Resten af årets 3F Superligaprogram på plads

9. oktober 2020 kl. 13:30 af Brian Andersen

Pokaldysten på Gladsaxe Stadion mod AB er ikke endeligt placeret, men mest sandsynlig er datoen 11. november, da akademikerne har kamp i 2. division henholdsvis 8. og 14. november.

Hermed AaB’s opdaterede kampprogram:

3F Superligaen 5. spillerunde – Søndag 18. oktober kl. 18.00 – FC København-AaB

6. runde – Mandag 26. oktober kl. 19.00 – AaB-Vejle Boldklub

7. runde – Søndag 1. november kl. 18.00 – AaB-Brøndby I.F.

8. runde – Fredag 6. november kl. 19.00 – Randers FC-AaB

Sydbank Pokalen, sekstendedelsfinale – 10., 11. eller 12. november – AB-AaB

3F Superligaen 9. runde – Søndag 22. november kl. 14.00 – AaB-FC Nordsjælland

10. runde – Lørdag 28. november kl. 16.00 – FC Midtjylland-AaB

11. runde – Fredag 4. december kl. 19.00 – OB-AaB

12. runde – Søndag 13. december kl. 14.00 – AaB-Lyngby Boldklub

13. runde – Søndag 20. december kl. 16.00 – AGF-AaB

14. runde – Onsdag 3. februar 2021 kl. 20.00 – AaB-FC København

15. runde – 5., 6., 7. eller 8. februar – Brøndby I.F.-AaB

16. runde – 12., 13., 14. eller 15. februar – AaB-Randers FC

17. runde – 19., 20., 21. eller 22. februar – AaB-FC Midtjylland

18. runde – 26., 27., 28. februar eller 1. marts – FC Nordsjælland-AaB

19. runde – 2., 3. eller 4. marts – AC Horsens-AaB

20. runde – 5., 6., 7. eller 8. marts – AaB-SønderjyskE

21. runde – 12., 13., 14. eller 15. marts – Vejle Boldklub-AaB

22. runde – Søndag 21. marts – AaB-OB

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de seks efterfølgende hold spiller om europæisk kvalifikation og om at undgå de to nedrykningspladser.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Superligatruppen i Goal Station

9. oktober 2020 kl. 11:36 af Rasmus Estrup

På AaB's træningsanlæg på Hornevej står en Goal Station, som holdene på AaB Akademiet jævnligt benytter. 

Nu har AaB*s Superligatrup også været en tur i Goal Station, hvor spillerne bliver udfordret på blandt andet overblik og teknik. 

I dette indslag kan du høre fra assistenttræner Peter Feher og Malthe Højholt om oplevelsen i Goal Station. 

Debut til Hannesbo på U/19-landsholdet

9. oktober 2020 kl. 07:57 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaspiller Marcus Hannesbo fik i går sin første optræden i nationaldragten, da han blev indskiftet i en venskabskamp på udebane mod Polen. 

Marcus Hannesbo, der for første gang var udtaget til et ungdomslandshold, blev skiftet ind efter 69 minutter, og han fik således opgørets sidste 21 minutter. 

Danskerne førte efter en god første halvleg 3-0, men Polen reducerede til slutresultatet 3-1 efter 74 minutter. 

U/19-landsholdet spiller endnu en venskabskamp på udebane mod Polen på mandag. 

Tags på denne nyhed

AaB møder AB i Sydbank Pokalen

8. oktober 2020 kl. 21:27 af Brian Andersen

Kampen afvikles som udgangspunkt enten 10., 11. eller 12. november.

Akademisk Boldklub er i øjeblikket placeret i 2. divisions østkreds, hvor man efter seks spillerunder indtager fjerdepladsen med 11 point.

Den samlede lodtrækning for sekstendedelsfinalerne er som følger:

AB-AaB
ASA Aarhus-B 93
Avarta-FC København
Ballerup-Skovlunde/Næstved Boldklub - OB
Brabrand-Vejle Boldklub
HB Køge-FC Midtjylland
Hedensted-Fremad Amager
Hvidovre I.F.-FC Nordsjælland
Jammerbugt FC-Holstebro Boldklub
Kolding I.F.-AGF
Ledøje-Smørum – Brøndby I.F.
Nykøbing FC-Esbjerg fB
Skive I.K.-SønderjyskE
Slagelse-Lyngby Boldklub
VSK Aarhus-AC Horsens
Aarhus Fremad-Randers FC

Tags på denne nyhed

Storaktionær: Spændende og ambitiøs målsætning

8. oktober 2020 kl. 11:51 af Rasmus Estrup

Indtil i morgen kl. 17.00 kan AaB’s aktionærer firedoble deres aktier i AaB, mens nye aktionærer også kan komme til. Det skyldes den nuværende aktieemission, som AaB A/S igangsatte 22. september. Du kan læse mere om mulighederne i aktieemissionen her.

På forhånd havde AaB fået tilsagn fra primært AaB’s investorgruppe på 20,4 millioner kr.

En af de aktionærer, der har valgt at udvide sin aktieinvestering, er Jan Vestergaard Olsen, der i øjeblikket arbejder med bestyrelsesarbejde i forskellige selskaber.

I 2012 og 2013 var han en del af en investorgruppe, der gav AaB et såkaldt ansvarligt lån, som på kort sigt sikrede driften af selskabet. I 2014 blev lånet konverteret til aktiekapital i forbindelse med kapitaludvidelsen i 2014.

- Man kan roligt kalde redningsaktionen for rettidig omhu, idet 2014 som bekendt blev året, hvor AaB vandt The Double og efterfølgende deltog i det europæiske gruppespil, siger Jan Vestergaard Olsen og fortsætter:

- Den igangværende aktieudvidelse ser jeg på ingen måde som den daværende overlevelseskamp, men mere som en offensiv satsning i bestræbelsen på at steppe yderligere op på den danske rangliste. Den udmeldte målsætning er både spændende og ambitiøs, og de værktøjer, som ledelsen og bestyrelsen i oplægget til aktieudvidelsen har udmeldt, forekommer interessante. Derfor har jeg i lighed med mange andre investorer besluttet at udvide min investering i AaB med tegning af nye aktier, forklarer han.

Siden 2018 har der i AaB været arbejdet hårdt på at skabe et solidt fundament baseret på strategien Nordkraften, hvor AaB som Nordjyllands eneste aktuelle Superligaklub i endnu højere grad vil favne og dyrke de bedste nordjyske talenter, skabe de bedste fodboldoplevelser på Aalborg Portland Park samt ikke mindst igen vinde pokaler og titler.

Provenuet fra udbuddet skal dels styrke AaB’s generelle kapitalberedskab og dels anvendes til investering i Superligatruppen, i talentudvikling og i fortsat udvikling af kommercielle aktiviteter. Læs prospekt og vejledning til aktiehandel her. 

- Der er flere tiltag i AaB’s femårsplan, der ser interessante ud. Den fortsatte satsning på talentudvikling, men nu med en endnu mere professionel tilgang og tilførsel af ressourcer, ser interessant ud. Ikke mindst for en investor med et langsigtet perspektiv, siger Jan Vestergaard Olsen.

- Den nok mest markante ændring i femårsplanen er et opgør med strategien om, at fodboldforretningen kan drives økonomisk uden at være afhængig af køb og salg af spillere. Dette kræver stærke transfer-kompetencer i den sportslige sektor, gode analyseværktøjer og et særdeles godt netværk i scouting- og agentsystemet. Meget tyder på, at AaB har styrket sig markant på dette område, og det bliver meget interessant i årene fremover at følge denne fokusering og styrkelse af forretningsmodellen i AaB, siger han.

Erhvervsmanden, der er forhenværende koncerndirektør i Aalborg Industries, har både sportslige og økonomiske ambitioner for de kommende år som aktionær i AaB.

- Min egen investering i AaB skal først og fremmest ses som en støtte til en af de største kulturinstitutioner, vi har i Nordjylland, for AaB kan samle den nordjyske befolkning, og klubben er et samtaleemne på nærmest alle nordjyske arbejdspladser. På det personlige plan er det også en god følelse at komme på stadion for at støtte holdet og ved selvsyn opleve de sportslige resultater, som en investering i AaB bidrager til. Med den nye femårsplan er det også min forhåbning, at de gode sportslige oplevelser kan kombineres med en positiv udvikling af aktieværdien, så AaB kan udvikle sig til en økonomisk fornuftig investering i årene fremover, slutter Jan Vestergaard Olsen.

Læs mere om muligheden for at tage del i kapitaludvidelsen her.

Tags på denne nyhed