Få fingrene i årets AaB julesweater

13. november 2020 kl. 13:45 af Rasmus Estrup

Årets AaB Julesweater lander hos AaB Shoppen om kort tid, men allerede nu kan du forudbestille din AaB-julesweater, så du er sikker på at få årets udgave, der er produceret i et begrænset antal.

AaB-maskotten Theodor har igen fundet vej til dette års udgave af AaB Julesweateren. Det samme har Aalborg Portland Park, og stadionlyset sætter "spot" på fansangen 'Som ramt af lynet', der skråles ved startfløjtet til AaB's hjemmekampe.

Indledningen af fansangen står skrevet på ryggen af sweateren, så du er hjulpet godt på vej, når du i denne tid må synge med hjemme fra stuen.

Og som sangteksten dikterer; "Min puls den stiger, når stadionlyset tændes," ja så kan du minsandten tænde stadionlyset med det indbyggede LED-lys.

Se og hør "Som ramt af lynet" på Aalborg Portland Park her. 

Årets julesweater koster 399 kr. i voksenstørrelser og 349. kr. i børnestørrelser. 

Bemærk: Julesweateren kan ikke gå i vaskemaskinen, uden risiko for at ødelægge LED-lysene. 

Tags på denne nyhed

AaB møder B93 i ottendedelsfinalen

12. november 2020 kl. 21:22 af Rasmus Estrup

Mens AaB i går besejrede AB med 2-1, har Boldklubben af 1893, der ligger på andenpladsen i 2. Division Vest, på vejen til ottendedelsfinalen vundet 3-0 over Rønne I.K., 3-0 over Solrød FC og senest 4-1 over ASA, Aarhus. Alle kampene er vundet på udebane.

Ottendedelsfinalen mellem B93 og AaB spilles på Østerbro Stadion enten 15., 16. eller 17. december.

Ottendedelsfinalerne i Sydbank Pokalen er som følger:

AGF-AC Horsens
B93-AaB
FC København-FC Midtjylland
Fremad Amager-Brøndby I.F.
Hvidovre I.F.-Vejle Boldklub
Jammerbugt FC/Holstebro Boldklub-Randers FC
Nykøbing FC-OB
SønderjyskE-Lyngby Boldklub

Tags på denne nyhed

Lutter sejre i eSuperligaen

12. november 2020 kl. 10:27 af Rasmus Estrup

SønderjyskE-AaB 4-7

Tirsdag fulgte AaB op på den gode første uge med en målrig sejr over SønderjyskE.

Først var Daniel “Shoppen” Mogensen oppe imod Østergaard, og efter blot ti minutter bragte “Shoppen” sig foran 1-0 i forlængelse af et frispark lige uden for feltet.

I 63. minut blev et direkte angreb krydret med målet til 2-0 på en fremragende afslutning helt oppe i krogen, og et kvarter før tid lykkedes AaB med en omstilling, og en sikker scoring af “Shoppen” sørgede for slutresultatet 3-0.

Returopgøret blev særdeles målrigt, da Mads Skibsted mødte Rabeck. Efter flere gode Skibsted-chancer kom Rabeck foran på en friløber i 20. minut, men blot fem minutter senere kombinerede Skibsted sig frem til udligningen til 1-1.

Lige efter pausen gjorde Skibsted det til 2-1, da en dybdebold blev fulgt op af et sikkert langskud, men Rahbeck svarede igen en håndfuld minutter senere med scoringen til 2-2.

Midt i anden halvleg blev det 3-2 til SønderjyskE, men igen blev der straks svaret tilbage af Skibsted, som efter en god detalje kunne udligne til 3-3.

Et flot langskud med et kvarter igen sendte SønderjyskE i front med 4-3, men i sidste minut udlignede Skibsted til slutresultatet 4-4, der gav AaB en samlet sejr på 7-4.

Vejle Boldklub-AaB 3-4

Onsdag vandt AaB også sæsonens fjerde kamp ud af fire mulige, da de forsvarende mestre fra Vejle Boldklub blev besejret.

I første opgør var Oliver Roberts oppe i mod Arrow, og efter en målløs første halvleg scorede den nye AaB-spiller kampens eneste mål til 1-0 i 53. minut.

I returopgøret spillede Daniel “Shoppen” Mogensen på udebane imod Skifter, og efter et kvarters tid bragte “Shoppen” sig på fremragende vis foran med 1-0. En stor fejl i starten af en målrig anden halvleg sendte dog Vejle Boldklub tilbage i kampen, og umiddelbart efter scorede Skifter også til 2-1 for Vejle Boldklub.

“Shoppen” svarede dog straks igen og udlignede til 2-2, og kort efter gjorde “Shoppen” det også til 3-2, hvilket betød, at Skifter skulle score yderligere tre gange for at give Vejle Boldklub en sejr. Det første mål til 3-3 kom blot et minut senere, men derfra kørte “Shoppen” sikkert 3-3-resultatet hjem.

Dermed tog AaB en samlet sejr på 4-3.

Med 12 point efter fire kampe og en målscore på +13 ligger AaB på førstepladsen i eSuperligaen før næste uges kampe mod Esbjerg fB og OB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AB-AaB 1-2

12. november 2020 kl. 07:13 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-1 på udebane over AB i tredje runde af Sydbank Pokalen, og i det fyldige sammendrag øverst kan du se samtlige muligheder og mål fra opgøret. 

Selvom AaB dominerede, bragte hjemmeholdet sig i front i tiende minut, da Mathias Kisum fik masser af plads og udplacerede Andreas Hansen til 1-0. 

AaB vadede efterfølgende i muligheder, og midt i første halvleg udlignede Jores Okore, da han tæt under mål tordnede bolden i nettet. 

AaB fortsatte med at skabe chancer, og Tim Prica fik blandt andet forsøgt sig med et saksespark, inden Kasper Kusk fem minutter før pausen flot sparkede bolden op i krogen til 2-1. 

I anden halvleg fik gæsterne et straffespark, men Andreas Hansen reddede flot bolden med foden. 

Derefter havde AaB gode muligheder. Kasper Kusk fik blandt andet en afslutning reddet på stregen, og Timothé Nkada måtte se AB-målmanden diske op med en pragtredning på franskmandens hovedstød, og derfor kom der ikke flere mål i opgøret. 

Sejren betyder, at AaB er videre til ottendedelsfinalen i Sydbank Pokalen. 

Tags på denne nyhed

Flere AaB'ere i dansk-svensk landskamp

11. november 2020 kl. 21:21 af Rasmus Estrup

Der var masser af AaB-islæt på banen, da Danmark her til aften vandt venskabskampen over Sverige på Brøndby Stadion med 2-0. 

Lucas Andersen og Oscar Hiljemark var således med fra start for hvert sit mandskab, mens den tidligere AaB-back Joakim Mæhle også var i startopstillingen for Danmark. 

Undervejs var der landsholdsdebut til den tidligere AaB'er Oliver Abildgaard, der blev skiftet ind i 59. minut. 

Kort efter var Joakim Mæhle involveret i Danmarks første scoring, da han leverede assisten til Jonas Winds føringsmål. Ved 2-0-målet i 74. minut havde Joakim Mæhle tredjesidste fod på Alexanders Bahs scoring. 

Et kvarter før tid blev Oscar Hiljemark udskiftet i sin 28. landsholdsoptræden for Sverige. 

I 80. minut var der så landsholdscomeback til Jakob Ahlmann, som erstattede Joakim Mæhle og kom ind til sin tredje landskamp. Den første siden 2014. 

AaB-anfører Lucas Andersen, der spillede karrierens femte A-landskamp, blev skiftet ud efter 86 minutter. 

Jacob Rinne, der også var med i Sveriges trup til kampen, sad på bænken under hele opgøret.