AaB har udtaget truppen mod Vejle Boldklub

15. august 2021 kl. 20:23 af Brian Andersen

Cheftræner Martí Cifuentes har efter søndagens træningspas udtaget følgende 19 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted og 35 Marcus Hannesbo.

Kasper Kusk har fortsat problemer med sin nakke og er derfor ukampdygtig ligesom Rufo og Lucas Andersen.

Der er kickoff på Vejle Stadion kl. 19.00.

Tags på denne nyhed

Vidste du om Vejle Boldklub og AaB…

14. august 2021 kl. 17:25 af Brian Andersen

- at 34 gange før er AaB og Vejle Boldklub tørnet sammen i 3F Superligaen. Statistikken siger 20 sejre til AaB, ti uafgjorte og fire nederlag samt en målscore på 70-37 i AaB’s favør.

- at AaB har mødt Vejle Boldklub 16 gange på udebane i 3F Superligaen; syv kampe er endt med AaB-sejr, seks sluttet udgjort og tre gange har Vejle Boldklub taget alle pointene på eget græs.

- at på udebane har AaB ikke tabt til Vejle Boldklub i deres seneste seks indbyrdes 3F Superligaopgør. Seneste Vejle-sejr i Vejle var den 28. oktober 2001.

- at klubberne senest mødte hinanden 19. maj 2021, hvor dysten på Aalborg Portland Park sluttede 2-1 til AaB efter et selvmål og et sejrsmål af Tom van Weert.

- at klubbernes seneste indbyrdes duel i Vejle forekom 16. april 2021, hvor det endte 1-1 efter en AaB-træffer af Rufo.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Rufo (1 mål) også Jakob Ahlmann (1 mål) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Vejle Boldklub.

- at ud af de 34 tidligere 3F Superligakampe mod Vejle Boldklub har AaB scoret først i 21 tilfælde, hvilket har resulteret i 16 sejre, fire uafgjorte og et enkelt nederlag. Omvendt har Vejle Boldklub scoret kampens første mål i 12 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, fem uafgjorte og tre nederlag.

- at AaB har holdt nullet i to af sæsonens fire foreløbige 3F Superligakampe, mens Vejle Boldklub stadig har deres første clean sheet til gode.

- at det farligste minuttal i en 3F Superligakamp mellem AaB og Vejle Boldklub er det 62. minut, da seks af de 107 mål er scoret i lige præcis dette minuttal.

- at AaB senest var i aktion på datoen 16. august, da det i 2014 i Aalborg blev 1-1 mod Esbjerg fB efter et tidligt føringsmål af Kenneth Emil Petersen.

- at AaB og Vejle Boldklub to gange tidligere er tørnet sammen i 5. runde af en 3F Superligasæson, og at i begge tilfælde vandt AaB med tre overskydende mål. I 1997/1998 vandt AaB med 3-0, og sæsonen efter vandt AaB med 5-2.

- at det forestående opgør er AaBs mandagskamp nummer 130 i 3F Superligaen på en mandag, og at AaB dermed er blot en enkelt mandagskamp fra at indhente AGF, der er klubben med flest mandagskampe i 3F Superligaen.

- at dommer mandag aften er Jakob Kehlet, der 44 gange tidligere har dømt AaB med 17 sejre, ti uafgjorte og 17 nederlag som udfald.

- at det er første gang, at Jakob Kehlet skal dømme en dyst i 3F Superligaen mellem AaB og Vejle Boldklub.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonstart i U/19- og U/17 Ligaen

13. august 2021 kl. 13:34 af Rasmus Estrup

AaB Akademiets to ældste årgange indleder i morgen den nye sæson på udebane mod Lyngby Boldklub. 

I dette indslag fra AaB TV kan du gennem interview med U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen, U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen og U/19 Ligaspiller Theo Sander høre om forventninger til sæsonen og fokusområderne på træningsbanen. 

Tags på denne nyhed

Dansk fodbold hylder mangfoldighed

13. august 2021 kl. 10:43 af Rasmus Estrup

3F Superliga og Gjensidige Kvindeliga vil være mere farvestrålende end vanligt, når de to forestående runder afvikles. Det sker med anførerbind, hjørneflag og flag ved stadions i regnbuens farver.

Dansk fodbold sætter nemlig endnu engang fokus på mangfoldighed og forskellighed, da fodbold er for alle – uanset køn, etnicitet, religion og seksualitet.

Anledningen er WorldPride og EuroGames, der finder sted på dansk jord i perioden 12.-22. august

- Fodbold er for alle, uanset hvem man er, eller hvor man kommer fra. Der er desværre fortsat eksempler på diskrimination i fodbold, og derfor er det vigtigt for dansk fodbold at hylde diversiteten og mangfoldigheden og være med til at støtte op om mangfoldighedsbudskabet og fejre forskellighederne, siger Jakob Jensen, administrerende direktør i DBU.

AaB’s 3F Superligahold vil i perioden bære et regnbuefarvet anførerbind til udekampene mod henholdsvis Vejle Boldklub og Randers FC.

Hør Martí Cifuentes i Rød Aalborg

13. august 2021 kl. 08:36 af Rasmus Estrup

AaB Support Clubs egen podcast, Rød Aalborg, har i denne uge lavet et længere interview med AaB's cheftræner Martí Cifuentes. 

I interviewet kigger cheftræneren blandt andet tilbage på de første måneder i AaB, søndagens sejr over AGF og meget, meget mere. 

Hør podcasten her, eller download den i din foretrukne podcast-app. 

Tags på denne nyhed
'