Sejr til U/17 - nederlag i U/19 og U/15

9. marts 2020 kl. 10:12 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 2-0

I U/19 Ligaen tabte AaB i weekenden fortjent 2-0 på udebane til FC Midtjylland.

En forholdsvis jævnbyrdig første halvleg med et par muligheder i begge ender, endte med en scoring til FC Midtjylland, der dermed kunne til pause foran 1-0.

Fra anden halvlegs start var det FC Midtjylland, der dominerede kampen, og kort efter pausen blev midtjydernes føring fordoblet til 2-0.

Dette blev også slutresultatet, da FC Midtjylland fortsatte dominansen kampen ud.

- FC Midtjylland var generelt bedre end os. De kom med en anden intensitet og fart, som vi ikke kunne matche og var gode til at stresse os til at lave fejl, siger U/19-ligatræner David Olsen.

- Nu går vi tilbage på træningsbanen og arbejder med vores principper, så vi som hold kan finde de gode vaner frem igen, siger David Olsen.

AaB’s næste hjemmekamp i U/19 Ligaen spilles lørdag 14. marts kl. 13.00 på hjemmebane mod FC København. Inden kampen ligger AaB på 10. pladsen i U/19 Ligaen.

U/17 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 3-4

AaB’s U/17-ligahold fik rejst sig flot fra det store premierenederlag til OB ugen forinden, da AaB lørdag besejrede FC Midtjylland på udebane med 4-3.

AaB begyndte opgøret godt, og efter syv minutter tog holdet teten på måltavlen, da Christian Wagner eksekverede et straffespark begået mod Lasse Ørnberg.

En halv time inde i kampen blev FC Midtjylland korrekt reduceret til 10 mand, men kort efter udlignede hjemmeholdet til 1-1.

Tidligt i anden halvleg kom FC Midtjylland på tavlen igen med scoringen til 2-1. AaB svarede dog tilbage med en udligning, da Christian Wagner med en dybdebold fandt Oliver Ross, der satte læderet i mål.

Få minutter efter var Oliver Ross igen i målscorerens rolle, da han headede et indlæg fra Jeppe Røge ind til en nordjysk føring på 3-2.

Føringen blev også udbygget til 4-2, da Oliver Ross lagde op til Christian Wagner, som nettede for anden gang i kampen.

Mod slutningen fik AaB’s Magnus Vognsen sit andet gule kort og blev udvist, og kort efter fik FC Midtjylland også tildelt et straffespark, der blev omsat til opgørets sidste scoring til 4-3.

- Det er vigtigt for os, at vi fik rejst os efter den vanvittige åbningskamp mod OB. Spillerne skal roses for at turde åbne sig i presset, og på bolden var vi mere konstruktive og fik skabt flere chancer end i seneste kamp, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

AaB ligger på ottendepladsen i U/17 Ligaen og spiller også næste kamp på lørdag, når FC København gæster AaB’s anlæg på Hornevej kl. 15.15.

U/15 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 1-0

I U/15 Ligaen tabte AaB lørdag 1-0 på udebane til FC Midtjylland.

Tidligt i kampen tog FC Midtjylland greb om spillet, og efter 12 minutter gjorde hjemmeholdet til til 1-0 på et indlæg, som AaB-spillerne ikke fik clearet og i stedte kunne prikkes i mål til 1-0.

Senere i første halvleg havde AaB blandt andet et forsøg på overliggeren.

I anden halvleg var FC Midtjylland det farligste hold, selvom AaB jagtede udligningen mod slutningen, men opgøret endte 1-0 efter den tidlige scoring.

Næste U/15-ligakamp spilles lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod FC København.

Tags på denne nyhed

van Weert karantæneramt mod Esbjerg fB

9. marts 2020 kl. 09:40 af Rasmus Estrup

AaB's hollandske viceanfører fik i 64. minut af søndagskampen mod Lyngby Boldklub en advarsel, der sender ham op på 22 karantænepoint i denne sæson. Dermed er Tom van Weert i karantæne, når AaB fredag aften møder Esbjerg fB på Blue Water Arena i næstsidste runde af 3F Superligaens grundspil. 

Magnus Christensen, der var i karantæne i går, er tilbage fra karantænen på fredag, mens Tom van Weert igen er til rådighed for cheftræner Jacob Friis søndag 22. marts, når AaB spiller sidste grundspilskamp mod AGF på Aalborg Portland Park. 

Fredagens opgør i Esbjerg spilles igen uden tilskuere, men kan følges på TV3 Sport. Kampstart er kl. 19.00. 

Tags på denne nyhed

Reserveholdshjemmekamp mod Hobro I.K. kl. 13.00

9. marts 2020 kl. 08:22 af Rasmus Estrup

AaB spiller i dag reserveligakamp mod Hobro I.K på kunstgræsbanen på Hornevej kl. 13.00. 

Til kampen har assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen valgt følgende startopstilling: 

Andreas Hansen
Daniel Mortensen (U/19 Liga), Kasper Pedersen, Anders Bærtelsen, Lukas Klitten
Robert Kakeeto, Magnus Christensen, Jeppe Pedersen
Søren Tengstedt, Aramis Kouzine, Frederik Børsting

På bænken sidder Nicolai Christensen, Thomas Albert Christiansen, Christoffer Ravn Jensen, Zifarlino Nsoni, Oliver Overgaard og Gabriel Adriano Alves Christensen, der alle er ungdomsspillere i AaB Talent.   

Det er gratis at overvære kampen, der også bliver livestreamet på nordjyske.dk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Lyngby Boldklub 3-0

9. marts 2020 kl. 07:02 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se sammendrag af AaB's sejr på 3-0 over Lyngby Boldklub på et tomt Aalborg Portland Park. 

AaB kom godt ud til kampen og scorede til 1-0 efter 18 minutters spil, da Tom van Weert fra en offsideposition var hurtig over afretningen af Kasper Kusks afslutning fra kanten af feltet. 

I opgørets 28. minut var Kasper Kusk idémand og målscorer til 2-0-målet. Kasper Kusk tog nemlig fat i kuglen på gæsternes banehalvdel, og med et fremragende drive driblede han ned i Lyngby-feltet og sparkede resolut kuglen op i nærmeste målhjørne med højrefoden. 

Små ti minutter før pausen lukkede Lucas Andersen kampen, da han efter godt forarbejde med hovedstødsafleveringer fra Mathias Ross og Kasper Kusk sparkede 3-0-scoringen over stregen. 

AaB spiller igen på fredag i 3F Superligaen for et tomt stadion, når Hele Nordjyllands Hold gæster Esbjerg fB kl. 19.00. Den kamp kan følges på TV3 Sport. 

Tags på denne nyhed
'