Sæsonkortholdere kompenseres

21. september 2020 kl. 11:05 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB har mandag besluttet, at alle knap 2.900 nuværende sæsonkortabonnenter kompenseres for den manglende mulighed for at overvære såvel dagens kamp mod AC Horsens som den kommende hjemmekamp mod AGF den 4. oktober. 

Konkret vil AaB i løbet af denne uge sikre, at man som abonnent ikke vil blive trukket for betaling af den kommende rate på sit sæsonkortabonnement.

Da alle abonnenter betaler rater på forskellige tidspunkter af måneden, vil man kunne opleve f.eks. at betale sin rate som normalt i dag den 21. september, eller en af de kommende dage indtil alle rater er ændret i vores billetsystem. I dette tilfælde vil det så være den efterfølgende rate, der betales 21. oktober, som vil være fritaget for betaling, så alle sikres den samme kompensation.

I forhold til kampe der afvikles efter 4. oktober, afventer AaB yderligere udmelding fra regeringen inden det vides hvordan forholdene for tilskuere bliver, samt hvordan dette i givet fald påvirker sæsonkortabonnenter.

AaB takker mange gange for den fortsatte opbakning og håber snart igen at kunne byde sæsonkortholdere velkommen på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed

Stor AaB-sejr i U/19 Ligaen

21. september 2020 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: OB-AaB 1-5

AaB’s U/19 Ligahold tog en stærk udesejr på 5-1 over OB lørdag eftermiddag. Kampen begyndte i et højt tempo, og AaB styrede slagets gang. Efter ca. 20 minutters spilletid gave det pote, da Christian Wagner samlede op på en ripost og gjorde det til 1-0 til AaB.

Herefter fortsatte AaB’s overvægt af spil og chancer, og ti minutter før pausen scorede Jeppe Pedersen flot til 2-0.

Efter pausen blev nordjyderne for passive, og OB pressede på for en reducering, der fulgte efter 53 minutter. Udligningen lurede også, men med tre scoringer inden for de sidste ti minutter lukkede AaB kampen.

Først scorede Oliver Børsting til 3-1 efter 81 minutter, inden Oliver Overgaard nettede til 4-1 og Christoffer Ravn i sidste minut lukkede målfesten med scoringen til 5-1.

- Efter en god første halvleg blev vi for passive efter pausen, men vi lykkedes med at stå imod, og som halvlegen skred frem viste vi, at vi havde fysikken og viljen til at vinde, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

5-1-sejren sender AaB op på andenpladsen i U/19 Ligaen med 11 point efter seks runder. Næste kamp spilles på lørdag kl. 12.30 på udebane mod AC Horsens.

U/17 Ligaen: OB-AaB 3-0

Efter to sejre i træk blev det lørdag til et nederlag på 3-0 i U/17 Ligaen, da AaB gæstede OB.

Første halvleg var ellers uden scoringer i en rodet affære, men heller ikke efter pausen kunne AaB få kontrol over opgøret. I stedet scorede hjemmeholdet til 1-0 efter 53 minutter.

Den føring blev fordoblet midt i anden halvleg, og fem minutter senere scorede OB opgørets sidste mål til 3-0.

- Efter en flot præstation i sidste uge mod Vejle Boldklub havde vi lidt af en offday i lørdags, hvor vi på bolden ikke havde den fornødne kvalitet på bolden. Det gjorde, at kampen blev en rodet omgang, og det var en træls måde at lande på efter sidste uges sejr, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

I U/17 Ligaen indtager AaB sjettepladsen med syv point efter fem kampe. Sæsonens sjette kamp spilles på lørdag kl. 15.00 på udebane mod AC Horsens.

Tags på denne nyhed

Lucas Andersen er tilbage for AaB

20. september 2020 kl. 13:03 af Brian Andersen

AaB’s sæsonpremiere i sidste weekend på udebane mod Lyngby Boldklub rakte til et point, mens mandag aftens modstander fra AC Horsens tabte hjemme mod Randers FC.

Efter søndagens træningspas har cheftræner Jacob Friis udtaget følgende 19 spillere inklusive 11 egenudviklede folk fra AaB Talent og otte af AaB’s partnerklubber:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Jores Okore, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 19 Timothé Nkada, 20 Oliver Klitten, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 25 Frederik Børsting, 31 Daniel Granli og 33 Thomas Christiansen.

Tim Prica har karantæne, mens Rasmus Thelander og Kasper Pedersen er ukampdygtige.

Malthe Højholt, Vladimir Prijovic og Jeppe Pedersen var lørdag i aktion i U/19 Ligaen, hvor OB blev besejret 5-1.

På grund af regeringens gældende restriktioner for Covid-19 vil mandag aftens kamp blot blive overværet af 280 tilskuere på Aalborg Portland Park.

Herudover kan opgøret følges på TV3 Sport fra kl. 18.00 med kickoff en time senere.

Rasmus Thelander vil umiddelbart før første fløjt blive hyldet for sine 100 officielle kampe i AaB-trøjen, hvilket blev opnået i sidste sæsons sidste kamp på udebane mod FC Midtjylland.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og AC Horsens…

19. september 2020 kl. 15:20 af Brian Andersen

- at AaB i sidste sæson vandt begge indbyrdes opgør mod AC Horsens med henholdsvis 5-0 og 4-0.

- at det seneste indbyrdes møde foregik 24. november 2019, hvor Frederik Børsting, Patrick Olsen, Tom van Weert og Oliver Abildgaard scorede i AaB’s 4-0 gevinst i Aalborg.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Tom van Weert (2 mål) og Frederik Børsting (1) også Kasper Kusk (4 mål), Lucas Andersen (2), Jores Okore (1) og Kasper Pedersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod AC Horsens.

- at den forestående dyst er 3F Superligakamp nummer 32 mellem AaB og AC Horsens. Statistikken siger 12 sejre til AaB, 14 uafgjorte og fem nederlag samt en målscore på 50-29 i AaB’s favør.

- at AaB har holdt nullet i syv ud af 14 hjemmekampe mod AC Horsens i 3F Superligaen.

- at hvis AC Horsens scorer i en udekamp mod AaB i 3F Superligaen, så får de statistisk også point. AC Horsens har scoret i syv af 14 3F Superligaudekampe mod AaB og har i de syv kampe vundet to og spillet fem uafgjort.

- at AaB mandag aften må håbe på alle gode gange tre, for i to forsøg er de uden sejr mod AC Horsens i 3F Superligaen i september måned. De to kampe er endt 0-0 og 3-2 til AC Horsens.

- at i AaB’s seneste fem hjemmekampe i 3F Superligaen er det kun det ene hold, der har scoret. AaB har besejret Brøndby I.F. med 2-0 og AGF med 1-0 samt tabt til henholdsvis FC Midtjylland (0-2), FC Nordsjælland (0-4) og FC København (0-1).

- at man skal 15 år tilbage, før AaB senest spillede en hjemmekamp i 3F Superligaen på datoen 21. september; dengang i 2005 blev SønderjyskE besejret 3-2 efter AaB-træffere af Martin Ericsson, Mattias Lindström og Simon Bræmer.

- at AaB har scoret først i 18 af de 31 tidligere 3F Superligakampe mod AC Horsens med 11 sejre, fem uafgjorte og to nederlag som resultat. Omvendt har AC Horsens scoret først i syv tilfælde, hvilket for AaB har resulteret i en sejr, tre uafgjorte og tre nederlag.

- at Jonas Dal har overtaget trænergerningen i AC Horsens. Som træner har han fem gange tidligere stået over for AaB i 3F Superligaen og har i de fem opgør vundet to, tabt to og spillet uafgjort en enkelt gang.

- at med 62 kampe er AaB den klub med flest mandagshjemmekampe i 3F Superligaen, en mere end AGF. Alt i alt er AGF dog en smule foran AaB i mandagskampe, men når AaB på mandag har spillet deres Superligakamp nummer 124 på ugens første dag, vil de blot være to mandagskampe efter AGF.

- at mandag aftens dommer Sandi Putros ti gange tidligere har dømt AaB i 3F Superligaen. De ti kampe er endt med syv sejre til AaB, en uafgjort og to sejre til modstanderne.

- at én gang tidligere, 9. december 2018, har Sandi Putros dømt AaB mod AC Horsens i 3F Superligaen, og det gik ikke specielt godt, hvis man altså holder med AaB. AC Horsens vandt nemlig kampen i Aalborg 4-2, og AaB måtte spille hele 2. halvleg med en mand i undertal, da Jores Okore blev udvist kort før pausen.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Kun 280 tilskuere mod AC Horsens og AGF

18. september 2020 kl. 15:32 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter dagens udmelding om et begrænset tilskuerantal til kampe i 3F Superligaen står det klart, at kun 500 personer vil have adgang til mandagens hjemmekamp mod AC Horsens, samt hjemmekampen mod AGF den 4. oktober.

Da tallet på 500 personer også inkluderer spillere, trænere, presse, TV og øvrige medarbejdere, vil dette betyde, at der kun vil være adgang for 280 personer til opgørene mod AC Horsens og AGF.

Grundet lovgivningen om statens kompensationsordning for dækning af underskud for arrangører med flere end 1.000 publikummer er AaB forpligtiget til at begrænse sit tab mest muligt, for at få del i regeringens hjælpepakker.

Dette sker primært via AaB’s samarbejdspartnere, hvorfor alle pladser til mandagens kamp vil gå til denne gruppe af tilskuere. Alle samarbejdspartnere der har bestilt billetter til kampen mod AC Horsens vil blive kontaktet direkte via e-mail.

Senere vil det blive afklaret og udmeldt hvordan fordelingen til den kommende hjemmekamp mod AGF vil blive. 

Refundering af billetter
Har man købt billetter til en eller begge af ovenstående kampe, vil man automatisk få refunderet sine penge i løbet af den kommende uge.

Har man sæsonkortabonnement vil man i starten af den kommende uge blive kontaktet via e-mail ift. kommende kampe.

'