14. september 2020 kl. 12:11 af Brian Andersen

Andreas Hansen

Jeppe Pedersen – Thomas Christiansen – Vladimir Prijovic – Lukas Klitten

Malthe Højholt – Magnus Christensen – Robert Kakeeto

Oliver Klitten – Tim Prica – Timothé Nkada

Kampen er sæsonens første i Reserveholdsturneringen, og der er i dag kickoff kl. 13.00 i Horsens.

Billetinformation til sæsonkortabonnenter

14. september 2020 kl. 10:56 af Martin Stigaard Skammelsen

Alle sæsonkortabonnenter har naturligvis adgang til alle hjemmekampe, men grundet Covid-19 vil det ikke være muligt at overvære efterårets kampe fra de normale faste pladser, ligesom man heller ikke kan bruge sit fysiske sæsonkort til at få adgang til Aalborg Portland Park.

Billetter fordeles mandag
For at få adgang til kampene skal man i stedet logge ind på sin profil på AaB's billetside, hvor man fra mandag kl. 10.00 kan afhente én billet pr. sæsonkortabonnement til kampene mod AC Horsens og AGF, der spilles henholdsvis mandag 21. september kl. 19.00 og søndag 4. oktober kl. 16.00.

Se i videoen herunder hvordan du gør for at få fat i dine billetter. Bemærk: Billetter vil kun kunne rekvireres online. Benyt IKKE Microsoft Explorer som browser, da denne ikke er kompatibel med vores billetsystem.

Garanteret plads i 48 timer
Frem til onsdag kl. 10.00 er man garanteret en plads til begge disse kampe. Billetter der ikke er afhentet inden dette tidspunkt vil blive frigivet i åbent salg fra onsdag kl. 12.00. Efter dette tidspunkt kan sæsonkortabonnenter dog fortsat afhente en gratis billet online, men pladsen er ikke længere garanteret.

Stemningsskabende fans på Vesttribunen
AaB opfordrer alle stemningsskabende fans til at indløse billetter til Vesttribunen. Vær opmærksom på, at de særlige regler er gældende uanset hvorvidt, man bidrager aktivt til stemningen eller ej.

Sejre i U/19- og U/17 Ligaen

14. september 2020 kl. 09:09 af Brian Andersen

Dysten i U/19 Ligaen bød på en jævnbyrdig første halvleg med højt tempo, men ingen af holdene fandt vej til netmaskerne.

Til gengæld var AaB det dominerende mandskab i anden halvleg med både et spillemæssigt og chancemæssigt overtag, men først syv minutter før tid kom den fortjente forløsning, da Daniel Skovgaard Mortensen kunne afgøre kampen til AaB’s fordel.

Med sejren har AaB otte point for de første fem kampe og en foreløbig placering på tredjepladsen.

Næste udfordring er OB 19. september.

U/17 i storsejr
For AaB’s hold i U/17 Ligaen blev det en dag med total dominans, men føringsmålet lod vente på sig indtil det 30. minut, hvor Oliver Ross kunne udnytte forarbejdet fra Kasper Davidsen.

Blot fire minutter senere blev Oliver Ross dobbelt målscorer med en flot frisparkstræffer, og kampbilledet i Vejle fortsatte i anden halvleg, hvor Oscar Meedom kunne øge til 3-0 knap midtvejs.

Vejlenserne fik reduceret, inden også Oscar Meedom blev dobbelt målscorer, før Oliver Ross fuldbyrdede sit hattrick med målet til slutfacit 5-1 til AaB.

Næste opgave er i Odense på lørdag mod OB. AaB har seks point for de første fire kampe og indtager fjerdepladsen i U/17 Ligaen.

AaB TV: Lyngby Boldklub-AaB 0-0

14. september 2020 kl. 07:22 af Rasmus Estrup

Trods adskillige store chancer endte det uden mål, da AaB i går åbnede 3F Superligasæsonen på udebane mod Lyngby Boldklub.

I løbet af første halvleg var der blandt andet store muligheder til AaB's Frederik Børsting, som headede på overliggeren, Kasper Kusk, der måtte se sit skud tæt under mål reddet af målmand Thomas Mikkelsen, og Jores Okore, der også måtte konstatere at Lyngby-keeperen var vågen.

I modsatte ende havde Lyngby Boldklub også et par chancer inden pausen, hvor Jacob Rinne måtte diske op med en stærk refleksredning, og Daniel Granli måtte heade et skud på mål væk som bagerste mand.

Efter pausen dominerede AaB fuldstændig kampen, og det førte til endnu flere store chancer - og lige så mange store redninger fra en yderst velspillende Thomas Mikkelsen i Lyngby-målet.

Pedro Ferreira fik blandt andet en stærk afslutning reddet fra nært hold, Timothé Nkada ligeledes, og Kasper Kusk havde et pragtfuldt langskud, som sad helt ude ved stolpen, som Thomas Mikkelsen også fik fingrene i.

Med et kvarter igen modtog den indskiftede debutant Tim Prica så et direkte rødt kort, og herefter var det Lyngby Boldklub, der skabte mest. Det lykkedes også det blåklædte hjemmehold at få bolden over stregen, men der blev fløjtet frispark til Jacob Rinne i siuationen, og dermed endte opgøret 0-0.