Granli indkaldt til Norges landshold

16. november 2020 kl. 11:17 af Rasmus Estrup

Det norske A-landsholds seneste to kampe er på grund af Covid-19-smitte blevet aflyst, men onsdagens kamp i Nations League på udebane mod Østrig skal spilles. 

Spillere og trænere i den oprindelige landsholdstrup - inkl. Iver Fossum - har ikke fået tilladelse til at spille kampen, og i stedet har Norge udtaget en ny trup udelukkende af spillere fra udenlandske klubber, og holdet skal ledes af U/21-landstræner Leif Gunnar Smerud.

Med i truppen er AaB's forsvarsspiller Daniel Granli, der tidligere har optrådt en gang for Norges U/21-landshold, men ikke før har spillet en A-landskamp. 

Tags på denne nyhed

Nederlag i U/17 Ligaen og U/15 Ligaen

16. november 2020 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: FC København-AaB 6-1

Mens U/19 Ligaholdets kamp mod FC København blev udsat til foråret, tabte AaB stort i U/17 Ligaen, da nordjyderne gæstede FC København i lørdags.

AaB sad ellers på opgøret i indledningen og havde flere store muligheder til at komme foran, men i stedet slog FC København til på en omstilling.

Da stadionuret rundede 40 minutter havde hjemmeholdet scoret yderligere to mål på et frispark og et hjørnespark, og FC København var dermed foran med 3-0, inden Oliver Ross tog et indlæg ned, udplacerede keeperen og reducerede til 3-1 kort inden pausefløjtet.

Igen i anden halvleg slog hjemmeholdet til på omstillinger. Omkring det 60. minut skete det to gange lige efter hinanden, og efter 73 minutter satte FC København opgørets sidste mål i nettet til slutresultatet 6-1.

- På bolden rammer vi faktisk et højt niveau. Vi kommer frem til en del i og omkring FC Københavns felt, og vi får også skabt os mulighederne til at komme foran, men opspilsfejl og vores manglende evne til at bremse deres fremstød gør, at vi indkasserer for mange mål for anden kamp i træk, så det er noget, vi er nødt til at arbejde på, siger U/17 Ligatræner Nikolaj Hørby.

AaB ligger efter 11 kampe på sjettepladsen i U/17 Ligaen med 15 point og spiller sin næste U/17 Ligakamp på Hornevej på lørdag mod Esbjerg FB.

U/15 Ligaen: FC København -AaB 3-1

Også AaB’s U/15 Ligahold løb ind i et nederlag på udebane mod FC København i weekenden.

Trods en god spillemæssig indledning af nordjyderne kunne hjemmeholdet bringe sig i front efter syv minutter.

AaB fortsatte dog de gode takter, og 24 minutter inde i opgøret scorede Jeppe Jørgensen direkte på et frispark lige uden for FCK-feltet.

Efter pausen fik AaB ikke for alvor gang i spillet, og FC København scorede til 2-1 i 66. minut, og afgjorde opgøret med målet til 3-1 fem minutter senere.

AaB’s U/15 Ligahold spiller igen på lørdag på hjemmebane mod Esbjerg fB. Inden det opgør indtager AaB niendepladsen i U/15 Ligaen med 10 point efter otte kampe.

Tags på denne nyhed

Lucas Andersen involveret i dansk sejr

15. november 2020 kl. 22:41 af Rasmus Estrup

Lucas Andersen blev skiftet ind i stedet for Martin Braithwaite efter 75 minutter af aftenens landskamp mod Island. En kamp der endte med en dansk sejr på 2-1. 

Christian Eriksen bragte Danmark foran 1-0 på et straffespark i 12. minut, men i 85. minut udlignede Vidar Orn Kjartansson til 1-1. 

I 90. minut satte Lucas Andersen kurs mod baglinjen og slog et indlæg over til Yussuf Poulsen ved bagerste stang. Yussuf Poulsens hovedstød blev afværget med en islandsk arm, og Danmark fik derfor tilkendt et straffespark. Det eksekverede Christian Eriksen, som dermed sikrede Danmark sejren. 

De tre danske point betyder, at Danmark ligger på andenpladsen i Nations League med 10 point efter fem runder. Sidste puljekamp spilles på onsdag mod Belgien, der indtager førstepladsen med 12 point, og kampen er dermed afgørende for, hvem der snupper puljens førsteplads. 

Landskampen mod Island markerede Lucas Andersens anden A-landskamp i træk - og den sjette i alt. 

Tags på denne nyhed

100-året for Aalborg Portland Park markeres

15. november 2020 kl. 11:56 af Martin Stigaard Skammelsen

I år er det præcis 100 år siden Aalborg Portland Park blev indviet, i hvad der i dag er Aalborgs vestby, men for 100 år siden var en placering uden for Aalborg by.

I den kommende uge sætter vi her på aabsport.dk fokus på AaB's hjemmebane gennem de 100 år med en række historiske nedslag, som vi går i dybden med.

Samtidig markerer vi også 100-års jubilæet på AaB Shoppen, hvor du nu kan bestille T-shirt og krus der markerer den særlige begivenhed, se mere og bestil via linket herunder.

 

Husk at tilmelde dig AaB Shoppen før Black Friday

15. november 2020 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

Bliv klar til Black Friday ved at tilmelde dig AaB Shoppen inden 27. november. Alle medlemmer får nemlig tidlig adgang til AaB's gode Black Friday-tilbud. 

27. november er AaB Shoppen nemlig fuld af gode tilbud, men allerede fra 26. november kl. 19.59 får medlemmerne af AaB Shoppen adgang til tilbuddene.  

Black Friday-fordelene ved at være medlem af AaB Shoppen er: 

- Adgang til Black Friday tilbud allerede torsdag d. 26. november kl. 19.59
- 50% på populære varer de første 28 timer
- Eksklusive tilbud hele weekenden

Tilmeld dig AaB Shoppen her. 

Tags på denne nyhed
'