Fossum: Står foran to utroligt vigtige kampe

3. juni 2020 kl. 15:47 af Rasmus Estrup

- Vi spillede god fodbold og skabte mange chancer, selvom vi ikke leverede en toppræstation. Vi manglede den sidste skarphed i at omsætte mulighederne til mål, og det betød, at vi måtte kæmpe hårdt for at få det ene point. Men trods afbrændere blev vi ved med at klø på og tro på, at scoringen nok skulle komme. At det lykkedes, vidner også om en stor kvalitet i holdet.

Således opsummerer 23-årige Iver Fossum 3F Superliga-genstarten mod Esbjerg fB. Søndagskampen endte 1-1 efter en sen udligning af Søren Tengstedt, og det ene point betyder, at AaB har tre point ned til syvendepladsen og en syv-måls bedre målscore forud for sidste grundspilsrunde.

I sidste grundspilsrunde møder AaB på søndag AGF, og tre dage senere mødes de to klubber igen i Sydbank Pokalens semifinale. Begge kampe spilles på et tilskuertomt Aalborg Portland Park.

- Det er lidt underligt at spille uden tilskuere. Der er noget, der mangler. Vi savner opbakningen. Men når det er forholdene, vi må spille under, tænker vi ikke så meget på det, når først kampen er i gang. Så er alt fokus på at løse de opgaver, vi har på banen, forklarer nordmanden, der ser frem til de to vigtige kampe mod AGF.

- Der venter to utroligt vigtige kampe, og vi går efter at vinde begge to. Lige nu gælder det først og fremmest 3F Superligakampen på søndag, hvor vi skal være 100 procent parate, så vi kan snuppe de tre point og sikre os en plads og et godt afsæt i Mesterskabsslutspillet. Vinder vi søndag, vil det også give os øget selvtillid før semifinalen, fortæller Iver Fossum.

Tags på denne nyhed

eSuperligaen vender tilbage i aften

3. juni 2020 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

AaB's eSuperligamandskab skal for første gang siden 11. marts i aktion igen i eSuperligaen i aften kl. 19.45 mod Esbjerg fB. Kampen kan følges både på Viaplay og TV3 Max. 

Inden kampen, der er anden spillerunde i eSuperligaens fjerde sæson, ligger AaB på en andenplads efter første rundes sejr over OB på 5-3. Mads Skibsted vandt sin duel mod Grøn med 3-1, inden Daniel "Shoppen" Mogensen spillede 2-2 mod Skifter i returopgøret. 

Kampprogram for eSuperliga sæsonen:

Runde 2 - Onsdag 3. juni kl. 19.45 - Esbjerg fB-AaB (TV3 Max og Viaplay)

Runde 3 - Torsdag 4. juni kl. 18.00 - AaB-Randers FC (Viaplay)

Runde 4 - Torsdag 4. juni kl. 20.00 - FC Midtjylland-AaB (Viaplay)

Runde 5 - Oversidder

Runde 6 - Tirsdag 9. juni kl. 20.00 - AaB-Vejle Boldklub (Viaplay)

Runde 7 - Onsdag 10. juni kl. 17.00 - AaB-SønderjyskE (Viaplay)

Runde 8 - Onsdag 10. juni kl. 19.45 - Brøndby I.F.-AaB (TV3 Max og Viaplay)

Runde 9 - Torsdag 11. juni kl. 19.00 - AaB-AGF (Viaplay)

Runde 10 - Torsdag 11. juni kl. 21.00 - FC Helsingør-AaB (Viaplay)

Runde 11 - Mandag 15. juni kl. 18.00 - AaB-FC Nordsjælland (Viaplay)

Runde 12 - Mandag 15. juni kl. 20.00 - Hobro I.K.-AaB (Viaplay)

Runde 13 - Torsdag 18. juni kl. 17.00 - Lyngby Boldklub-AaB (TV3 Max og Viaplay)

Runde 14 - Torsdag 18. juni kl. 19.45 - AaB-AC Horsens (endnu uvist)

Runde 15 - Torsdag 18. juni kl. 21.00 - FC København-AaB (endnu uvist)

De fire bedst placerede hold efter grundspillet går direkte videre til eSuperliga Finals. Holdende fra femtepladsen til 12. pladsen deltager i eSuperliga Playoffs, der afvikles fredag 19. juni.

eSuperliga Finals bliver i denne sæson delt op over to aftener. Torsdag 23. juni spilles de fire kvartfinaler, mens semifinalerne og finalen spilles onsdag 24. juni. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Gratis sodavand og øl til sæsonkortholdere

2. juni 2020 kl. 09:54 af Rasmus Estrup

Mange sæsonkortholdere lagde søndag mellem kl. 10 og 14 vejen forbi Aalborg Portland Park. Her uddelte AaB med hjælp fra AaB Support Club gratis øl og sodavand ud til alle sæsonkortholdere. 

Drikkevarerne skulle nemlig være blevet brugt i forbindelse med hjemmekampene i dette forår, men da 3F Superligaen først blev suspenderet og nu skal spilles uden tilskuere, ville drikkevarerne overskride sidste salgsdato. 

Derfor kunne hver sæsonkortholder søndag hente seks halvanden liters sodavand og få fyldt en medbragt beholder op med øl, så man havde drikkevarerne klar til søndagens kamp mod Esbjerg fB. 

Alle blev opfordret til at komme i bil for at mindske smittespredning af Covid-19. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra flere af fansene, der kom forbi Aalborg Portland Park og AaB's oplevelseschef, Martin Stigaard Skammelsen. 

Tags på denne nyhed

Ross i karantæne mod AGF

1. juni 2020 kl. 09:58 af Rasmus Estrup

I 32. minut af 3F Superligakampen mellem Esbjerg fB og AaB i går fik Mathias Ross præsenteret et gult kort. Dermed er den 19-årige forsvarsspiller i karantæne, når AaB på søndag kl. 17.00 tager i mod AGF på Aalborg Portland Park. 

Til gengæld er Tom van Weert igen til disposition for cheftræner Jacob Friis, efter at den hollandske angriber afsonede sin ene spilledags karantæne i går. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Esbjerg fB-AaB 1-1

1. juni 2020 kl. 07:24 af Rasmus Estrup

Søndagskampen mellem Esbjerg fB og AaB endte 1-1 efter at have været fyldt med chancer. 

Allerede inden for det første minut var der muligheder i begge ender - og kampen igennem fortsatte det med store chancer.  

For AaB havde Oliver Klitten blandt andet et par gode tilbud, mens også Kasper Kusk kom til fine muligheder. Forsvarsspiller Mathias Ross fik også testet Esbjerg-målmanden et par gange med et par hovedstød. 

I den anden ende tog Jacob Rinne flot fra, når han blev testet af især Mohammed Dauda. 

Efter 67 minutter kunne AaB-målmanden dog ikke stille noget op, da Esbjerg fB fangede AaB-defensiven højt, og Yuri Yakovenko blev spillet helt fri til afslutning midt for mål. 

Efter hjemmeholdets føringsmål pressede AaB gevaldigt på, og indskiftede Søren Tengstedt bragte balance på måltavlen med sit første AaB-mål efter 83. minutter. Målet blev også kampens sidste, og dermed sluttede opgøret 1-1. 

Tags på denne nyhed