Kampbrugte Håndsrækningstrøjer på auktion

17. juni 2020 kl. 13:00 af Simon Vangsgaard Jensen

Du kan nu blive ejer af en kampbrugt Håndsrækningstrøje fra hummel, som AaB-spillerne benyttede i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen i løbet af 2019. Alle spillertrøjer er efterfølgende blevet signeret af den enkelte spiller.

De kampbrugte Håndsrækningstrøjer fra hummel er netop blevet sat på auktion på Odendo.dk, og hver en krone fra auktionen af de kampbrugte trøjer går til projektet "AaB er det hele værd".

Auktionen er sat i gang i dag kl. 13.00, og løber frem til 30. juni kl. 12.00. 

Tags på denne nyhed

Vis dine AaB-farver på kampdagen

17. juni 2020 kl. 10:48 af Rasmus Estrup

AaB skal i aften i aktion i 3F Superligaen på udebane mod FC København. Det betyder, at AaB-fansene igen skal vise sin støtte ved at vise de rød-hvide farver frem. 

Så find AaB-trøjerne frem, hæng AaB-flaget op i flagstangen og hæng halstørklæderne ud ad vinduerne. Så er du med til at vise din støtte til AaB-mandskabet. 

Indtil videre har der været mange kreative løsninger, og vi glæder os til at se flere i løbet af dagen. 

Del din støtte i kommentarsporet på Facebook, i jeres stories på Instagram og på Twitter.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på FC København-AaB

17. juni 2020 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

En langskudskasse fra Kasper Bøgelund, en fuldtræffer af Christian Bassogog og et pragtfuldt frispark af Lucas Andersen. 

Det er blot tre af de ti udebanemål mod aftenens modstander, FC København, som du kan se eller gense i dette tilbageblik. 

Kampen i aften spilles kl. 20.00 i Telia Parken, og du kan se kampen på Canal 9. 

Tags på denne nyhed

AaB’s trup mod FC København

16. juni 2020 kl. 15:34 af Brian Andersen

Efter tirsdagens træning er følgende 18 spillere udtaget inklusive 11 egenudviklede folk fra AaB Talent og 11 af AaB’s partnerklubber:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 27 Søren Tengstedt og 32 Kasper Pedersen.

Rasmus Thelander og Frederik Børsting er tilbage på træningsbanen, men er fortsat ukampdygtige. Kasper Kusk sidder over på grund af forestående familieforøgelse.

Dysten kan i morgen aften følges på Canal 9 fra kl. 19.00 med kampstart kl. 20.00.

Tags på denne nyhed

280 tilskuere får også adgang lørdag

16. juni 2020 kl. 13:47 af Martin Stigaard Skammelsen

Grundet lovgivningen om statens kompensationsordning for dækning af underskud for arrangører med mere end 1.000 publikummer er AaB forpligtiget til at begrænse sit tab mest muligt, for at få del i regeringens hjælpepakker. Dette sker primært via AaB’s samarbejdspartnere, hvorfor 200 af disse er inviteret til lørdagens kamp.

Dog har flere samarbejdspartnere allerede tilkendegivet, at de gerne vil videregive billetterne til AaB’s sæsonkortholdere, hvilket betyder at ca. 100 samarbejdspartnere kommer ind til lørdagens kamp, mens ca. 150 sæsonkortholdere får mulighed for at få billet. Endelig vil 30 billetter blive fordelt til AaB Support Clubs stemningsskabende medlemmer med sæsonkort, for at sikre den bedste mulige opbakning til holdet på banen.

Billetter fordeles onsdag 

Senere i dag tirsdag vil alle sæsonkortholdere modtage en e-mail fra AaB med information om, hvordan man kan sikre sig en plads til lørdag aftens kamp. De 110 pladser fordeles tilfældigt blandt alle interesserede.

Dette vil ske således, at man fra kl. 9.30 onsdag morgen kan stille sig i en digital kø på AaB's billetside - kl. 10.30 åbnes billetsalget, og den digitale kø vil på dette tidspunkt give adgang efter tilfældig rækkefølge til alle, der står i køen på det pågældende tidspunkt. Det vil sige, at der reelt foregår en lodtrækning blandt alle i køen.

Alle billetter til kampen vil give adgang til øvre afsnit på Complea Tribunen. Bemærk også at merchandise-boden foran Aalborg Portland Park ikke vil være åben på kampdagen.

Sæsonkortholdere der opnåede adgang til pokalsemifinalen mod AGF eller søndagens kamp mod FC Midtjylland vil ikke have mulighed for at indløse billet til lørdagens kamp, med henblik på at så mange sæsonkortholdere som muligt får adgang til de resterende kampe i 3F Superligaen.

Særlige retningslinjer

Bemærk at der i forbindelse med alle kampe på Aalborg Portland Park i denne tid er særlige regler, der skal følges, blandt andet at man skal sidde ned under kampen, samt at alle tilskuere skal sidde med god afstand til øvrige tilskuere. Læs mere om disse adfærdsregler her.

Af sikkerhedsmæssige hensyn vil der være håndsprit ved alle indgange, toiletter og boder, ligesom brugsflader på toiletter, ved gelændere og i boder løbende vil blive løbende rengjort under kampene.

Lørdag aftens opgør mod FC Nordsjælland spilles kl. 18.00 på Aalborg Portland Park, hvor dørene åbnes for tilskuere kl. 17.00.

Tags på denne nyhed