Remis i U/19 Ligaen

29. april 2021 kl. 09:39 af Rasmus Estrup

AaB’s U/19 Ligamandskab spillede en god første halvleg i onsdagskampen mod Randers Freja FC, og efter blot otte minutter sparkede Oliver Børsting AaB foran efter oplæg fra Christoffer Ravn

Frem mod pausen havde AaB mulighederne for at komme yderligere i front, men det lykkedes ikke.

I stedet ændrede kampbillet sig i anden halvleg, hvor hjemmeholdet ved hjælp af meget fysisk spil begyndte at få et overtag, og 12 minutter inde i anden halvleg udlignede de til 1-1.

Trods en god AaB-periode mod slutningen slog Randers Freja FC til i 89. minut på en omstilling. 

I tillægstiden smed AaB alt frem på et hjørnespark, som endte med en udligning til 2-2, da Daniel Mortensen headede bolden i nettet på hjørnesparket fra Oliver Henriksen.

- Vi spillede en rigtig, rigtig fin første halvleg, hvor vi havde momentum og spillede lige efter bogen. Men vi manglede kvalitet, kynisme og beslutsomhed i forhold til at score yderligere. Anden halvleg blev meget fysisk, og vi havde vanskeligt ved at spille os ud af presset, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen. 

- Alt i alt var det på baggrund af første halvleg skuffende, at vi kun fik et point, men omvendt kan vi heller ikke være helt skuffet, når vi udlignede i tillægstiden, siger Kim Leth Andersen. 

AaB ligger nu på syvendepladsen i U/19 Ligaen med 25 point efter 19 kampe. Næste kamp spilles på lørdag på udebane mod Brøndby I.F.

Tags på denne nyhed

To sejre sender AaB på tredjeplads i eSuperligaen

29. april 2021 kl. 07:55 af Rasmus Estrup

Hobro I.K.-AaB 3-6

Tirsdag åbnede AaB denne uge af eSuperligaen med en sejr over Hobro I.K.

I første kamp mellem Daniel 'Shoppen' Mogensen og Hobro I.K.'s Klenke, var det ellers Klenke, der - endda som udehold - fik den bedste start med en pauseføring på 2-0. Tidligt i anden halvleg blev det også 3-0. 

Kort efter svarede 'Shoppen' tilbage med en straffesparksscoring, og et kvarter før tid lykkedes det også AaB-kaptajnen at reducere til 3-2. 

Dermed skulle Mads Skibsted på udebane besejre Kølbæk, og AaB spilleren fik kort før pausen bragt sig på 1-0. 

Med to tidlige mål i anden halvleg slog Mads Skibsted luften ud af Kølbæk, og små ti minutter før tid lukkede Mads Skibsted kampen helt med målet til 4-0, hvilket sikrede en samlet sejr på 6-3. 

Se målene fra kampene mod Hobro I.K. her. 

AaB-SønderjyskE 5-2

Onsdag snuppede AaB igen tre point. Denne gang mod Sønderjyske, som fik det svært allerede i første kamp. 

Her var Oliver Roberts på udebane oppe imod Banzy, og det opgør vandt AaB-spilleren sikkert. Allerede efter et kvarter havde Roberts gjort det til 1-0, og senere i første halvleg blev føringen fordoblet. 

Kort inde i anden halvleg scorede AaB-spilleren for tredje gang, og med den sidste scoring 20 minutter før tid lukkede han kampen til 4-0. 

Den sejr skulle Mads Skibsted forsøge at forsvare mod Rabeck, og opgøret var blot fem minutter gammelt, før Mads Skibsted selv havde bragt sig på 1-0. 

Selvom Rabeck kom tilbage, fik scoret to gange og vundet 2-1, så blev det altså til en samlet AaB-sejr på 5-2. 

Se målene her. 

Ugens resultater betyder, at AaB indtager tredjepladsen med 21 point efter ti runder. Foran ligger AGF og Lyngby Boldklub, der også begge har 21 point, men begge klubber har kun spillet ni kampe. 

Det kommende kampprogram for AaB ser således ud: 

Runde 11 - Tirsdag 4. maj kl. 19.30 - AaB-Randers FC (TV3 Max og Viaplay)

Runde 12 - Onsdag 5. maj kl. 18.15 - AaB-Vejle Boldklub (TV3 Max og Viaplay)

Runde 13 - AaB er oversidder

Runde 14 - Tirsdag 11. maj kl. 19.30 - Brøndby I.F.-AaB (TV3 Max og Viaplay)

Runde 15 - Tirsdag 11. maj kl. 22.00 - FC København-AaB

 

Tags på denne nyhed

Granli: Fansene giver os et boost

28. april 2021 kl. 16:36 af Rasmus Estrup

For anden gang i denne sæson er Superligaordningen i brug på Aalborg Portland Park, når AaB på fredag tager imod Lyngby Boldklub kl. 18.05.

Superligaordningen betyder, at der plads til 3.927 tilskuere på tribunerne, og på nuværende tidspunkt er der tæt på udsolgt. Det glæder Daniel Granli, der var imponeret over opbakningen til seneste hjemmekamp mod OB.

- Opbakningen var meget flot. Der var en rigtig god stemning, og det er noget, vi allesammen har savnet. Det giver os også en ekstra energi, at vi kan mærke fansene på tribunerne, siger nordmanden, der indtil forrige hjemmekamp maksimalt havde optrådt foran 300 tilskuere på Aalborg Portland Park på grund af Covid-19-retningslinjer.

Den gode stemning til seneste hjemmekamp begyndte allerede inden kickoff, da fansene med fansangen “Som ramt af lynet” satte opgøret godt i gang.

- Det lød rigtig godt, og det giver os spillere en god følelse allerede fra start, når vi kan mærke, at fansene virkelig er med os. Jeg håber, det gentager sig på fredag, siger Daniel Granli, der også ved scoringerne bed ekstra mærke i fansenes indflydelse på kampen.

- Ved scoringerne gav fansenes jubel og glæde os et ekstra boost. Den følelse har vi savnet, mens vi har spillet uden tilskuere, siger den 26-årige forsvarsspiller.

Du kan stadig nå at blive at blive en del af stemningen på fredag, hvis du klikker ind på www.billet.aabsport.dk og sikrer dig billetter til kampen.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Lyngby Boldklub…

28. april 2021 kl. 15:02 af Brian Andersen

- at der i skrivende stund blot er 34 billetter tilbage i salg til den forestående duel. Kapaciteten under den såkaldte Superligaordning er 3.927 på Aalborg Portland Park. Bemærk at udeholdets tilhængere ikke har adgang til opgøret. Køb din billet her.

- at AaB og Lyngby Boldklub tidligere har mødt hinanden 57 gange i 3F Superligaen. Statistikken siger 24 sejre til AaB, 16 uafgjorte og 17 nederlag samt en målscore på 91-65 i AaB’s favør.

- at AaB er ubesejrede i de fire seneste opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superligaen (to sejre og to uafgjorte).

- at AaB og Lyngby Boldklub blot har spillet to målløse kampe mod hinanden i 3F Superligaen i Aalborg, og at senest det skete var i april 1997.

- at 28 gange før har AaB mødt Lyngby Boldklub på hjemmebane i 3F Superligaen. 15 kampe er vundet af AaB, otte endt uafgjort og fem gange er Lyngby taget hjem med alle pointene.

- at AaB har vundet de seneste fem 3F Superligahjemmekampe mod Lyngby Boldklub – og i de seneste 11 hjemmekampe mod Lyngby i 3F Superligaen har hentet 30 ud af 33 mulige point.

- at klubberne senest mødte hinanden i Aalborg 13. december 2020, hvor to scoringer af Kasper Kusk og et enkelt pletskud af Iver Fossum sørgede for en 3-2 sejr til AaB.

- at klubberne stod over for hinanden i Lyngby så sent som 12. april 2021, hvor det sluttede 2-2 efter AaB-træffere af Mathias Ross og Iver Fossum.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Kusk (3 mål), Iver Fossum (2) og Mathias Ross (1) også Lucas Andersen (2 mål), Tom van Weert (1), Magnus Christensen (1) og Jakob Ahlmann (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Lyngby Boldklub.

- at AaB har holdet nullet i 12 af 28 hjemmekampe mod Lyngby Boldklub i 3F Superligaen.

- at datoen 30. april er en god dato for AaB i 3F Superligaen. Således har AaB tidligere spillet fem kampe på denne dato og har vundet fire af dem og spillet den sidste af dem uafgjort (1995 4-0 over OB, 1999 4-3 over FC København, 2006 1-0 over AC Horsens, 2011 2-0 over FC Midtjylland og 1-1 mod Viborg F.F. i 2017). I sidstnævnte kamp scorede Frederik Børsting for AaB.

- at tilbage i 1999 var den 30. april også en fredag, og her fik de 12.524 aalborgensiske tilskuere sig noget af en oplevelse. Modstanderen var FC København, der på trods af både at være foran 1-0 og 3-2 alligevel måtte tage hjem til hovedstaden uden point, da Ståle Solbakken med to scoringer vendte 2-3 til en 4-3 sejr til AaB. AaBs to første mål blev scoret af Jens Jessen og Jozo Matovac.

- at ud af de 57 tidligere 3F Superligakampe mod Lyngby Boldklub har AaB scoret først i 25 tilfælde, hvilket har resulteret i 19 sejre, fire uafgjorte og to nederlag. Omvendt har Lyngby scoret kampens første mål i 27 tilfælde, hvilket har givet AaB fem sejre, syv uafgjorte og 15 nederlag.

- at fredag aftens dommer er Jørgen Daugbjerg Burchardt, der 20 gange tidligere har dømt AaB i 3F Superligaen; otte kampe er vundet, otte endt uden vinder og fire kampe er vundet af modstanderen.

- at to gange tidligere har Jørgen Daugbjerg Burchardt dømt AaB mod Lyngby Boldklub i 3F Superligaen; begge klubber har vundet en kamp – og i begge tilfælde blev kampen vundet af hjemmeholdet.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 21 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 35.994 kr.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Færre end 100 billetter tilbage

28. april 2021 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Fredag kl. 18.05 spiller AaB igen på Aalborg Portland Park, når Lyngby Boldklub kommer på besøg. Til opgøret er der gennem Superligaordningen plads til 3.758 tilskuere, og med to dage til kickoff er kapaciteten på Aalborg Portland Park ved at være fyldt.

Der er i skrivende stund under 100 billetter tilbage. De fordeler sig på A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen, mens Vesttribunen og Complea Tribunen er udsolgt.

Hvis du vil med til kampen, kan du stadig nå at købe billet på www.billet.aabsport.dk.

Husk, at du blandt andet skal have mundbind, et gyldigt coronapas og ID med til kampen.

Læs al praktisk information om retningslinjer her.

Bemærk, at der ikke er adgang for udefans til 3F Superligakampe i øjeblikket. 

 

Tags på denne nyhed