Rinne: Tændingen er tilbage

12. maj 2020 kl. 13:51 af Rasmus Estrup

Jacob Rinne gik storsmilende fra banen, da dagens træningspas på Hornevej var afsluttet. Smilet var måske frembragt af Malthe Højholts flotte langskudsscoring i modsatte ende, en afbrænder fra Robert Kakeeto lige inden slutfløjt eller ved tanken om, at der nu er sat dato på AaB’s genstart i 3F Superligaen.

- Vi har hele tiden ventet på at få vished om, hvad der skulle ske. Så det er dejligt at vide, at vi nu får sæsonen skudt i gang 31. maj. Det har også givet et ekstra skub til intensiteten i træningen i dag. I vores afsluttende spil med kamp på stor bane, mindede tændingen i hvert fald om en rigtig kamp, siger den 26-årige svenske keeper. 

Han og holdkammeraterne kunne fredag påbegynde holdtræningen, og der var ved samme lejlighed for første gang mulighed for at få reel målmandstræning igen.

- Når vi ikke har lavet målmandstræning i ugevis, skal vi selvfølgelig lige i gang igen og genfinde timingen. Men det er allerede meget bedre nu end i fredags. Bevægelserne sidder jo på rygraden, så nu skal skulderne og hofterne bare vende sig til det igen, fortæller Jacob Rinne, der nyder at være tilbage på træningsbanen med Hele Nordjyllands Hold.

- Der er rigtig fedt at være tilbage i normal træning med fysik, intensitet og tænding, og nu glæder vi os til at snart at genoptage sæsonen, siger han.

For AaB’s vedkommende fortsætter 3F Superligasæsonen 31. maj kl. 18.00 på udebane mod Esbjerg fB. 

Tags på denne nyhed

AaB genstarter 31. maj

11. maj 2020 kl. 16:48 af Brian Andersen

AaB’s opdaterede kampprogram ser ud som følger:

3F Superligaen, 25. spillerunde – Søndag 31. maj kl. 18.00 – Esbjerg fB-AaB

26. runde – Søndag 7. juni kl. 17.00 – AaB-AGF

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer i Gruppespillet om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå nedrykning.

Semifinalen i Sydbank Pokalen mod AGF er endnu ikke fastlagt. 

Alle kampe i den resterende del af sæsonen spilles uden tilskuere for at mindske risikoen for spredning af Covid-19.

Tags på denne nyhed

Masser af nyheder i webshoppen

10. maj 2020 kl. 09:19 af Martin Stigaard Skammelsen

I de seneste par uger er der kommer masser af nyheder i webshoppen, blandt andet målmandssæt, masser af nye halstørklæder, huer og ikke mindst den populære håndsrækningstrøje, hvor der for hver solgt trøje går 100 kr. til hospitalspersonalet i Nordjylland.

Tags på denne nyhed

Syng med Søren Sko på ”Som ramt af lynet”

9. maj 2020 kl. 09:15 af Martin Stigaard Skammelsen

Selvom det ikke vil være muligt at afvikle hjemmekampe på Aalborg Portland Park med tilskuere på lægterne, er det besluttet at så mange af de faste traditioner omkring en kamp fortsat skal afvikles.

En af disse er naturligvis, at ”Som ramt af lynet” skal synges lige op til kampstart, for at bakke holdet på banen op.

Den idé var AaB-ambassadør Søren Sko helt med på, så han har valgt at synge for og være med til at sikre, at du også har mulighed for at synge med på den populære fællessang og blive hørt på Aalborg Portland Park – også selvom du ikke er til stede.

Frem til 31. maj kan du indsynge din udgave af sangen på din mobil og efterfølgende indsende videoklippet til os. Vi sørger så for, at alle bidrag bliver redigeret sammen til én fælles sang, der vil blive afspillet lige op til kampstart til hver hjemmekamp uden tilskuere på Aalborg Portland Park.

I videoen herover kan du se og høre Søren Sko synge for på sangen, så du har en at synge sammen med.

Teksten til sangen er:

Som ramt af lynet, hver gang mit AaB spiller

Jeg elsker synet, af røde-hvide striber

Min puls den stiger, når stadionlyset tændes

Min hals den skriger, nu skal der fand’me kæmpes!

 

Fra jeg var lille, der har det banket i mig

Et AaB-hjerte, for længst har overgi’t sig

Det er en prøv’lse, at være forelsket i dig

Men den her følelse, den vokser stadig i mig!

 

Når du har dit videoklip klar, så send det til re@aab-as.dk og er din fil meget stor, så benyt wetransfer.com til at fremsende den.

Vi glæder os til at modtage rigtig mange videoer fra højt syngende fans, så spillerne fortsat kan høre jeres støtte for fuld udblæsning.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB's holdtræning er skudt i gang

8. maj 2020 kl. 16:21 af Rasmus Estrup

En fuldtallig AaB-trup var mandag formiddag samlet på træningsbanen på Hornevej for første gang siden 12. marts.

Torsdag aften blev der nemlig fra regeringens side givet grønt lys til, at professionel klubfodbold i Danmark kunne genoptages med øjeblikkelig virkning. 

Præcis hvornår 3F Superligaen genoptages, fastlægges en af de kommende dage. Men allerede nu kan AaB's 3F Superligatrup altså træne fuldtalligt og på fuldt tryk, såfremt der ligeledes følges en udførlig protokol fra Divisionsforeningen angående sundhedsmæssige retningslinjer for at mindske smitten af Covid-19. 

Se indslaget fra AaB TV øverst og hør fra sportschef Inge André Olsen, cheftræner Jacob Friis og Frederik Børsting, der alle fortæller om, hvordan holdtræningen er genoptaget. 

'