AaB TV: Ahlmann om 250 kampe for AaB

5. august 2021 kl. 15:56 af Rasmus Estrup

Som ungdomsspiller kom Jakob Ahlmann til AaB fra partnerklubben Brønderslev I.F., og gennem 11 år har den 30-årige AaB-profil været en del af af klubbens førsteholdstrup. 

Til seneste hjemmekamp rundede han 250 kampe for Hele Nordjyllands Hold. 

I den forbindelse fortæller han i dette interview med AaB TV blandt andet om jubilæet, debuten i 2010, AaB's betydning og den kommende, udsolgte kamp mod AGF, der venter på søndag. 

Se hele indslaget i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Husk coronapas til udsolgt kamp

5. august 2021 kl. 12:39 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 4
Spilledato: Søndag 8. august 2021
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 17.00
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Udsolgt på Aalborg Portland Park - brug dine billetter

AaB har i samarbejde med de tre partnere Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus inviteret fans gratis til fodbold, og alle ca. 10.000 billetter blev straks revet væk, så det er ikke længere muligt at købe billet til kampen. 

Har du sikret dig en plads til kampen, så sørg for at få brugt alle dine billetter, eller give billetten vider til en i din omgangskreds. Det vigtige er, at det er en du har kontakt med i tilfælde af en eventuel smitteopsporing. 

Har du på søndag spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Fysiske sæsonkort virker tikke til Vesttribunen og 3F Tribunen

Husk at dit fysiske sæsonkort til Vesttribunen eller 3F Tribunen ikke er gældende, da tribunerne normalt er unummererede, og alle i øjeblikket skal have en fast plads af hensyn til Covid-19-retningslinjerne. Derfor skulle sæsonkortholder til de to tribuner have hentet deres billet online til kampen. Har man ikke gjort det, kan man ikke komme ind til kampen. 

Sæsonkortholdere på Complea Tribunen kan på søndag anvende deres fysiske sæsonkort. 

Husk gyldigt coronapas og ID til kampen

Til kampe i 3F Superligaen er det fortsat et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer før ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

  • Børn under 16 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
  • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke før få foretaget en Covid-19-test.

Ingen faste sæder på Vesttribunen

Mens der er nye sæder på Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen samt dele af A. Enggaard Tribunen, er der ikke sæder på Vesttribunen. Tilskuere på Vesttribunen må i stedet sidde på betonunderlaget og overvære kampen. 

Særlige regler for publikums adfærd

I forbindelse med åbningen for flere tilskuere, er det i særlig grad vigtigt, at alle tilskuere følger de adfærdsregler, der ligger til grund for genåbningen.

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på året samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

  • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen, medmindre du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
  • Brug kontantløs betaling
  • Undgå gruppedannelse.
  • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb
  • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekampe - læs ordensreglementet her. 

Rygning er ikke muligt

Rygning er som altid forbudt på Aalborg Portland Park, og på grund af retningslinjerne der skal følges, vil det på onsdag heller ikke være muligt at gå ud i pausen og ryge. 

Kontantløse boder er åbne

Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart, og der kan kun betales kontantløst i boderne på Aalborg Portland Park. 

Åbning af ny fanzone

AaB’s nye fanzone er søndag klar til åbning forud for kampen mod AGF. Fra kl. 15.00 vil der være gang i aktiviteter, scene, bar og Bogø Sandwich’ madbod ved hjørnet af Vesttribunen og Complea Tribunen.

Ved fanzonen vil der denne dag også være opstillet to hoppeborge til de mindste AaB-fans, samt en Goal Station Focus 360 hvor man kan teste sin evner med en fodbold og vinde præmier.

Ligeledes vil AaB’s maskot Theodor naturligvis være til stede i fanzonen til at hilse på de mange AaB-fans.

Se programmet for fanzonen her.

Klarup Pigekor optræder

Inden indløb vil Klarup Pigekor underholde tilskuere på Aalborg Portland Park med deres version af fansangen "Stadion kalder nu igen". 

Køb AaB-merchandise i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod

På søndag kan du igen købe merchandise i forbindelse med kampen.

AaB Shoppen i foyeren ved A. Enggaard Tribunen er åben, samt en fanshop i den nye fanzone.

Overrækkelse af Hele Nordjyllands Håndsrækning

Gennem salget af AaB's seneste håndsrækningstrøje fra hummel har AaB, hummel og Spar Nord Fonden som sædvanlig samlet ind til et velgørende formål. For hevr trøje,d er blev solgt i 2020 vil AaB, hummel og Spar Nord Fonden støtte personaleforeningerne Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland med 100 kr. 

Den samlede gavecheck overrækkes i pausen. 

Pausekonkurrence for partnerklubber

Som noget nyt har AaB inviteret to partnerklubber på klubbesøg til kampen mod AGF. Det er Støvring I.F. og Skørping Frem I.F., der er inviteret til kampen.

Medlemmer af de to partnerklubber vil også dyste i en pausekonkurrence på grønsværen. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBAGF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Vær med til åbning af AaB’s fanzone søndag

5. august 2021 kl. 09:30 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB’s nye fanzone er søndag klar til åbning forud for kampen mod AGF. Fra kl. 15.00 vil der være gang i aktiviteter, scene, bar og Bogø Sandwich’ madbod ved hjørnet af Vesttribunen og Complea Tribunen.

Ved fanzonen vil der denne dag også være opstillet to hoppeborge til de mindste AaB-fans, samt en Goal Station Focus 360 hvor man kan teste sin evner med en fodbold og vinde præmier.

Ligeledes vil AaB’s maskot Theodor naturligvis være til stede i fanzonen til at hilse på de mange AaB-fans.

Programmet for dagen ser således ud:

15.00 Velkomst fra scenen – fanbar, Bogø Sandwich-bar og fanshop-bod åbner. Hoppeborge og Goal Station Focus 360 åbner.

15.10 “Rød Aalborg” laver live fan-podcast på scenen 

15.45 Live musik på scenen 

16.30 Borgmester Thomas Kastrup Larsen åbner officielt den nye fanzone med en kort tale 

16.40 Live musik på scenen 

17.00 Dagens startopstilling præsenteres på scenen

17.05 Live musik på scenen 

17.30 Scenen i fanzonen lukker – publikum går til indgangene 

17.50 De to hold løber på banen

18.00 Kickoff AaB-AGF, første halvleg

18.45 Pause – tilskuere på Vesttribunen kan benytte fanbar og Bogø Sandwich-bod i pausen.

19.00 Kickoff AaB-AGF, anden halvleg

19.45 Tak for i dag – kom godt hjem

Tags på denne nyhed

Enorm efterspørgsel på udsolgt kamp

4. august 2021 kl. 15:12 af Rasmus Estrup

Alle billetter til søndagskampen mod AGF blev revet væk, da de blev frigivet i sidste uge. 

Mange fans har siden forgæves forsøgt at få billetter til den store fodboldfest, som AaB i samarbejde med de tre partnere Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har inviteret til for at fejre, at vi igen må fylde Aalborg Portland Park med ca. 10.000 tilskuere. 

- Der har været en kæmpe efterspørgsel på billetter, fordi så mange AaB-fans har ønsket at tage del i vores fodboldfest på søndag. Folk savner fodbold, stadionpølser og fællesskabet omkring AaB’s kampe, og blandt vores partnere kan vi også mærke en stor interesse for at blive en del af Hele Nordjyllands Hold, siger kommerciel direktør Jesper Elkjær.  

- For at give både fans og spillere den bedst tænkelige oplevelse på søndag, opfordrer vi til, at alle med billetter kommer på Aalborg Portland Park på søndag. Er man forhindret, eller har man billetter i overskud, så del dem gerne med folk i egen omgangskreds. Vi skal have fyldt Aalborg Portland Park, siger Jesper Elkjær. 

Det er vigtigt, at billetterne blive delt med personer i ens omgangskreds af hensyn til en eventuel smitteopsporing efter kampen. 

AaB’s kamp mod AGF begynder kl. 18.00 på søndag, og allerede fra kl. 15.00 kan AaB’s fans varme op i den helt nye fanzone med lækker mad, specialøl, livemusik, live-podcast, konkurrencer, en Goal Station Focus 360, en hoppeborg og meget mere.

Tags på denne nyhed

AaB i fodboldstøvler fra Unisport

4. august 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

AaB har fået ny guldpartner og ny officiel partner på fodboldstøvler i form af Skandinaviens største online fodboldbutik, Unisport, der har indgået et toårigt guldpartnerskab med Hele Nordjyllands Hold. 

Partnerskabet indebærer blandt andet, at Unisport leverer støvler til AaB’s 3F Superligatrup, og derudover bliver Unisport.dk den eneste online forhandler - foruden www.aabshoppen.dk - af AaB’s nye kamptøj, rejsetøj, indløbstøj og opvarmningstøj fra Macron. 

- Unisport er Skandinaviens største online fodboldshop, og derfor er vi naturligvis glade for, at vores fans nu også kan købe AaB’s officielle spillertøj, træningstøj og rejsetøj på Unisport.dk, når de i forvejen er ved at købe fodboldstøvler til efterårssæsonen, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Unisport kommer også til at lave spændende aktiviteter rettet mod AaB’s mange partnerklubber. Blandt andet gennem det nye koncept, Partnerklubbernes Dag, hvor AaB’s mange partnerklubber kan møde Unisport i Fanzonen til en hjemmekamp på Aalborg Portland Park.

Mikkel Sass, Head of Team Sales ved Unisport udtaler: 

- Vi har lige siden vores første møde med AaB følt, at dette partnerskab var et perfekt match. AaB er en stor klub i Danmark, med en stolt historie bag sig og mange trofæer i pokalskabet. Klubbens historie, DNA og mange triumfer går hånd i hånd med Unisports vision om at gøre fodbolddrømme til virkelighed. Netop dette er noget vi særligt ser frem til at udleve med Hele Nordjyllands Hold.

- Allerede nu har vi oplevet stor interesse for AaB-produkterne på vores hjemmeside, så vi har store forventninger til de kommende sæsoner. Vi ser store muligheder sammen med Hele Nordjyllands Hold, deres partnerklubber og fans, og vi ser frem til et godt partnerskab, siger Mikkel Sass.

AaB’s guldpartnerskab med Unisport løber i første omgang til sommeren 2023.

Tags på denne nyhed