Første testkamp tirsdag

20. januar 2020 kl. 13:00 af Brian Andersen

Her gælder det udekampen mod AGF, som i 3F Superligaen overvintrer på en tredjeplads, mens AaB befinder sig på rækkens sjetteplads.

Følgende 23 spillere er udtaget til morgendagens opgør:

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt, 28 Jeppe Pedersen, 29 Mikkel Kaufmann, 34 Anders Bærtelsen og U/19 Ligaspillerne Marcus Hannesbo og Gabriel Adriano Alves Christensen samt gæstespiller Valgeir Valgeirsson.

Lucas Andersen, Patrick Kristensen, Malthe Højholt, Lukas Klitten og Kasper Pedersen sidder alle over.

Der er kampstart kl. 13.00 på AGF’s træningsanlæg på Fredensvang, og aarhusianerne har følgende praktisk information om dysten:

Kunstgræsset på bane 6 er morgendagens underlag, og adgang til kunstgræsbanen kan på grund af igangværende flisearbejde kun ske via indgangen til AGF Tennis på Midtagervej.

Vær opmærksom på at parkering kun er tilladt på den ene side af Midtagervej. Man kan også holde på Fredensvangs parkeringsplads eller på Terp Skovvej.

Ved kunstgræsbanen er der er forhøjning med et flisebelagtområde ud mod Jyllands Allé, hvor tilskuere skal opholde sig. Det er ikke tilladt for tilskuere at opholde sig inde på selve kunstgræsbanen – det vil sige inden for hegnet.

Der er fri entré, og Café Fredensvang holder åbent, så det vil være muligt at købe varme drikke m.m. før og efter kampen.

Opgøret livestreames på AGF TV og kan gratis findes på AGF TV på YouTube.

Ligeledes kan testkampen følges via livetweets fra AaB’s officielle Twitterprofil.

Tags på denne nyhed

U/17 vinder BC Catering Cup i Odense

20. januar 2020 kl. 08:25 af Rasmus Estrup

Weekendens deltagelse i den internationale turnering BC Catering Cup endte med guldmedaljer til AaB's U/17-ligahold. 

AaB åbnede turneringen fredag med en sejr på 3-1 over tyske Union Berlin. Christian Wagner, Mathias Vægter og Oliver Ross stod for AaB-målene i åbningskampen. 

Lørdag formiddag skulle AaB i anden gruppekamp møde svenske IFK Norrköping, og efter endnu en solid indsats af AaB-drengene blev det til en sejr på 3-0 på scoringer af Christian Wagner, Oliver Ross og Jakob Gaardsøe. 

Lørdagens sidste kamp var ligeledes den sidste puljekamp, og kampen mod polske Pogon Szczecin var også en slags puljefinale, da vinderen ville få plads i søndagens finale. 

AaB lykkedes med at fuldende sin optræden i puljen med en sejr på 2-0 efter to scoringer af Oliver Ross, og dermed var AaB i finalen med tre sejre i de tre puljekampe. 

Søndagens finale stod mod hollandske Vitesse Arnhem, og efter en jævnbyrdig første halvleg kom det hollandske mandskab foran 1-0 på et frisparksmål lige inden pausefløjtet. 

Fra anden halvlegs start var AaB mere dominerende, og efter ti minutter fik Christian Wagner udlignet direkte på et frispark. 

Kort efter var Christian Wagner igen på plads, da han sendte føringsmålet til 2-1 i kassen. 

Senere i anden halvleg fuldendte Christian Wagner sit hattrick, hvilket også gjorde ham til turnerings topscorer med sit femte turneringsmål. 

Fem minutter før tid reducerede Vitesse Arnhem til 3-2, hvilket også blev kampens slutresultat, og dermed vandt AaB BC Catering Cup med fire sejre i de fire kampe. 

Tags på denne nyhed

Perfekt vejr til årets standerhejsning

19. januar 2020 kl. 11:41 af Rasmus Estrup

Med solskin fra en skyfri himmel og fine plusgrader kunne forholdene til årets standerhejsning i AaB af 1885 ikke have været bedre, og der var da også mange både nuværende og tidligere spillere i AaB, der var mødt op til standerhejsningen i 2020. 

Formand for AaB af 1885 Claus Fallingborg bød alle velkommen med en tale, hvor han blandt andet gjorde opmærksom på, at det i år er 25 år siden klubbens første danske mesterskab, 50 år siden AaB's flytning til Hornevej og 100 år siden indvielsen af Aalborg Stadion. 

Derudover kiggede han blandt andet også på sidste års etablering af nye Goal Station på Hornevej. 

- Vi er meget glade for vores nye Goal Station, for vi tror på, at den kan være med til at motivere jer til at komme endnu mere herud, og vi tror på, at vores Goal Station er noget, der vil være til gavn for alle, sagde Claus Fallingborg blandt andet i talen, inden Freya Poulsen fra U/13 og Amalie Klovnhøj fra U/9 hejsede flaget. 

Efter et AaB-hurra blev spillere fra U/6 til Grand Old Boys fordelt ud på græsbanerne, kunstgræsbanerne og Goal Station, mens spillere fra AaB's 3F Superligahold fulgte de forskellige hold fra sidelinjen. 

Kristoffer Pallesen og Jores Okore fulgte med i spillet i AaB's Goal Station. 

Unge AaB-talenter prøvede kræfter med diverse spil i AaB's Goal Station. 

AaB's pigeafdeling var velrepræsenteret til dagens standerhejsning. 

Torben Boye styrede slagets gang for et par Grand Old Boys-spillere. 

Et nyt AaB-hold af spillere fra Aalborg Universitet spillede intern kamp for øjnene Superligaspillerne. 

Sæsonkortholdere får forkøbsret på billetter

18. januar 2020 kl. 10:33

Til forårssæsonens fire fastlagte kampe på Aalborg Portland Park har sæsonkortholdere forkøbsret i to dage, før det generelle billetsalg åbner. I de to dage har sæsonkortholdere både mulighed for at købe billetter til ledige pladser samt flytte plads, før det generelle salg åbner.

Billetsalget til hver AaB-kamp i foråret åbner en måned før selve kampen. Til forårets første kamp mod Brøndby I.F., som spilles søndag 23. februar, åbner det generelle billetsalg torsdag 23. januar, mens sæsonkortholdere har forkøbsret fra tirsdag 21. januar.

Stor fleksibilitet som sæsonkortholder
Som sæsonkortholder er det muligt både at flytte plads eller tribune. Såfremt man vælger at skifte fra enten Vesttribunen eller 3F Tribunen til Complea Tribunen, vil der være en ekstra udgift, idet priskategorien er højere på Complea Tribunen. Der vil også være en ekstra udgift, hvis man for eksempel vælger at opgradere billetten fra barn til voksen.

Tag gratis en ven med mod FC København
Til forårssæsonens første hjemmekamp i 3F Superligaen mod Brøndby I.F. forventes der stor interesse for billetter. Her kan sæsonkortholdere fra på tirsdag med fordel sikre sig billetter eller bytte plads, hvis det ønskes.

Også til kvartfinaleopgøret mod FC København i Sydbank Pokalen, som spilles onsdag 4. marts kl. 18.30, forventes der stor interesse. Og til netop dette opgør har sæsonkortholdere mulighed for at tage en ven med gratis.

Her er forkøbsretten især nyttig, da sæsonkortholdere - før det generelle salg åbner - kan sikre sig den ekstra billet ved siden af egen plads eller flytte pladserne til et ønsket område på Aalborg Portland Park. Der kommer nærmere information om dette inden længe.  

Er du endnu ikke sæsonkortholder?

Tags på denne nyhed

Navngiv den nye fanøl og vind billetter til AaB-Brøndby I.F.

17. januar 2020 kl. 14:58

I december blev resultatet af AaB Ølvalg fundet, og det viste at de knap 200 deltagende AaB-tilhængere havde valgt smagsvarianten US Style Red Ale, som vandt med 43,9% af stemmerne. Stemmerne blev afgivet til de i alt fem AaB Ølvalg, som blev afholdt i slutningen af 2019.

AaB’s nye fanøl, der i samarbejde med Royal Unibrew lanceres til foråret, skal naturligvis også navngives. Og ganske som da smagsvarianten skulle findes, er der også brug for AaB-tilhængernes input til at finde navnet på den nye fanøl.

Du kan komme med dit bud på hvad den nye fanøl skal hedde. Der skal i alt findes 4 bud på, som efterfølgende kommer til afstemning for AaB-fans i den kommende uge. Muligheden for at komme med bud på navnet kører til og med tirsdag i næste uge, hvorefter alle de indkomne forslag vurderes og fire finalister udvælges til afstemning, der vil køre fra onsdag til og med fredag. 

Alle er med i lodtrækningen om billetter til AaB-Brøndby I.F.
Uanset om dit bud bliver udvalgt blandt de 4 finalister eller ej, er du med i lodtrækningen om 3 x 2 billetter til forårssæsonens første hjemmekamp mod Brøndby I.F. søndag d. 23. februar kl. 18.00.

Det er muligt at komme med bud frem til tirsdag kl. 12.00.

Tags på denne nyhed
'