Ny retrotrøje markerer DM-jubilæum

28. oktober 2020 kl. 13:40 af Martin Stigaard Skammelsen

I år er det præcis 25 år siden, at AaB hjemtog den første af foreløbig fire DM-titler, et jubilæum der i denne uge markeres frem mod kampen mod Brøndby I.F. søndag aften på Aalborg Portland Park.

Netop nu kan du derfor bestille din egen retrotrøje fra hummel, der også stod bag den oprindelige trøje i 1995, lavet i et design, der er så tæt på designet fra den første guldsæson som muligt.

Som prikken over i'et kan du på webshoppen også tilkøbe et påtrykt nummer på din trøje (+100 kr), lavet i samme stofmateriale som numrene var det for 20 år siden. Dermed kan man igen få nummer 9 på ryggen som daværende topscorer Erik Bo Andersen, nummer 7 som anfører Ib Simonsen eller måske nummer 10 som blev båret af Henrik "Mini" Rasmussen.

Trøjen har en pris på kun 249 kr. for børn og 299 kr. for voksne og kan bestilles lige nu via linket herunder.

Tags på denne nyhed

Hør Rød Aalborgs podcast om AaB's første mesterskab

28. oktober 2020 kl. 11:12 af Rasmus Estrup

Frem mod Brøndby-kampen på søndag markerer vi, at der i år er 25 års jubilæum for AaB's første mesterskab, der blev vundet i 1995. 

AaB Support Clubs podcast, Rød Aalborg, har ligeledes fokus på jubilæet med en næsten to timer lang specialudsendelse om klubbens første mesterskab. 

Værten Lasse Yde Hegnet har til udsendelsen interviewet Poul Erik Andreasen, Ib Simonsen, Calle Facius og Jens Jessen. Du kan høre podcasten her. 

Udsendelsen kommer blandt andet ind på den årelange vej frem til triumfen 18. juni 1995 og tiden bagefter med deltagelse i Champions League. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i oktober

28. oktober 2020 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

Der ligger nogle gode assists bag de fire mål, som AaB har scoret i løbet af oktobers tre kampe. For enden af assisterne stod Iver Fossum i to tilfælde og Frederik Børsting ligeledes i to tilfælde. 

Dermed duellerer de to om at have scoret månedens mål i oktober 2020. 

Kandidaterne er: 

1: Frederik Børsting, AaB-AGF 1-1, 4. oktober

2: Iver Fossum, FC København-AaB 0-1, 18. oktober

3: Iver Fossum, FC København-AaB 0-2, 18. oktober

4: Frederik Børsting, AaB-Vejle Boldklub 1-0, 26. oktober

Se målene i videoen øverst og afgiv din stemme via dette link, så deltager du i lodtrækningen om Frederik Børstings kampbrugte og signerede håndsrækningstrøje. 

Afstemningen fortsætter indtil fredag morgen kl. 8.00, hvorefter vinderen kåres, og der trækkes lod om præmien blandt alle der har stemt. 

Tags på denne nyhed

Udsolgt til AaB-Brøndby I.F. på søndag

27. oktober 2020 kl. 17:54 af Rasmus Estrup

Til søndagens kamp mod Brøndby I.F. bliver de 300 tilskuerpladser ligeligt fordelt mellem sæsonkortholdere og samarbejdspartnere.

Kl. 17.00 blev 150 billetter åbnet for sæsonkortholdere, som online kunne hente billet til kampen, og alle 150 billetter til sæsonkortholdere er nu væk.

Det samlede tilskuertal på 300 tilskuere til kampen skyldes de gældende Covid-19-restriktioner, som betyder, at der maksimalt må befinde sig 500 personer til kampe i 3F Superligaen. Det antal er inkl. spillere, stab, personale, presse osv. 

Sæsonkortholdere kompenseres fortsat

Alle sæsonkortabonnementer er fortsat sat i bero, og der vil således heller ikke blive trukket betaling i den resterende del af oktober måned.

Ønsker man ikke refusion på sit sæsonkort, kan man i stedet støtte AaB’s udsmykningsprojekt. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: 25 år siden mesterskabet i 1995

27. oktober 2020 kl. 16:32 af Rasmus Estrup

1995 var året, hvor AaB for første gang i klubbens historie blev dansk mester. Det er i år 25 år siden, og det markerer vi i denne uge frem mod søndagens kamp mod Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park.

Første led i markeringen er dette 12 minutter lange AaB TV-indslag, der går tæt på vejen frem til mesterskabet, kulminationen mod AGF i sidste spillerunde og fejringen af klubbens store triumf - både på Aalborg Stadion og gennem hele byen.

Den daværende cheftræner Poul Erik Andreasen, den daværende anfører Ib Simonsen og den daværende topscorer Erik Bo Andersen fortæller blandt andet om et sammenspillet mesterhold, hvor hver spiller kendte og udførte sin egen specifikke rolle.

De fortæller også om årene op til mesterskabssæsonen, om troen på ikke at kunne tabe og om at skrive historie og fejre det med ikke bare hele Aalborg, men hele Nordjylland.

Tags på denne nyhed