Akademihold matchet mod HSV

15. september 2020 kl. 12:05 af Rasmus Estrup

En weekend uden turneringskampe blev i stedet brugt på en tur til Hamborg for AaB’s U/13-, U/14- og U/15-mandskab, der lørdag spillede mod Hamburger SV’s tilsvarende hold.

Alle kampe blev spillet med høj intensitet og stor fysisk, og i U/13-mødet vandt AaB 9-4.

AaB’s U/14-drenge trak sig også sejrrigt ud af deres opgør med en 2-1-sejr, mens U/15-mandskabet tabte deres kamp med 2-1.

- Det var en rigtig god tur, der tydeligt viser, hvor vigtigt det er, at spillerne på AaB Akademiet får international matchning. Der var en større intensitet, hårdhed og fysik i disse kampe, end der er i den hjemlige turnering, så vi skal formå at tage de elementer med hjem og bringe dem i spil herhjemme, fortæller talentchef Anders Damgaard, der var med på turen.

- I alle kampene blev der gået til makronerne, og det rystede lidt vores spillere i starten, men hurtigt gav drengene bare tilbage af samme skuffe, så spillerne fik ufattelig god matchning, der tvang alle til at steppe op, siger Anders Damgaard.

Tags på denne nyhed

Remis i første reserveholdskamp

14. september 2020 kl. 15:49 af Brian Andersen

Selvom AaB indledningsvis havde det svært, så fik man alligevel bragt sig i front i det 14. minut, da et skarpt indlæg fra Jeppe Pedersen blev sendt i eget net af en AC Horsens-forsvarer – hårdt presset ved den forreste stolpe af Tim Prica.

Udligningen kom efter 27 minutter, hvor AaB-keeper Andreas Hansen ellers leverede en god redning, men hjemmeholdet var hurtigst over returbolden, der blev sendt over stregen til 1-1.

Som opgøret skred frem blev AaB bedre og bedre, og chancen for tre point kom ti minutter før tid, da den indskiftede U/19 Ligaspiller Christian Wagner blev nedlagt i straffesparksfeltet.

Fra pletten fik Tim Prica ansvaret, men den tidligere AaB-keeper Michael Lansing fik med en flot redning afværget det ellers velplacerede skud ved roden af den ene stolpe.

Næste opgave i Reserveholdsturneringen er hjemme mod Silkeborg I.F. tirsdag i den kommende uge.

Tags på denne nyhed

AaB’s opstilling mod AC Horsens

14. september 2020 kl. 12:11 af Brian Andersen

Opgøret spilles på udebane, hvor AaB indleder med følgende formation:

Andreas Hansen

Jeppe Pedersen – Thomas Christiansen – Vladimir Prijovic – Lukas Klitten

Malthe Højholt – Magnus Christensen – Robert Kakeeto

Oliver Klitten – Tim Prica – Timothé Nkada

Kampen er sæsonens første i Reserveholdsturneringen, og der er i dag kickoff kl. 13.00 i Horsens.

Tags på denne nyhed

Billetinformation til sæsonkortabonnenter

14. september 2020 kl. 10:56 af Martin Stigaard Skammelsen

Alle sæsonkortabonnenter har naturligvis adgang til alle hjemmekampe, men grundet Covid-19 vil det ikke være muligt at overvære efterårets kampe fra de normale faste pladser, ligesom man heller ikke kan bruge sit fysiske sæsonkort til at få adgang til Aalborg Portland Park.

Billetter fordeles mandag
For at få adgang til kampene skal man i stedet logge ind på sin profil på AaB's billetside, hvor man fra mandag kl. 10.00 kan afhente én billet pr. sæsonkortabonnement til kampene mod AC Horsens og AGF, der spilles henholdsvis mandag 21. september kl. 19.00 og søndag 4. oktober kl. 16.00.

Se i videoen herunder hvordan du gør for at få fat i dine billetter. Bemærk: Billetter vil kun kunne rekvireres online. Benyt IKKE Microsoft Explorer som browser, da denne ikke er kompatibel med vores billetsystem.

Garanteret plads i 48 timer
Frem til onsdag kl. 10.00 er man garanteret en plads til begge disse kampe. Billetter der ikke er afhentet inden dette tidspunkt vil blive frigivet i åbent salg fra onsdag kl. 12.00. Efter dette tidspunkt kan sæsonkortabonnenter dog fortsat afhente en gratis billet online, men pladsen er ikke længere garanteret.

Stemningsskabende fans på Vesttribunen
AaB opfordrer alle stemningsskabende fans til at indløse billetter til Vesttribunen. Vær opmærksom på, at de særlige regler er gældende uanset hvorvidt, man bidrager aktivt til stemningen eller ej. 

Sejre i U/19- og U/17 Ligaen

14. september 2020 kl. 09:09 af Brian Andersen

Dysten i U/19 Ligaen bød på en jævnbyrdig første halvleg med højt tempo, men ingen af holdene fandt vej til netmaskerne.

Til gengæld var AaB det dominerende mandskab i anden halvleg med både et spillemæssigt og chancemæssigt overtag, men først syv minutter før tid kom den fortjente forløsning, da Daniel Skovgaard Mortensen kunne afgøre kampen til AaB’s fordel.

Med sejren har AaB otte point for de første fem kampe og en foreløbig placering på tredjepladsen.

Næste udfordring er OB 19. september.

U/17 i storsejr
For AaB’s hold i U/17 Ligaen blev det en dag med total dominans, men føringsmålet lod vente på sig indtil det 30. minut, hvor Oliver Ross kunne udnytte forarbejdet fra Kasper Davidsen.

Blot fire minutter senere blev Oliver Ross dobbelt målscorer med en flot frisparkstræffer, og kampbilledet i Vejle fortsatte i anden halvleg, hvor Oscar Meedom kunne øge til 3-0 knap midtvejs.

Vejlenserne fik reduceret, inden også Oscar Meedom blev dobbelt målscorer, før Oliver Ross fuldbyrdede sit hattrick med målet til slutfacit 5-1 til AaB.

Næste opgave er i Odense på lørdag mod OB. AaB har seks point for de første fire kampe og indtager fjerdepladsen i U/17 Ligaen.

Tags på denne nyhed
'