AaB vandt målorgie i Hobro

27. oktober 2020 kl. 15:23 af Brian Andersen

Således var der tale om en sand chance- og målfest, da AaB i dag gæstede Hobro I.K.

Allerede da der var spillet otte minutter havde Daniel Granli og Timothé Nkada bragt AaB foran 2-0, mens hjemmeholdet fik reduceret midtvejs i halvlegen.

Før pausen øgede Timothé Nkada og Malthe Højholt til 4-1 for AaB, og føringen blev yderligere udbygget i anden halvleg ved Oliver Børsting.

Hobro fik herfra reduceret to gange ved gæstespiller Danny Amankwaa, før Oliver Ross cementerede sejren for AaB til slutfacit 6-3.

Næste opgave for AaB i Reserveholdsturneringen er hjemmekampen mod Viborg F.F. 23. november.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, 4. spillerunde
Hobro I.K.-AaB  3-6 (1-4)
0-1 Daniel Granli, 0-2 Timothé Nkada, 1-2, 1-3 Timothé Nkada, 1-4 Malthe Højholt, 1-5 Oliver Børsting, 2-5, 3-5, 3-6 Oliver Ross.

Fire AaB'ere i norske og svenske bruttotrupper

27. oktober 2020 kl. 11:29 af Rasmus Estrup

Det svenske A-landshold har Jacob Rinne og Oscar Hiljemark med i bruttotruppen frem mod holdets tre forestående kampe i november.

11. november skal spiller Sverige venskabskamp på udebane mod Danmark, 14. november gælder det en Nations League-hjemmekamp mod Kroatien og 17. november skal Sverige på udebane op imod Frankrig i endnu en Nations League-kamp.

Jacob Rinne har hidtil optrådt tre gange for Sveriges A-landshold, mens Oscar Hiljemark har 27 A-landskampe bag sig. Den endelige udtagelse finder sted 4. november.

Fossum i norsk bruttotrup

Ligesom sine holdkammerater er nordmanden Iver Fossum udtaget til bruttotruppen for sin nations A-landshold.

For Iver Fossums vedkommende gælder det hjemmekampen mod Israel 11. november, udekampen mod Rumænien 15. november og udekampen mod Østrig 18. november. Mens førstnævnte er en venskabskamp, er de to sidstenævnte Nations League-kampe.

Iver Fossum har spillet 14 A-landskampe for Norge. Den endelige trup offentliggøres 2. november.

Prica i svensk U/21-bruttotrup

Angriber Tim Prica, der i seneste landskampspause var på træningslejr med Sveriges U/19-landshold, er med i bruttotruppen til det svenske U/21-landsholds to kommende EM-kvalifikationskampe.

U/21-holdet fra Sverige spiller 13. november ude mod Armenien og 17. november på udebane mod Italien.

Tim Prica har foreløbigt spillet 29 ungdomslandskampe og scoret 15 mål, men han har endnu til gode at få debut på U/21-landsholdet.

Ligesom med det svenske A-landshold bliver den endelige trup offentliggjort 4. november.

Reserveligakamp mod Hobro i eftermiddag

27. oktober 2020 kl. 08:29 af Rasmus Estrup

AaB's reservehold spiller i dag efterårets fjerde Reserveligakamp, når holdet gæster Hobro I.K. kl. 13.00. Kampen livestreames på nordjyske.dk.

Inden opgøret har AaB fået to point efter de første tre kampe, mens Hobro I.K., der kun har spillet en Reserveligakamp, står uden point.

Til opgøret stiller AaB med følgende mandskab:

Andreas Hansen
Daniel Granli, Kasper Pedersen, Thomas Christiansen
Casper Gedsted Hansen (U/19), Malthe Højholt, Zifarlino Nsoni (U/19), Lukas Klitten
Timothé Nkada, Kasper Kusk, Tom van Weert

På bænken sidder følgende spillere fra AaB Akademiet: Daniel Mortensen, Oliver Henriksen, Marcus Hannesbo, Oliver Ross, Oliver Børsting og Nicolai Christensen.

AaB TV: AaB-Vejle Boldklub 1-3

27. oktober 2020 kl. 07:18 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 3-1 på hjemmebane til Vejle Boldklub. I videoen øverst kan du se et sammendrag af kampen.

AaB kom bedst ud til kampen, og efter 11 minutter bragte Frederik Børsting AaB foran med 1-0 efter en fremragende assist fra Jakob Ahlmann.

Herefter faldt AaB's spil fra hinanden, og gæsterne udlignede til 1-1 efter en halv times spil, da Jacob Schoop snød AaB's offsidefælde, inden han lagde bolden til rette for Allan Sousa, der sendte udligningen i nettet.

Inden pausen fik gæsterne igen sendt bolden forbi Jacob Rinne, men målet blev annulleret for offside.

Efter pausen kom AaB frem til flere muligheder inden for de første få minutter, men som halvlegen skred frem, fik gæsterne igen bedre fat om opgøret, og fem minutter før tid scorede Allan Sousa sit andet mål, da AaB's offsidefælde igen blev snydt af en Vejle-omstilling.

I tillægstiden blev kampen lukket til Vejle Boldklubs fordel, da Saeid Ezatolahi efter en flot solotur sparkede kuglen ind bag Jacob Rinne til 3-1.