021 kl. 12:34 af Rasmus Estrup

AaB-angriber Tim Prica er for anden gang blevet udtaget til Sveriges U/21-landshold, der i september skal spille to EM-kvalifikationskampe. 

3. september spiller Sveriges U/21-landshold på udebane mod Montenegro, og 7. september gælder det en udekamp mod Bosnien-Hercegovina. 

Tim Prica har spillet 31 ungdomslandskampe og scoret 16 mål. I juni spillede Tim Prica sine to første U/21-landskampe for Sverige, hvilket førte en scoring med sig. 

Tags på denne nyhed

Goal Station bliver guldpartner i AaB

25. august 2021 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Goal Station og AaB har forstærket partnerskabet, og fra denne sæson er Goal Station således blevet guldpartner i AaB.  

Partnerskabet betyder blandt andet, at AaB’s fans til alle klubbens weekendkampe i 3F Superligaen kan prøve kræfter med en Goal Station Focus 360 i AaB’s nye fanzone.   

Derudover vil AaB og Goal Station invitere AaB’s 118 partnerklubber til Partnerklubbernes Dag. Det bliver en ny, årlig begivenhed, hvor alle AaB’s partnerklubber inviteres på tribunen til en af AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park.  

- Både vores 3F Superligaspillere og i særdeleshed spillerne på AaB Akademiet nyder godt af de træningsmuligheder, vi på Hornevej har fået med vores Goal Station, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.  

- Derfor glæder vi os også meget over, at vi har kunnet øge samarbejdet med Goal Station, så vores fans også til alle weekendkampe kan prøve kræfter med det underholdende træningsredskab i vores helt nye fanzone, og det var tydeligvis et hit til fanzonens åbning mod AGF, siger Thomas Bælum.  

Kristian Krogh, Product Manager for Goal Station, udtaler: 

- Goal Station har indgået et guldpartnerskab med Hele Nordjyllands Hold, da vi ønsker at udvikle fodboldspillere på tværs af alder, køn og niveau på en sjov og motiverende måde, og vi håber, at vi gennem dette partnerskab bliver endnu mere synlige for fodboldspillere på elite- såvel som breddeniveau.   

- Endelig glæder vi os også til at skabe glæde og sjov i fanzonen til AaB’s hjemmekampe, siger Kristian Krogh.   

Goal Station vil frem til sommeren 2023 være guldpartner i AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB Tifo Kaos samler ind på fredag

24. august 2021 kl. 20:01

I forbindelse med 3F Superligalokalopgøret mod FC Nordsjælland vil medlemmer af AaB Tifo Kaos og AaB Support Club stå i dørene til Aalborg Portland Park for at samle ind til tifo-arbejdet.

AaB Tifo Kaos er en del af AaB Support Club og har eksisteret siden 2002. Det er AaB Tifo Kaos, der står for at organisere stemningen på Aalborg Portland Park med blandt andet flag, trommer og megafon.

AaB Tifo Kaos står også for de store rulleflag og bannere, der sætter kolorit på tribunerne på både hjemme- og udebane.

Alle indsamlede midler vil blive brugt på i fremtiden at lave en endnu større fest ud af AaB’s kampe, til gavn og glæde for alle AaB-fans.

Vi opfordrer alle tilskuere til at tage godt imod indsamlerne.

Støt via MobilePay 
Du kan via MobilePay støtte AaB Tifo Kaos allerede i dag. Nummeret, du skal sende din støtte til 85550.

Kampbrugte spillertrøjer på auktion til gavn for AaB Tifo Kaos
AaB har doneret fem kampbrugte spillertrøjer til tifogruppens indsamling. Alle midler fra auktionen går til AaB Tifo Kaos.

Tags på denne nyhed

Ross udtaget til U/21-landsholdet

24. august 2021 kl. 14:17 af Rasmus Estrup

Forsvarsspiller Mathias Ross er blevet udtaget til det danske U/21-landshold, der i begyndelsen af september står foran to kampe. 

3. september spiller U/21-landsholdet en venskabskamp mod Grækenland på Gladsaxe Stadion, og 7. september spiller Danmark EM-kvalifikationskamp på udebane mod Kasakhstan. 

Mathias Ross, der har 30 ungdomslandskampe bag sig, har ikke tidligere optrådt på U/21-landsholdet.  

Den tidligere AaB-spiller Mikkel Kaufmann, er også udtaget til U/21-landsholdet, mens Joakim Mæhle er udtaget til A-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Kom i fanzonen på fredag

24. august 2021 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 7
Spilledato: Fredag 27. august 2021
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner: Kl. 18.00

Køb billet til kampen online

På grund af Covid-19-retningslinjer kan der ikke købes billetter i døren på fredag. Derfor skal alle billetter til kampen købes online på www.billet.aabsport.dk.  

Har du på fredag spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Kom i fanzonen på fredag

Igen på fredag kan du kigge forbi AaB's nye fanzone uden for Aalborg Portland Park. Fanzonen åbner kl. 16.30, og der vil være mulighed for at købe AaB-merchandise, lækker mad fra Bogø Sandwich og specialøl fra Royal Unibrew. 

Derudover vil der i Royal Unibrew-baren også være tilbud på lækre cocktails, som på fredag koster 40 kr. 

Endelig er der også livemusik, en hoppeborg og liveinterviews med AaB-profiler. 

Fysiske sæsonkort virker ikke til Vesttribunen og 3F Tribunen

Husk at dit fysiske sæsonkort til Vesttribunen eller 3F Tribunen ikke er gældende, da tribunerne normalt er unummererede, og alle i øjeblikket skal have en fast plads af hensyn til Covid-19-retningslinjerne. Derfor skal sæsonkortholder til de to tribuner hente deres billet online til kampen. Har man ikke gjort det, kan man ikke komme ind til kampen. 

Sæsonkortholdere på Complea Tribunen kan på fredag anvende deres fysiske sæsonkort. 

Køb AaB's streetwear-kollektion i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod

I denne uge er AaB's nye streetwear-mærke ATTENFEMOGFIRS blevet præsenteret, og på fredag kan du i AaB Shoppen i fanzonen og i foyeren ved hovedindgangen købe det nye tøj samt andet AaB-merchandise. 

Husk gyldigt coronapas og ID til kampen

Til kampe i 3F Superligaen er det fortsat et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer før ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

  • Børn under 16 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
  • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke før få foretaget en Covid-19-test.

Ingen faste sæder på Vesttribunen

Mens der er nye sæder på Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen samt dele af A. Enggaard Tribunen, er der ikke sæder på Vesttribunen. Tilskuere på Vesttribunen må i stedet sidde på betonunderlaget og overvære kampen. 

Indsamling for AaB Tifo Kaos

AaB Support Clubs tifogruppe, der står for bannere, flag osv. i forbindelse med AaB's kampe vil på fredag samle penge ind i de forskellige indgange til stadion. 

Særlige regler for publikums adfærd

I forbindelse med åbningen for flere tilskuere, er det i særlig grad vigtigt, at alle tilskuere følger de adfærdsregler, der ligger til grund for genåbningen.

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på året samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

  • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen, medmindre du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
  • Brug kontantløs betaling
  • Undgå gruppedannelse.
  • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb
  • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekampe - læs ordensreglementet her. 

Rygning er tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge i pausen.

Kontantløse boder er åbne

Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart, og der kan kun betales kontantløst i boderne på Aalborg Portland Park.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCN– følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'