AaB TV: Complea støtter Green Hub Denmark

20. juni 2020 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Complea er således en af de virksomheder, der er gået sammen med AaB om at skabe opmærksomhed på Green Hub Denmark, der fokuserer på grønne løsninger. 

Green Hub Denmark udspringer fra Aalborg og er et nyt samarbejde mellem virksomheder, forbrugere og myndigheder, der står sammen om at skabe en platform for grøn vækst ved at facilitere grøn omstilling og innovation for at tackle klimaudfordringerne.

IT-virksomheden Complea har også selv meget fokus på en grønnere omstilling gennem teknologier, som anvendes i virksomheden.

I dette indslag kan du hører fra direktør i Complea Morten Hovaldt, der uddyber, hvorfor også Complea ønsker at sætte fokus på Green Hub Denmark og grøn omstilling. 

Ud over Complea er AaB gået sammen med BusinessAalborg, Aalborg Portland, Himmerland Boligforening, Port of Aalborg, EL:CON, og Norlys for at promovere Green Hub Denmark.

Find AaB-farverne frem igen

20. juni 2020 kl. 10:13 af Rasmus Estrup

Traditionen fortsætter, og bybilledet samt de sociale medier skal igen i dag prydes af rød-hvide farver. Så find AaB-trøjerne frem og hæng halstørklæderne ud ad vinduerne. Så er du med til at vise din støtte til AaB-mandskabet. 

Del din støtte i kommentarsporet på Facebook, i jeres stories på Instagram og på Twitter.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Nordsjælland

20. juni 2020 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

I dag kl. 18.00 tager AaB imod FC Nordsjælland i 3F Superligaens Mesterskabsspil. Du kan blive klædt mentalt på til kampen gennem dette tilbageblik på tidligere scoringer mod dagens modstander. 

Se blandt andet mål af Andreas Johansson, Kasper Pedersen og Kristoffer Pallesen. 

Aftenens kamp kan ses på TV3 Sport. 

Tags på denne nyhed

AaB i eSuperliga Finals for første gang

20. juni 2020 kl. 07:52 af Rasmus Estrup

Fjerde gang blev lykkens gang for AaB's eSuperligamandskab. I hvertfald lykkedes det i går aftes AaB at spille sig videre til eSuperliga Finals for første gang i eSuperligaens fire sæsoner. 

AaB havde torsdag aften sikret sig en femteplads i eSuperligaens grundspil, hvilket betød, at nordjyderne skulle møde Esbjerg fB, som var endt på 12. pladsen, i en direkte duel om en plads til eSuperliga Finals. 

I første kamp var det dog Esbjerg fB, der kom bedst fra start, da Mat efter 35 minutter scorede til 1-0 mod Mads Skibsted. AaB-topscoreren holdt dog hovedet koldt, og med et langt og godt opspil lykkedes det i tillægstiden Mads Skibsted at udligne til slutresultatet 1-1. Målet var især også vigtigt, da det var et udebanemål. 

Dermed ville 0-0 være nok for Jacob Kragelund til at sikre AaB en plads ved finalestævnet. Men AaB's spillende træner var ikke kommet for at spille defensivt mod Qack. Tværtimod. 

eSuperligaens ældste spiller var nemlig i målhumør, og inden opgøret var en time gammelt, havde AaB bragt sig foran 4-0. 

Qack fik dog mod slutningen kæmpet sig lidt tilbage i kampen, men det nåede aldrig for alvor at blive spændende, og Jacob Kragelund vandt kampen 5-3. Dermed er AaB videre til eSuperliga Finals med en samlet sejr på 6-4. Alle mål fra kampene kan ses her.

eSuperliga Finals starter på tirsdag 23. juni kl. 17.00, hvor de fire kvartfinaler spilles. Her skal AaB møde favoritterne Brøndby I.F., som vandt eSuperligaen i første sæson, endte på førstepladsen i denne sæsons grundspil og har nummer et og nummer to på eSuperligaens topscorerliste i denne sæson. 

Semifinalerne og finalen spilles først torsdag 25. juni. 

eSuperliga Finals kan følges på Viaplay og TV3 Max. 

Tags på denne nyhed

Comeback til Thelander og Børsting

19. juni 2020 kl. 14:39 af Brian Andersen

Her skal AaB forsøge at hente sin første sejr i Mesterskabsspillet, hvor Farum-mandskabet i øjeblikket er placeret lige over AaB.

Efter fredagens træning er følgende 19 spillere udtaget inklusive 12 egenudviklede folk fra AaB Talent og 12 af AaB’s partnerklubber:

2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt, 32 Kasper Pedersen og U/19 Ligamålmand Nicolai Christensen.

Jacob Rinne og Magnus Christensen er ukampdygtige, mens Kasper Kusk også denne gang sidder over på grund af forestående familieforøgelse.

Er man ikke en af de tilladte 280 tilskuere på lægterne, kan dysten i morgen aften følges på TV3 Sport fra kl. 17.30 med kampstart kl. 18.00. Eller via Liga på P3.

Tags på denne nyhed