Tre AaB-talenter på U/16-landsholdet

28. september 2020 kl. 10:56 af Rasmus Estrup

Theo Sander, Benjamin Damsgaard og Kasper Stie Davidsen fra AaB Akademiet er med i truppen, når det nye kuld U/16-landsholdsspillere spiller de første landskampe. Det sker fredag 9. oktober og mandag 12. oktober på udebane mod Tyskland i to venskabskampe. 

Da ingen i U/16-landsholdstruppen tidligere har optrådt i nationaldragten, er der selvfølgelig mulighed for debut for de tre AaB-talenter. 

Storsejre til AaB Akademiets Ligahold

28. september 2020 kl. 10:08 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AC Horsens-AaB 1-2

AaB’s U/19 Ligahold måtte slide sig til en udesejr på 2-1 over AC Horsens i lørdags.

AC Horsens stillede sig meget kompakt på banen, og efter 20 minutter kom hjemmeholdet foran, da de udnyttede en fejl fra AaB-mandskabet.

Herefter foregik spillet hovedsagligt på AC Horsens' præmisser, men efter 38 minutter udlignede Jeppe Pedersen til 1-1.

AaB fik efterfølgende sat spillet rigtigt op i flere situationer, og 20 minutter før tid scorede Marcus Hannesbo til 2-1 på et hjørnespark fra Christoffer Ravn. Selvom AC Horsens mod slutningen havde mulighed for at udligne, tog AaB tredje sejr i træk.

- Vi mødte et AC Horsens-mandskab, der stod meget kompakt og gav os rigtig svære betingelser for at spille på den måde, vi gerne ville. Men gennem en sæson vil der være kampe, hvor vi ikke får spillet til at køre, og så må man være mere kyniske på banen, og det var tilfældet i lørdags, hvor jeg synes, det er fortjent, at vi tager tre point, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

AaB ligger efter syv kampe på andenpladsen i U/19 Ligaen med 14 point, og holdet spiller først en U/19 Ligakamp igen 17. oktober på udebane mod Lyngby Boldklub.

U/17 Ligaen: AC Horsens-AaB 1-7

AaB’s U/17 Ligahold vandt stort, da nordjyderne gæstede AC Horsens lørdag.

I en første halvleg, der var mere lige, end resultatet antyder, kom AaB først foran ved Noah Holmstrøm midt i første halvleg, og kort før pausen fordoblede Oliver Ross den nordjyske føring med et langskud.

Efter pausen reducerede hjemmeholdet til 1-2 på en omstilling, men herfra holdt AaB sig til gameplanen, og endte med en storsejr.

Målfesten blev sat i gang af tre hurtige scoringer fra 54. til 57. minut. 3-1-målet satte Oliver Ross i nettet, dernæst chippede Oliver Ross bolden elegant frem Noah Holmstrøm, der scorede til 4-1, og efterfølgende var det Magnus Koch, som styrede læderet over stregen til 5-1. 

Trods den store føring holdt AaB-spillerne snuden i sporet, og Suleiman El-hajj leverede et pragtmål til 6-1, inden Oscar Meedom sendte bolden ind i fjerneste målhjørne til slutresultatet 7-1.

- Vi fik overladt al initiativet i kampen, og i første halvleg havde vi svært ved at få skabt kampen, som vi gerne ville gennem det etablerede spil. Men i anden halvleg fulgte spillerne gameplanen perfekt, og vi havde nogle spillere, der ramte et flot topniveau. Og så skal drengene også roses for at køre på hele kampen igennem. Det er sådan et udtryk, vi gerne vil have gjort til standard for vores hold, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

Med sejren indtager AaB fjerdepladsen i U/17 Ligaen med ni point efter seks kampe. Næste kamp for AaB-mandskabet venter på lørdag på udebane mod AGF.

U/15 Ligaen: Silkeborg I.F.-AaB 2-7

AaB’s U/15 Ligahold vandt i går for tredje ligakamp ud af tre mulige, da Silkeborg I.F. blev besejret med 7-2.

AaB-mandskabet lagde rigtig godt ud, og førte med 5-0 ved pausen.

Først scorede Jonas Møller til 1-0, inden Emil Nymann gjorde det til 2-0. Et Silkeborg-selvmål sendte scoringstavlen på 3-0, inden mål af Jeppe Jørgensen og Emil Borup sikrede den store pauseføring på 5-0.

Efter pausen reducerede Silkeborg I.F. først til 5-1, inden scoringer af Jonas Møller og Frederik Baandrup bragte AaB foran 7-1. Mod slutningen pyntede Silkeborg I.F. på resultatet med reduceringen til 7-2.

AaB har efter tre kampe i U/15 Ligaen fået maksimale ni point, inden weekendens udekamp mod AGF, der står med ni point efter fire kampe.

Tags på denne nyhed

Marcus Hannesbo og Oliver Ross på ungdomslandshold

28. september 2020 kl. 09:17 af Rasmus Estrup

Marcus Hannesbo er udtaget til U/19-landsholdet, der står foran to udekampe mod Polen i oktober. De to venskabskampen spilles henholdsvis 8. oktober og 12. oktober. 

Det er første gang, at Marcus Hannesbo er udtaget til et dansk ungdomslandshold. 

På U/17-landsholdet har AaB Akademiet også en mulig debutant i truppen, da Oliver Ross er udtaget for første gang. 

U/17-landsholdet spiller 9. oktober en venskabskamp i Aabenraa mod Tyskland. 

Tags på denne nyhed

Reserveligaholdet møder Randers FC

28. september 2020 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

AaB spiller i dag efterårets tredje reserveligakamp, når Randers FC gæster AaB's anlæg på Hornevej. På grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19 er der ingen adgang for tilskuere, men kampen livestreames på nordjyske.dk. 

Inden opgøret har AaB to point efter de to første kampe i Reserveligaen, og til dagens kamp stiller AaB med følgende mandskab: 

Andreas Hansen
Thomas Christiansen, Kasper Pedersen, Vladimir Prijovic
Timothé Nkada, Robert Kakeeto, Magnus Christensen, Malthe Højholt, Lukas Klitten
Tim Prica, Lucas Andersen

På bænken sidder følgende spillere fra AaB Akademiet: Marcus Hannesbo, Daniel Mortensen, Oliver Overgaard, Casper Gedsted Hansen, Christian Wagner, Noah Holmstrøm og Daniel Veiby Held.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af SønderjyskE-AaB

28. september 2020 kl. 07:10 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se et sammendrag af søndagskampen mellem AaB og SønderjyskE. En kamp, der endte med et nordjysk udebanenederlag på 3-1. 

Trods store muligheder til blandt andre Tom van Weert og Frederik Børsting i første halvleg, var det SønderjyskE, der først kom på tavlen, da Johan Absalonsen scorede på et straffespark fem minutter før pausen. 

Et kvarters tid inde i anden halvleg udlignede AaB, da Tom van Weert ligeledes scorede på et straffespark, der var begået mod ham selv. 

Selvom AaB kom frem til flere muligheder i den følgende periode, snuppede SønderjyskE sejren til sidst. I 88. minut slog hjemmeholdet til på en omstilling, hvor Jeppe Simonsen fandt Haji Wright, som scorede til 2-1, og i syvende tillægsminut lukkede Haji Wright kampen med målet til 3-1 efter endnu et oplæg fra Jeppe Simonsen. 

Tags på denne nyhed