Abildgaard skifter permanent til FC Rubin Kazan

20. juni 2020 kl. 16:02 af Brian Andersen

Købsoptionen er i dag blevet realiseret, hvorfor Oliver Abildgaard tiltræder hos FC Rubin Kazan på en aftale gældende til 30. juni 2024.

Oliver Abildgaard er vokset op og udviklet i AaB Talent, hvor han allerede som tiårig skiftede til fra partnerklubben Aalborg Freja.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Oliver har gjort et stærkt indtryk i sin første tid i Rubin Kazan, og det endda selvom den russiske liga ligesom alle andre steder har været afbrudt på grund af coronavirus.

- Vi er glade for, at det nu er en realitet, at han kan fortsætte sit udenlandske eventyr, som han har haft et brændende ønske om at få opfyldt, og vi ønsker Oliver al mulig held og lykke, siger Inge André Olsen.

Oliver Abildgaard står noteret for 91 officielle kampe for AaB og har scoret fire mål. Herudover har Oliver Abildgaard opnået 12 ungdomslandskampe for Danmark.

På baggrund af salget af Oliver Abildgaard opjusterer AaB resultatforventningerne til 2020 fra et minus i niveauet 7-12 mio. kr. til et resultat i niveauet nul til minus 5 mio. kr. 
Heri er indregnet investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.
Der er i resultatforventningen ikke indeholdt øvrige transferpåvirkninger, mens konsekvenserne af Covid-19 er en usikkerhedsfaktor.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Complea støtter Green Hub Denmark

20. juni 2020 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Complea er således en af de virksomheder, der er gået sammen med AaB om at skabe opmærksomhed på Green Hub Denmark, der fokuserer på grønne løsninger. 

Green Hub Denmark udspringer fra Aalborg og er et nyt samarbejde mellem virksomheder, forbrugere og myndigheder, der står sammen om at skabe en platform for grøn vækst ved at facilitere grøn omstilling og innovation for at tackle klimaudfordringerne.

IT-virksomheden Complea har også selv meget fokus på en grønnere omstilling gennem teknologier, som anvendes i virksomheden.

I dette indslag kan du hører fra direktør i Complea Morten Hovaldt, der uddyber, hvorfor også Complea ønsker at sætte fokus på Green Hub Denmark og grøn omstilling. 

Ud over Complea er AaB gået sammen med BusinessAalborg, Aalborg Portland, Himmerland Boligforening, Port of Aalborg, EL:CON, og Norlys for at promovere Green Hub Denmark.

Find AaB-farverne frem igen

20. juni 2020 kl. 10:13 af Rasmus Estrup

Traditionen fortsætter, og bybilledet samt de sociale medier skal igen i dag prydes af rød-hvide farver. Så find AaB-trøjerne frem og hæng halstørklæderne ud ad vinduerne. Så er du med til at vise din støtte til AaB-mandskabet. 

Del din støtte i kommentarsporet på Facebook, i jeres stories på Instagram og på Twitter.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Nordsjælland

20. juni 2020 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

I dag kl. 18.00 tager AaB imod FC Nordsjælland i 3F Superligaens Mesterskabsspil. Du kan blive klædt mentalt på til kampen gennem dette tilbageblik på tidligere scoringer mod dagens modstander. 

Se blandt andet mål af Andreas Johansson, Kasper Pedersen og Kristoffer Pallesen. 

Aftenens kamp kan ses på TV3 Sport. 

Tags på denne nyhed

AaB i eSuperliga Finals for første gang

20. juni 2020 kl. 07:52 af Rasmus Estrup

Fjerde gang blev lykkens gang for AaB's eSuperligamandskab. I hvertfald lykkedes det i går aftes AaB at spille sig videre til eSuperliga Finals for første gang i eSuperligaens fire sæsoner. 

AaB havde torsdag aften sikret sig en femteplads i eSuperligaens grundspil, hvilket betød, at nordjyderne skulle møde Esbjerg fB, som var endt på 12. pladsen, i en direkte duel om en plads til eSuperliga Finals. 

I første kamp var det dog Esbjerg fB, der kom bedst fra start, da Mat efter 35 minutter scorede til 1-0 mod Mads Skibsted. AaB-topscoreren holdt dog hovedet koldt, og med et langt og godt opspil lykkedes det i tillægstiden Mads Skibsted at udligne til slutresultatet 1-1. Målet var især også vigtigt, da det var et udebanemål. 

Dermed ville 0-0 være nok for Jacob Kragelund til at sikre AaB en plads ved finalestævnet. Men AaB's spillende træner var ikke kommet for at spille defensivt mod Qack. Tværtimod. 

eSuperligaens ældste spiller var nemlig i målhumør, og inden opgøret var en time gammelt, havde AaB bragt sig foran 4-0. 

Qack fik dog mod slutningen kæmpet sig lidt tilbage i kampen, men det nåede aldrig for alvor at blive spændende, og Jacob Kragelund vandt kampen 5-3. Dermed er AaB videre til eSuperliga Finals med en samlet sejr på 6-4. Alle mål fra kampene kan ses her.

eSuperliga Finals starter på tirsdag 23. juni kl. 17.00, hvor de fire kvartfinaler spilles. Her skal AaB møde favoritterne Brøndby I.F., som vandt eSuperligaen i første sæson, endte på førstepladsen i denne sæsons grundspil og har nummer et og nummer to på eSuperligaens topscorerliste i denne sæson. 

Semifinalerne og finalen spilles først torsdag 25. juni. 

eSuperliga Finals kan følges på Viaplay og TV3 Max. 

Tags på denne nyhed
'