AaB har planlagt testkampe mod FCM og OB

19. maj 2020 kl. 09:15 af Brian Andersen

Spillere og trænere i de tre klubber bliver forinden testet for Covid-19.

Opgøret fredag den 22. maj mod FC Midtjylland afvikles kl. 13.00 og kan livestreames hos Nordjyske Medier.

Dysten mod OB afvikles 26. maj i Odense kl. 16.00.

Begge kampe spilles – ligesom de resterende opgør i sæsonen i 3F Superligaen og i Sydbank Pokalen – uden tilskuere for at mindske risikoen for spredning af Covid-19.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fans glæder sig over indsamling

18. maj 2020 kl. 15:51 af Rasmus Estrup

Gennem projekt AaB er det hele værd, er der på nuværende tidspunkt samlet 425.500 kroner ind til AaB's fanscene. Dette glæder AaB Support Club og Vesttribunen, der ser frem til at de tre faninitiativer under projekt AaB er det hele værd, kan blive søsat takket være indsamlingkronerne. 

I dette indslag fra AaB TV kigger formand for AaB Support Club Rasmus Hofman Fihl og stifter af Vesttribunen Michael Meelsen Nielsen på, hvad pengene eventuelt kan bruges på - og hvad det betyder for dem, at AaB's fanscene på denne måde bliver støttet af så mange mennesker. 

Ønsker du selv at støtte projekt AaB er det hele værd, kan du læse mere om initiativet og støtte projektet her. 

Tags på denne nyhed

Tidligere AaB-formand død

17. maj 2020 kl. 14:30 af Brian Andersen

Per Søndergaard var en del af AaB’s bestyrelse i otte år i perioden 2002-2010 – heraf de sidste fem år som formand.

Per Søndergaard stod således i spidsen for AaB, da klubben i 2008 sikrede sig det tredje danske mesterskab og nogle måneder senere kvalificerede sig til gruppespillet i UEFA Champions League og i foråret 2009 nåede ottendedelsfinalen i UEFA Europa League.

I forbindelse med AaB’s forestående opgør 31. maj på udebane mod Esbjerg fB vil AaB’s spillere bære sørgebind, ligesom Per Søndergaard vil blive mindet ugen efter i forbindelse med hjemmekampen på Aalborg Portland Park mod AGF.

I denne svære stund sender vi vores dybeste kondolencer, tanker og medfølelse til Per Søndergaards efterladte.

Æret være Per Søndergaards minde.

På vegne af
AaB A/S

Tags på denne nyhed

Bliv en del af koret på "Som ramt af lynet"

17. maj 2020 kl. 11:15 af Rasmus Estrup

Du kan stadig nå at indsynge din udgave af fansangen "Som ramt af lynet" og dermed blive en del det samlede AaB-kor, der synger AaB-spillerne klar til kickoff til resten af sæsonens hjemmekampe på Aalborg Portland Park, der afvikles uden tilskuere på lægterne. 

Som du kan se i videoen øverst, har AaB-ambassadør Søren Sko valgt at synge for, og du har også mulighed for at synge med på den populære fællessang, så spillerne får oplevelsen af, at traditionerne inden kickoff fortsættes - selv uden tilskuere på tribunerne. 

Flere AaB-fans har allerede sendt os videoer - og frem til 31. maj kan du indsynge din udgave af sangen på din mobil og indsende videoklippet til os. Vi sørger så for, at alle bidrag bliver redigeret sammen til én fælles sang, der vil blive afspillet lige op til kampstart til hver hjemmekamp uden tilskuere på Aalborg Portland Park.

I videoen herover kan du se og høre Søren Sko synge for på sangen, så du har en at synge sammen med.

Teksten til sangen er:

Som ramt af lynet, hver gang mit AaB spiller

Jeg elsker synet, af røde-hvide striber

Min puls den stiger, når stadionlyset tændes

Min hals den skriger, nu skal der fand’me kæmpes!

 

Fra jeg var lille, der har det banket i mig

Et AaB-hjerte, for længst har overgi’t sig

Det er en prøv’lse, at være forelsket i dig

Men den her følelse, den vokser stadig i mig!

 

Når du har dit videoklip klar, så send det til re@aab-as.dk, og er din fil meget stor, så benyt wetransfer.com til at fremsende den.

Vi glæder os til at modtage rigtig mange videoer fra højt syngende fans, så spillerne fortsat kan høre jeres støtte for fuld udblæsning.

Tags på denne nyhed

Projekt ”AaB er det hele værd” runder 415.000 kroner

16. maj 2020 kl. 12:34 af Martin Stigaard Skammelsen

Tirsdag 5. maj lød startskuddet til ”AaB er det hele værd”, hvor der samles ind til tre konkrete projekter, der alle støtter fanscenen i AaB med midler til henholdsvis udsmykning, fanzone og fyldte pladser til kommende hjemmekampe.

- Det er en imponerende flot opbakning der er kommet til projektet, og det glæder os i den grad at se, at støtten kommer fra alle, der har AaB kært, det være sig fans, tidligere og nuværende spillere, virksomheder, medlemmer af vores ambassadørkorps – og så videre og så videre, lyder det fra AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, der lørdag kan konstatere, at 753 personer foreløbig har doneret i alt 415.750 kroner til det fælles formål.

- Projektet fortsætter ufortrødent, og vi håber, at vi inden længe kan runde den halve million indsamlet. Udover at være en milepæl i sig selv vil det uden tvivl også være med til at sikre, at alle tre projekter vil sætte et markant aftryk på de kommende kampoplevelser, som vi alle glæder os så meget til, når der igen må være tilskuere på tribunerne, afrunder Thomas Bælum.

'