eSuperliga starter 11. marts – Viaplay og NENT overtager dækningen

31. januar 2020 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

eSuperligaen er den største FIFA-turnering i Danmark og har allerede i sine første tre sæsoner bevist sig som en af de stærkeste ligaer i verden.

Hver sæson afsluttes med et Finals-event, og de tre tidligere events har haft nogle af de højeste tilskuertal blandt alle FIFA-turneringer i verden. I Danmark har eSuperligaen deltagere fra klubber fra den danske 3F Superliga såsom Brøndby I.F., FC Midtjylland, AaB og FC København.

- I Danmark har vi nogle af verdens bedste FIFA-spillere, og sportsgrenen har efterhånden udviklet sig til at være en af de mest konkurrencedygtige ligaer i verden. Det er en fantastisk nyhed, at eSuperligaen nu vil blive vist hos en af Skandinaviens største broadcastere, og jeg ser virkelig frem til at dække turneringen, siger tidligere FIFA-verdensmester og eSuperliga-ekspert, August ”Agge” Rosenmeier.

eSuperliga-sæsonen følger en struktur, der minder om traditionelle fodboldligaer med en ligastruktur, hvor alle møder alle efterfulgt af knockout-runder og et Finals-event. Fra kvartfinalen og fremefter spilles eSuperliga live foran de lidenskabelige tilskuere. Den samlede præmiepulje for hver sæson lyder på 365.000 kr., hvoraf vinderen tager 180.000 kr. og ikke mindst det prestigefyldte eSuperliga-trofæ.

I 2020 viser NENT Group omkring 100 timers eSuperliga med live kommentering samt optakter og nedtakter med analyser, interviews og FIFA-instruktioner, der for alvor skal aktivere de danske FIFA-fans.

eSuperligaen er et samarbejde mellem Divisionsforeningen og DreamHack Sports Games, som er en del af Modern Times Group. DreamHack driver en lang række esportsturneringer og digitale festivaler rundt om i verden til glæde for mere end 300.000 fans hvert år.

- Vi er glade for at meddele, at Nordic Entertainment Group bliver en del af eSuperligaen. Vi har været partner med Superligaen siden 1998, og det er derfor naturligt, at vi tager endnu et skridt mod et tættere samarbejde med de danske klubber og DreamHack. Vi tror på sportspil, som matcher vores nuværende portefølje af sportsgrene, og eSuperligaen passer godt ind i den, siger Kim Mikkelsen, Head of Sports i Nordic Entertainment Group.

Også Divisionsforeningen er begejstret for samarbejdet med NENT:

- Vi er enormt begejstrede for fremadrettet at kunne præsentere en af verdens bedste og mest kompetitive FIFA-turneringer, eSuperliga, sammen med NENT. Der er garanti for, at dramaet fra eSuperligaen bliver leveret til de danske fans i en kvalitet, der ikke findes andre steder i verden, siger Claus Thomsen, direktør for Superligaen A/S.

Tags på denne nyhed

AaB sælger Kaufmann til FC København øjeblikkeligt

31. januar 2020 kl. 10:05 af Brian Andersen

For en uge siden indgik AaB og FC København en transfer pr. 1. juli 2020 af angrebstalentet Mikkel Kaufmann – en transfer der er AaB’s tredjestørste nogensinde og angiveligt den næststørste handel to danske klubber imellem.

 Nu har parterne forhandlet sig frem til, at 19-årige Mikkel Kaufmann skifter til FC København med det samme.

Mikkel Kaufmann kom ved overgangen fra U/13- til U/14-spiller til AaB fra partnerklubben Hjørring I.F.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

- Det var ønske fra FCK, at overgangen skete allerede nu, og i den forbindelse er vi blevet enige om en aftale, der kompenserer os på fair vis.

 Mikkel Kaufmann supplerer:

- I første omgang gik det ekstremt stærkt med et pludseligt skifte til FCK, og nu er det gået lige så stærkt med at fremrykke planen. 

- AaB vil altid være en del af mig, og jeg vil gerne takke alle i klubben for den måde, de altid har behandlet mig på og ønsker AaB alt det bedste fremover, siger Mikkel Kaufmann.

Mikkel Kaufmann opnåede 28 officielle kampe og otte scoringer for AaB.

AaB fastholder forventningerne om et resultat i 2020 i niveauet minus 8-13 mio. kr.

Heri er indregnet investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.

Der er i resultatforventningen ikke indeholdt yderligere transferindtægter.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Afrejsen til træningslejren i Marbella

30. januar 2020 kl. 20:59 af Rasmus Estrup

AaB TV har fulgt AaB's tur fra Aalborg Lufthavn til Marbella, hvor 3F Superligatruppen er på træningslejr indtil næste torsdag. 

Kom med på rejsen i dette indslag. 

Tags på denne nyhed

AaB i forhandlinger om salg af Oliver Abildgaard

30. januar 2020 kl. 08:50 af Brian Andersen

Således rejser Oliver Abildgaard i første omgang ikke med, når Superligatruppen torsdag formiddag tager på træningslejr i Spanien.

Oliver Abildgaard er vokset op og udviklet i AaB Talent og har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2022. Oliver Abildgaard skiftede allerede som tiårig til AaB fra partnerklubben Aalborg Freja.

23-årige Oliver Abildgaard står noteret for 91 officielle kampe for AaB og har scoret fire mål. Herudover har Oliver Abildgaard opnået 12 ungdomslandskampe for Danmark.

Yderligere informationer vil tilgå Fondsbørsen, når der enten er opnået en aftale, eller forhandlingerne er afbrudt.

Januarudsalget slutter i morgen

30. januar 2020 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Det er ved at være sidste chance, hvis du skal udnytte de store besparelser i AaB's januarudslag, hvor udvalgte varer er sat ned med op til 75 procent. Det gælder blandt andet tøj fra AaB's fankollektion og AaB-underbukser. 

Af kamptøj kan du for eksempel købe AaB's velgørenhedstrøje til halv pris, mens udebanetrøjen er sat nedsat med 30 procent. 

Derudover er blandt andet AaB-sengetøj sat ned med 50 procent. 

Klik ind og se de mange gode tilbud her. 

Tags på denne nyhed