AaB TV: 112.196 kr. til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland

21. januar 2020 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Barnets Blå Hus i Vesthimmerland modtog i går 112.196 kr. gennem AaB's pris Hele Nordjyllands Håndsrækning. Med til at overrække prisen fra AaB var Tom van Weert og Oliver Abildgaard. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning blev søsat i 2015, hvor der blev givet en krone pr. tilskuer til AaB's Superligahjemmekampe til et godt formål. Siden efteråret 2017 har Spar Nord Fonden støttet op om Hele Nordjyllands Håndsrækning, så der siden er blevet givet to kr. pr. tilskuer. 

For efteråret løb det op i en samlet donation til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland på 112.196 kr., hvilket er den hidtil største donation gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

I dette indslag fra AaB TV kan du blandt andet høre fra daglig leder Ole Smed, der fortæller om forløbet samt hvad pengene skal bruges på. Hør også fra Oliver Abildgaard og Spar Nord Fondens Claus Hald Andreasen, der begge sætter ord på, hvad det betyder, at kunne give penge til et godt formål, som Barnets Blå Hus i Vesthimmerland. 

Kender du en organisation, en velgørenhed, et værested eller noget helt fjerde, der fortjener Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2020, kan man skrive en ansøgning her. Der er ansøgningsfrist 1. februar. 

Sæsonkortholdere kan nu købe billetter til AaB-Brøndby I.F.

21. januar 2020 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Til forårets fire fastlagte grundspilskampe på Aalborg Portland Park har AaB's sæsonkortholdere to dages forkøbsret på billetter. Sæsonkortholdere har derfor allerede nu forkøbsret til kampen mod Brøndby I.F. 23. februar kl. 18.00. 

Det generelle billetsalg åbner på torsdag, så indtil da kan sæsonkortholdere købe billetter til venner og familier samt flytte plads til de øvrige pladser på tribunerne, der er ledige. 

Såfremt man vælger at skifte fra enten Vesttribunen eller 3F Tribunen til Complea Tribunen, vil der være en ekstra udgift, idet priskategorien er højere på Complea Tribunen. Der vil også være en ekstra udgift, hvis man for eksempel vælger at opgradere billetten fra barn til voksen. Skifter man plads på den samme tribune og i samme priskategori, er der ingen omkostninger ved det. 

Se hvordan man som sæsonkortholder ændrer plads i denne videoguide. 

For at få adgang til forkøbsretten skal man som sæsonkortholder logge ind på sin profil på billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Første testkamp tirsdag

20. januar 2020 kl. 13:00 af Brian Andersen

Her gælder det udekampen mod AGF, som i 3F Superligaen overvintrer på en tredjeplads, mens AaB befinder sig på rækkens sjetteplads.

Følgende 23 spillere er udtaget til morgendagens opgør:

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt, 28 Jeppe Pedersen, 29 Mikkel Kaufmann, 34 Anders Bærtelsen og U/19 Ligaspillerne Marcus Hannesbo og Gabriel Adriano Alves Christensen samt gæstespiller Valgeir Valgeirsson.

Lucas Andersen, Patrick Kristensen, Malthe Højholt, Lukas Klitten og Kasper Pedersen sidder alle over.

Der er kampstart kl. 13.00 på AGF’s træningsanlæg på Fredensvang, og aarhusianerne har følgende praktisk information om dysten:

Kunstgræsset på bane 6 er morgendagens underlag, og adgang til kunstgræsbanen kan på grund af igangværende flisearbejde kun ske via indgangen til AGF Tennis på Midtagervej.

Vær opmærksom på at parkering kun er tilladt på den ene side af Midtagervej. Man kan også holde på Fredensvangs parkeringsplads eller på Terp Skovvej.

Ved kunstgræsbanen er der er forhøjning med et flisebelagtområde ud mod Jyllands Allé, hvor tilskuere skal opholde sig. Det er ikke tilladt for tilskuere at opholde sig inde på selve kunstgræsbanen – det vil sige inden for hegnet.

Der er fri entré, og Café Fredensvang holder åbent, så det vil være muligt at købe varme drikke m.m. før og efter kampen.

Opgøret livestreames på AGF TV og kan gratis findes på AGF TV på YouTube.

Ligeledes kan testkampen følges via livetweets fra AaB’s officielle Twitterprofil.

Tags på denne nyhed

U/17 vinder BC Catering Cup i Odense

20. januar 2020 kl. 08:25 af Rasmus Estrup

Weekendens deltagelse i den internationale turnering BC Catering Cup endte med guldmedaljer til AaB's U/17-ligahold. 

AaB åbnede turneringen fredag med en sejr på 3-1 over tyske Union Berlin. Christian Wagner, Mathias Vægter og Oliver Ross stod for AaB-målene i åbningskampen. 

Lørdag formiddag skulle AaB i anden gruppekamp møde svenske IFK Norrköping, og efter endnu en solid indsats af AaB-drengene blev det til en sejr på 3-0 på scoringer af Christian Wagner, Oliver Ross og Jakob Gaardsøe. 

Lørdagens sidste kamp var ligeledes den sidste puljekamp, og kampen mod polske Pogon Szczecin var også en slags puljefinale, da vinderen ville få plads i søndagens finale. 

AaB lykkedes med at fuldende sin optræden i puljen med en sejr på 2-0 efter to scoringer af Oliver Ross, og dermed var AaB i finalen med tre sejre i de tre puljekampe. 

Søndagens finale stod mod hollandske Vitesse Arnhem, og efter en jævnbyrdig første halvleg kom det hollandske mandskab foran 1-0 på et frisparksmål lige inden pausefløjtet. 

Fra anden halvlegs start var AaB mere dominerende, og efter ti minutter fik Christian Wagner udlignet direkte på et frispark. 

Kort efter var Christian Wagner igen på plads, da han sendte føringsmålet til 2-1 i kassen. 

Senere i anden halvleg fuldendte Christian Wagner sit hattrick, hvilket også gjorde ham til turnerings topscorer med sit femte turneringsmål. 

Fem minutter før tid reducerede Vitesse Arnhem til 3-2, hvilket også blev kampens slutresultat, og dermed vandt AaB BC Catering Cup med fire sejre i de fire kampe. 

Tags på denne nyhed

Perfekt vejr til årets standerhejsning

19. januar 2020 kl. 11:41 af Rasmus Estrup

Med solskin fra en skyfri himmel og fine plusgrader kunne forholdene til årets standerhejsning i AaB af 1885 ikke have været bedre, og der var da også mange både nuværende og tidligere spillere i AaB, der var mødt op til standerhejsningen i 2020. 

Formand for AaB af 1885 Claus Fallingborg bød alle velkommen med en tale, hvor han blandt andet gjorde opmærksom på, at det i år er 25 år siden klubbens første danske mesterskab, 50 år siden AaB's flytning til Hornevej og 100 år siden indvielsen af Aalborg Stadion. 

Derudover kiggede han blandt andet også på sidste års etablering af nye Goal Station på Hornevej. 

- Vi er meget glade for vores nye Goal Station, for vi tror på, at den kan være med til at motivere jer til at komme endnu mere herud, og vi tror på, at vores Goal Station er noget, der vil være til gavn for alle, sagde Claus Fallingborg blandt andet i talen, inden Freya Poulsen fra U/13 og Amalie Klovnhøj fra U/9 hejsede flaget. 

Efter et AaB-hurra blev spillere fra U/6 til Grand Old Boys fordelt ud på græsbanerne, kunstgræsbanerne og Goal Station, mens spillere fra AaB's 3F Superligahold fulgte de forskellige hold fra sidelinjen. 

Kristoffer Pallesen og Jores Okore fulgte med i spillet i AaB's Goal Station. 

Unge AaB-talenter prøvede kræfter med diverse spil i AaB's Goal Station. 

AaB's pigeafdeling var velrepræsenteret til dagens standerhejsning. 

Torben Boye styrede slagets gang for et par Grand Old Boys-spillere. 

Et nyt AaB-hold af spillere fra Aalborg Universitet spillede intern kamp for øjnene Superligaspillerne. 

'