60.000 kroner til "AaB er det hele værd"

22. juni 2020 kl. 14:31 af Martin Stigaard Skammelsen

I forbindelse med lørdagens opgør i 3F Superligaen mod FC Nordsjælland, kunne formand for AaB Support Club Rasmus Fihl overrække 60.000 kroner til AaB's fanprojekt "AaB er det hele værd".

Siden lanceringen af projektet i starten af maj har AaB Support Club og Vesttribunen produceret og solgt den populære støttetrøje som en samlet fanscene. Trøjen sælges for 175 kr. og alle indtægterne fra salget går til punkt C i indsamlingen: Fyld Aalborg Portland Park. 

I alt er der solgt 386 trøjer per dags dato, hvilket har givet et overskud på 60.000 kroner, der nu er givet videre. 

- Vi synes, det er imponerende, at vi er endt med at kunne overrække 60.000 kr. til AaB’s indsamling "AaB er det hele værd” gennem trøjesalget. Det er flot, at så mange har bakket op om denne T-shirt, og vi har været nødt til at bestille nye trøjer af flere omgange, fordi nogle størrelser blev revet væk med det samme, lyder det fra Rasmus Fihl.

- Det er allerfedest at gå til fodbold, når der er rigtig mange mennesker på stadion, så derfor har vi (ASC og Vesttribunen, red.) valgt at midlerne skulle gå specifikt til den del af projektet. Vi er rigtig glade for, at vi kan få lov til at fylde Aalborg Portland Park og dele disse billetter ud til nogle personer, der måske ikke har så mange penge mellem hænderne og som måske ikke har haft mulighed for at komme på stadion særlig ofte. Dem vil vi gerne give gode oplevelser, lyder det videre fra AaB Support Clubs formand. 

Det flotte stykke frivillige arbejde hos AaB's fans er heller ikke gået ubemærket hen hos administrerende direktør i AaB Thomas Bælum.  

- Det er enormt stærkt, at AaB Support Club og Vesttribunen gennem salget af en fælles T-shirt har kunnet samle 60.000 kroner ind til projekt “AaB er det hele værd”. Det er vi meget taknemmelige for. Gennem hele forløbet med projektet  har vi fået kæmpestor opbakning, og det er vi simplethen så stolte og beærede over. Ikke mindst nu hvor indsamlingen har rundet den halve million, som går til en stærkere fanscene i fremtiden, udtaler Thomas Bælum.

Man kan fortsat nå at støtte projekt "AaB er det hele værd", der afsluttes 1. juli. Blandt andet afvikles i øjeblikket en auktion over signerede og kampbrugte spillertrøjer fra 2019, hvorfra overskuddet også går til projektet.

Pr. 22. juli er der således indsamlet i alt 533. 750 kroner.  

Tags på denne nyhed

Følg AaB på TikTok

21. juni 2020 kl. 09:32 af Martin Stigaard Skammelsen

Dermed er der nu endnu en mulighed for at følge AaB på de sociale medier, udover Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat.

Den officielle TikTok konto finder du her:

Flere af spillerne i AaB’s trup er også på TikTok – følg bl.a. Patrick Olsen og Lucas Andersen

AaB TV: Sammendrag af AaB-FC Nordsjælland

21. juni 2020 kl. 07:48 af Rasmus Estrup

Lørdag aften tabte AaB på eget græs 4-0 til FC Nordsjælland efter en chancerig affære. 

Opgøret startede livligt, og AaB havde muligheder i løbet af den første halve time til at komme foran, men Søren Tengstedts og Tom van Weerts forsøg blev desværre afværget af henholdsvis en blokade og en stærk fodparade. 

I stedet bragte FC Nordsjælland sig foran efter 33 minutter ved Mikkel Damsgaard, og han var også manden bag den flotte FC Nordsjælland-scoring til 2-0 tre minutter senere. 

I anden halvleg var gæsterne igen effektive, og i 51. minut scorede Mohammed Kudus til 3-0, inden han igen kom på tavlen med målet til 4-0 i 58. minut. 

Nederlaget betyder, at AaB fortsat ligger på sjettepladsen i 3F Superligaen med 38 point. 

Tags på denne nyhed

AaB led stort nederlag mod FCN

20. juni 2020 kl. 19:53 af Rasmus Estrup

Trods fornem opbakning fra AaB's højlydte fans igennem alle 90 minutter tabte AaB lørdag 4-0 på eget græs til FC Nordsjælland. Gæsterne var foran 2-0 ved pausen på to mål af Mikkel Damsgaard, og takket være to scoringer efter pausen af Mohammed Kudus lød nederlaget på 4-0. Med nederlaget ligger AaB fortsat på sjettepladsen i 3F Superligaen med 38 point. 

Opgøret begyndte livligt, og efter gode AaB-takter fik hjemmeholdet et hjørnespark i andet minut. Dette førte til en god afslutning fra Lucas Andersen inde fra gæsternes felt. Anføreren måtte dog se sit forsøg reddet af målmand Peter Vindahl Jensen. 

Efter fem minutter sparkede Magnus Kofod Andersen et frispark fra en glimrende position forbi AaB-målet, der i dag blev vogtet af Andreas Hansen, som dermed fik sin første 3F Superligastart efter 3F Superligadebuten i onsdags mod FC København, hvor han blev skiftet ind. 

AaB-keeperen blev efter otte minutter testet i to tilfælde, men begge gange tog Andreas Hansen sig flot af udeholdets forsøg. Først blokerede han en afslutning i AaB-feltet af Mohammed Diomande, og kort efter fastholdt han et langskud fra Magnus Kofod Andersen. 

En håndfuld minutter senere driblede Søren Tengstedt elegant fra højrekanten og ind mod feltet, hvorfra han kanonerede kuglen lige over mål. 

I opgørets 20. minut fangede FC Nordsjælland AaB på hælene, hvilket endte med en afslutning fra Mikkel Damsgaard midt i AaB-feltet, men gæsternes angriber var lidt ude af balance i afslutningsmomentet, og læderet susede over mål. 

Op til halv times mærket fik AaB godt gang i angrebsspillet og var i to omgange tæt på et føringsmål. Første gang var efter et fremragende AaB-opspil, som endte med, at Søren Tengstedt kom til en afslutning omkring straffesparkspletten. Desværre blev afslutningen blokeret.

Et halvt minut senere var det Tom van Weert, der fik en stor chance, da han med en god vending og et stærkt træk kom til afslutning i feltet. Denne gang var en flot fodparade fra Peter Vindahl Jensen i vejen. 

Efter 33 minutter var det i stedet gæsterne, der åbnede målkontoen. En dyb stikning til Ibrahim Sadiq splittede AaB-defensiven, og kantspilleren lagde køligt bolden på tværs til en helt fri Mikkel Damsgaard, som trillede gæsternes 1-0-scoring over stregen. 

Mikkel Damsgaard var også manden, der i 37. minut gjorde det til 2-0. Denne gang på et veltempereret og velplaceret spark, som gik fra kanten af feltet og op i fjerneste målhjørne bag en sagesløs Andreas Hansen. 

De følgende par minutter havde gæsterne adskillige forsøg på endnu en forøgelse af føringen, men afslutningerne fra FC Nordsjælland-lejren var enten uden præcision eller også kom AaB-blokader i vejen. 

Fem minutter efter pausen var der igen hul igennem for FC Nordsjælland. Lucas Andersen blev afmonteret foran AaB-feltet, og bolden trillede ind i feltet til en helt fri Mohammed Kudus, der alene med Andreas Hansen udplacerede keeperen med scoringen til 3-0. 

I 58. minut blev det endnu værre for hjemmeholdet, da Mohammed Kudus med sin anden scoring i kampen udbyggede FC Nordsjællands føring til 4-0 på et fladt spark mod fjerneste stang. 

En time inde i kampen var AaB så tilbage i FC Nordsjællands felt, og Lucas Andersen sparkede kompetent på mål fra en spids vinkel, men målmanden fik pareret skuddet ud til hjørne. 

Fem minutter senere fik Søren Tengstedt en hovedstødschance efter oplæg fra indskiftede Frederik Børsting, men hovedstødet gik forbi mål. 

Herefter var FC Nordsjælland i kontrol uden at fremspille sig til chancer.

Fem minutter før tid var AaB dog tæt på en reducering, da Rasmus Thelander steg til vejrs og headede bolden på tværs til Mathias Ross, der headede lige over midt for mål. 

Flere store muligheder bød kampen ikke på. Derfor endte kampen med det nederlag på 4-0. 

AaB's næste kamp i 3F Superligaen spilles fredag 26. juni kl. 19.00 på udebane mod AGF. 

Matchfacts - 3F Superligaen, Mesterskabsspil, 29. spillerunde

AaB-FC Nordsjælland 0-4 (0-2)
34. min 0-1 Mikkel Damsgaard, 37. min 0-2 Mikkel Damsgaard, 51. min 0-3 Mohammed Kudus, 58. min 0-4 Mohammed Kudus, 
Advarsler AaB: Jakob Ahlmann (36)
Advarsler FC Nordsjælland: Ivan Mesik (85)
280 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Andreas Hansen, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Mathias Ross, Jakob Ahlmann (63: Rasmus Thelander), Iver Fossum (76: Malthe Højholt), Patrick Olsen, Lucas Andersen (64: Robert Kakeeto), Søren Tengstedt (76: Oliver Klitten), Tom van Weert, Lukas Klitten (64: Frederik Børsting). 

FC Nordsjælland (4-3-3): Peter Vindahl Jensen, Oliver Rose-Villadsen, Kian Hansen (55: Abdul Mumin), Ulrik Yttergård Jenssen, Ivan Mesik, Mohammed Kudus, Magnus Kofod Andersen, Mohammed Diomande (56: Jacob Steen Christensen), Isaac Atanga (69: Oliver Antman), Mikkel Damsgaard (84: kamal-Deen Sulemana), Ibrahim Sadiq (69: Joachim Rothmann). 

Dommer: Jens Maae

Tags på denne nyhed
'