AaB møder FIUK/Odense i Sydbank Pokalen

6. august 2021 kl. 14:30 af Rasmus Estrup

Opgøret i Sydbank Pokalen skal som udgangspunkt spilles enten 31. august, 1. september eller 2. september.

FIUK/Odense, der ligger i Serie 1, slog i første runde af Sydbank Pokalen et andet Serie 1-hold, Løft I.F.

Den samlede lodtrækning for anden runde ser således ud:

Allerød FK-Herlev I.F.
B.93-Nykøbing FC
BK Skjold-FC Helsingør/HB Køge
Boldklubben Marienlyst-Slagelse B&I
Brabrand I.F.-Vendsyssel F.F.
Bredballe I.F.-Middelfart Boldklub
FC Fredericia-Viborg F.F.
FC Roskilde-OB
FIUK/Odense-AaB
Fjordager I.F.-I.F. Lyseng
Frederikssund-BK Frem
Fremad Valby-Vanløse I.F.
Hillerød-SønderjyskE
Holbæk B&I-BK Viktoria/Fremad Amager
Jammerbugt FC-B1913
Kjellerup I.F.-Aarhus Fremad
Kolding I.F.-Esbjerg fB
Nørrebro F.F.-Herstedøster IC/Hvidovre I.F.
Roskilde KFUM-AB
Skive I.K.-Silkeborg I.F.
Svebølle B.I.-FA 2000
Tårnby F.F.-Lyngby Boldklub
Varde I.F.-AC Horsens
Vordingborg I.F.-Vejle Boldklub
VSK Aarhus- Thisted FC
Aalborg Freja-Helsted Fremad I.F.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB-AGF?

6. august 2021 kl. 09:03 af Rasmus Estrup

- der er udsolgt til søndagens kamp, hvor AaB i samarbejde med de tre partnere Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har inviteret alle AaB-fans gratis til fodbold?

- AaB og AGF har mødt hinanden 88 gange i 3F Superligaen? De 88 møder er endt med 38 sejre til AaB, 21 uafgjorte og 29 nederlag samt en målscore på 136-126 set med AaB’s øjne.

- 45 af de 88 3F Superligakampe er spillet i Aalborg? Her har AaB vundet 25 gange, mens de resterende 20 opgør er fordelt helt ligeligt på uafgjort og sejre til AGF. Målscoreren på Aalborg Portland Park lyder på 81-51 i AaB’s favør.

- august måned syv gange tidligere har budt på AaB-hjemmekampe i 3F Superligaen mod AGF? Fem af kampene har AaB vundet, en kamp er endt uafgjort og AGF har sejret en enkelt gang. 

- AaB ikke tidligere har vundet en 3F Superligakamp på datoen 8. august? Tværtimod er alle tre 3F Superligakampe på denne dato endt med en sejr til modstanderholdet.

- der i gennemsnit bliver scoret 2,98 mål i 3F Superligakampene mellem AaB og AGF? I de foregående 88 møder er der således scoret 262 mål. Hvis gennemsnittet skal op over 3,00 mål pr. kamp, kræver det fem mål på søndag. Det seneste møde med fem mål var 26. juni 2020, hvor AaB på udebane vandt 4-1.

- ud af de 88 tidligere 3F Superligakampe har AaB scoret først i 35 tilfælde, hvilket har resulteret i 29 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag? Omvendt har AGF scoret kampens første mål i 47 tilfælde, hvilket dog har givet AaB ni sejre, 12 uafgjorte og 26 nederlag.

- Frederik Børsting (2 mål), Kasper Kusk (2), Lucas Andersen (2), Iver Fossum (1), Rasmus Thelander (1), Kristoffer Pallesen (1) og Magnus Christensen (1) tidligere har scoret i en 3F Superligakamp mellem AaB og AGF?

- Erik Bo Andersen med ni træffere er den spiller, der historisk set har scoret flest mål i 3F Superligakampene mellem AaB og AGF?

- AaB og AGF ligger helt lige efter sæsonens første tre 3F Superligarunder med to point og en målscore på 2-3? 

- dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt 22 gange tidligere har dømt en 3F Superligakamp med deltagelse af AaB? De 22 kampe har resulteret i 10 AaB-sejre, otte pointdelinger og fire nederlag.     

- Jørgen Daugbjerg Burchardt har dømt AaB mod AGF tre gange tidligere i 3F Superligaen? De to første møder gav to 2-1-sejre til AaB, mens seneste møde, der også var klubbernes seneste møde i Aalborg i oktober 2020 endte 1-1.

- AaB’s nye fanzone på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen åbner kl. 15.00 på søndag?

- AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 25 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 63.400 kr.?

- kampstart på søndag er kl. 18.00? Har man ikke billet til opgøret, kan kampen ses på Canal 9, der viser optakt fra kl. 16.30.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ahlmann om 250 kampe for AaB

5. august 2021 kl. 15:56 af Rasmus Estrup

Som ungdomsspiller kom Jakob Ahlmann til AaB fra partnerklubben Brønderslev I.F., og gennem 11 år har den 30-årige AaB-profil været en del af af klubbens førsteholdstrup. 

Til seneste hjemmekamp rundede han 250 kampe for Hele Nordjyllands Hold. 

I den forbindelse fortæller han i dette interview med AaB TV blandt andet om jubilæet, debuten i 2010, AaB's betydning og den kommende, udsolgte kamp mod AGF, der venter på søndag. 

Se hele indslaget i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Husk coronapas til udsolgt kamp

5. august 2021 kl. 12:39 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 4
Spilledato: Søndag 8. august 2021
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 17.00
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Udsolgt på Aalborg Portland Park - brug dine billetter

AaB har i samarbejde med de tre partnere Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus inviteret fans gratis til fodbold, og alle ca. 10.000 billetter blev straks revet væk, så det er ikke længere muligt at købe billet til kampen. 

Har du sikret dig en plads til kampen, så sørg for at få brugt alle dine billetter, eller give billetten vider til en i din omgangskreds. Det vigtige er, at det er en du har kontakt med i tilfælde af en eventuel smitteopsporing. 

Har du på søndag spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Fysiske sæsonkort virker tikke til Vesttribunen og 3F Tribunen

Husk at dit fysiske sæsonkort til Vesttribunen eller 3F Tribunen ikke er gældende, da tribunerne normalt er unummererede, og alle i øjeblikket skal have en fast plads af hensyn til Covid-19-retningslinjerne. Derfor skulle sæsonkortholder til de to tribuner have hentet deres billet online til kampen. Har man ikke gjort det, kan man ikke komme ind til kampen. 

Sæsonkortholdere på Complea Tribunen kan på søndag anvende deres fysiske sæsonkort. 

Husk gyldigt coronapas og ID til kampen

Til kampe i 3F Superligaen er det fortsat et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer før ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

  • Børn under 16 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
  • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke før få foretaget en Covid-19-test.

Ingen faste sæder på Vesttribunen

Mens der er nye sæder på Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen samt dele af A. Enggaard Tribunen, er der ikke sæder på Vesttribunen. Tilskuere på Vesttribunen må i stedet sidde på betonunderlaget og overvære kampen. 

Særlige regler for publikums adfærd

I forbindelse med åbningen for flere tilskuere, er det i særlig grad vigtigt, at alle tilskuere følger de adfærdsregler, der ligger til grund for genåbningen.

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på året samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

  • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen, medmindre du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
  • Brug kontantløs betaling
  • Undgå gruppedannelse.
  • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb
  • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekampe - læs ordensreglementet her. 

Rygning er ikke muligt

Rygning er som altid forbudt på Aalborg Portland Park, og på grund af retningslinjerne der skal følges, vil det på onsdag heller ikke være muligt at gå ud i pausen og ryge. 

Kontantløse boder er åbne

Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart, og der kan kun betales kontantløst i boderne på Aalborg Portland Park. 

Åbning af ny fanzone

AaB’s nye fanzone er søndag klar til åbning forud for kampen mod AGF. Fra kl. 15.00 vil der være gang i aktiviteter, scene, bar og Bogø Sandwich’ madbod ved hjørnet af Vesttribunen og Complea Tribunen.

Ved fanzonen vil der denne dag også være opstillet to hoppeborge til de mindste AaB-fans, samt en Goal Station Focus 360 hvor man kan teste sin evner med en fodbold og vinde præmier.

Ligeledes vil AaB’s maskot Theodor naturligvis være til stede i fanzonen til at hilse på de mange AaB-fans.

Se programmet for fanzonen her.

Klarup Pigekor optræder

Inden indløb vil Klarup Pigekor underholde tilskuere på Aalborg Portland Park med deres version af fansangen "Stadion kalder nu igen". 

Køb AaB-merchandise i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod

På søndag kan du igen købe merchandise i forbindelse med kampen.

AaB Shoppen i foyeren ved A. Enggaard Tribunen er åben, samt en fanshop i den nye fanzone.

Overrækkelse af Hele Nordjyllands Håndsrækning

Gennem salget af AaB's seneste håndsrækningstrøje fra hummel har AaB, hummel og Spar Nord Fonden som sædvanlig samlet ind til et velgørende formål. For hevr trøje,d er blev solgt i 2020 vil AaB, hummel og Spar Nord Fonden støtte personaleforeningerne Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland med 100 kr. 

Den samlede gavecheck overrækkes i pausen. 

Pausekonkurrence for partnerklubber

Som noget nyt har AaB inviteret to partnerklubber på klubbesøg til kampen mod AGF. Det er Støvring I.F. og Skørping Frem I.F., der er inviteret til kampen.

Medlemmer af de to partnerklubber vil også dyste i en pausekonkurrence på grønsværen. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBAGF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Vær med til åbning af AaB’s fanzone søndag

5. august 2021 kl. 09:30 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB’s nye fanzone er søndag klar til åbning forud for kampen mod AGF. Fra kl. 15.00 vil der være gang i aktiviteter, scene, bar og Bogø Sandwich’ madbod ved hjørnet af Vesttribunen og Complea Tribunen.

Ved fanzonen vil der denne dag også være opstillet to hoppeborge til de mindste AaB-fans, samt en Goal Station Focus 360 hvor man kan teste sin evner med en fodbold og vinde præmier.

Ligeledes vil AaB’s maskot Theodor naturligvis være til stede i fanzonen til at hilse på de mange AaB-fans.

Programmet for dagen ser således ud:

15.00 Velkomst fra scenen – fanbar, Bogø Sandwich-bar og fanshop-bod åbner. Hoppeborge og Goal Station Focus 360 åbner.

15.10 “Rød Aalborg” laver live fan-podcast på scenen 

15.45 Live musik på scenen 

16.30 Borgmester Thomas Kastrup Larsen åbner officielt den nye fanzone med en kort tale 

16.40 Live musik på scenen 

17.00 Dagens startopstilling præsenteres på scenen

17.05 Live musik på scenen 

17.30 Scenen i fanzonen lukker – publikum går til indgangene 

17.50 De to hold løber på banen

18.00 Kickoff AaB-AGF, første halvleg

18.45 Pause – tilskuere på Vesttribunen kan benytte fanbar og Bogø Sandwich-bod i pausen.

19.00 Kickoff AaB-AGF, anden halvleg

19.45 Tak for i dag – kom godt hjem

Tags på denne nyhed
'