8. november 2020 kl. 12:08 af Rasmus Estrup

27. november holder AaB Shoppen Black Friday, men bliver du medlem af AaB Shoppen inden, kan du blandt andet få tidlig adgang til de gode tilbud allerede fra 26. november kl. 19.59.

- Eksklusive tilbud hele weekenden

Tilmeld dig AaB Shoppen her.

AaB's holdfoto 2020

8. november 2020 kl. 08:53 af Rasmus Estrup

Øverst fra venstre: Ashley Tootle (fysisk træner), Jesper Sudergaard (assisterende holdleder), Kristoffer Pallesen, Iver Fossum, Frederik Børsting, Malthe Højholt, Jakob Ahlmann, Jeppe Pedersen, Vladimir Prijovic, Robert Kakeeto, Rasmus Würtz (assistenttræner), Poul Buus (målmandstræner)

Midterst fra venstre: Simon Enevoldsen (fysioterapeut), Jim Holm Larsen (analytiker), Morten Skjoldager (cheffysioterapeut), Tim Prica, Thomas Christiansen, Daniel Granli, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Oscar Hiljemark, Pedro Ferreira, Magnus Christensen, Kasper Pedersen, Peter Feher (fungerende cheftræner), Kim Leth Andersen (fungerende assistenttræner), Ernst Damborg (holdleder)

Nederst fra venstre: Timothé Nkada, Lukas Klitten, Jacob Rinne, Lucas Andersen, Tom van Weert, Andreas Hansen, Jores Okore, Kasper Kusk

Kompensation for sæsonkort resten af 2020

7. november 2020 kl. 12:05 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB har besluttet, at alle knap 2.900 nuværende sæsonkortabonnenter kompenseres for den manglende mulighed for at overvære de resterende to hjemmekampe i 2020 mod henholdsvis FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub.

Konkret vil AaB derfor sikre, at man som abonnent ikke vil blive trukket for betaling af rater på sit sæsonkortabonnement resten af året.

I forhold til kampe der afvikles efter vinterpausen, afventer AaB yderligere udmelding fra regeringen inden det vides hvordan forholdene for tilskuere bliver, samt hvordan dette i givet fald påvirker sæsonkortholdere.

AaB takker alle sæsonkortholdere mange gange for den fortsatte opbakning og håber snart igen at kunne byde alle velkommen på Aalborg Portland Park.

Støt udsmykningen af Aalborg Portland Park

Ønsker man at støtte AaB med ikke-betalte rater på sæsonkortabonnementer, kan man med fordel gøre dette ved at købe støttebilletter til udsmykning af Aalborg Portland Park.

AaB TV: Randers FC-AaB 1-2

7. november 2020 kl. 07:48 af Rasmus Estrup

Fredag aften hoppede AaB op på 14 point og en delt førsteplads i 3F Superligaen med en sejr på 2-1 på udebane over Randers FC.

AaB tog dirigentstokken fra start, og efter fem minutter havde Kasper Kusk et stærkt forsøg på stolpen.

Efter 20 minutter bragte Jores Okore AaB i front, da Pedro Ferreira samlede op på et hjørnespark og sendte et indlæg ind i det lille målfelt til AaB-forsvarsspilleren, som sparkede 1-0-scoringen i nettet.

Kort efter havde Tom van Weert en fremragende afslutning, der ligesom Kasper Kusks tidligere forsøg ramte stolpen.

Lige inden pausen havde Tom van Weert endnu en god mulighed, men denne gang kom Patrik Carlgren i vejen for hollænderens afslutning.

Tidligt i anden halvleg blev AaB-føringen fordoblet, da Oscar Hiljemark med et kontrolleret og velplaceret spark scorede sit første AaB-mål og bragte nordjyderne på 2-0.

I løbet af anden halvleg mistede Viasat signalet, og dermed også tv-billedet. I denne periode reducerede Randers FC til 1-2 på en straffesparksscoring af André Rømer. Situationen og målet blev fanget af AaB's analyseteam, og ligesom opgørets øvrige muligheder kan du se det i sammendraget øverst.

Den afsluttende del af sammendraget er desværre uden lyd, da det udelukkende er billeder fra AaB's analyseteam, der har optaget kampen. Chancerne mod slutningen inkluderer blandt andet en underkendt offsidescoring af Oscar Hiljemark og en mulighed tæt under mål til Marvin Egho.