Testkamp mod Vendsyssel F.F. udskydes til tirsdag

9. februar 2020 kl. 11:57 af Rasmus Estrup

På grund af vejrsituationen i Vrå og for at opretholde den sportslige værdi af testkampen, der er AaB's generalprøve inden sæsonstarten på søndag, har klubberne i fællesskab besluttet at udskyde dagens planlagte testkamp til tirsdag. 

Kampen spilles i stedet tirsdag kl. 11.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. 

Tags på denne nyhed

20 mand udtaget til sidste test

8. februar 2020 kl. 16:32 af Brian Andersen

Således gælder det allerede næste søndag forårspremieren i 3F Superligaen på udebane mod Silkeborg I.F.

Til morgendagens testkamp har cheftræner Jacob Friis valgt følgende navne:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt, 28 Jeppe Pedersen og 34 Anders Bærtelsen.

Jores Okore, Lukas Klitten og Kasper Pedersen er alle ukampdygtige.

Opgøret afvikles kl. 13.00 på en nyanlagt kunstgræsbane på Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, og livetweets kan følges fra AaB’s officielle Twitterkonto.

Ligeledes streamer Nordjyske Medier duellen på nordjyske.dk.

Tags på denne nyhed

Vind unikke børne-oplevelser til AaB-Lyngby

7. februar 2020 kl. 08:29 af Martin Stigaard Skammelsen

Når AaB søndag den 8. marts tager imod Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park i 3F Superligaen, så er der særligt fokus på de mindste AaB-fans, der denne dag får en unik mulighed for at komme helt tæt på spillerne før og efter kampen, samt være en del af hele rammen omkring opgøret. 

Der er flere forskellige muligheder for at deltage – læs herunder og lad os høre fra dig hvis dit barn er interesseret.

Giv en peptalk til spillertruppen inden kampen

Inden AaB-truppen løber på banen til opvarmning, skal de have en vaskeægte peptalk, og den skal leveres af en passioneret AaB-fan i alderen 8-12 år.

Er det noget for dit barn, så send os en kort video hvor din dreng/pige viser hvordan en peptalk skal gives. Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest torsdag den 27. februar med ”Peptalk” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder én heldig vinder, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

Råb spillernes navne op før kampen

Lige inden det går løs på grønsværen skal dagens startopstilling naturligvis råbes op i samarbejde med publikum. Her har vi denne dag brug for en AaB-fan i alderen 8-12 år, der er klar til sammen med stadionspeaker Lars Bech at hjælpe med at få spillernes navne råbt op.

Er det noget for dit barn, så send os en kort video hvor din dreng/pige viser hvordan startopstillingen bør præsenteres på bedste vis. Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest torsdag den 27. februar med ”Navneopråb” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder én heldig vinder, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

Interview AaB’s spillere i ugen op til kampen

I dagene op til kampen, har vi brug for to junior-reportere, der på træningsanlægget på Hornevej kan hjælpe AaB TV med at stille spørgsmål om den kommende kamp til AaB’s-profiler.

Er du en spørgelysten AaB-fan i alderen 8-12 år, der har lyst til at prøve kræfter med ovenstående, så send os en video hvor du interviewer din far, din mor, en kammerat eller en helt fjerde person – ganske som du vil gøre det i dagene op til kampen.

Send din video til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest torsdag den 27. februar med ”Junior-reporter” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder to dygtige deltagere, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

Få din tegning på storskærmen

Når AaB’s spillere råbes op til kampstart vil vi på storskærmen ikke vise det normale billede af spilleren, men i stedet vise en tegning fra en af de mange børn der også holder med AaB.

Skal dit barn have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere, tag derefter et billede af tegningerne og indsend dem til os via e-mail til aab@aab-as.dk med ”Tegning” i emnefeltet.

Bemærk at tegningerne skal laves, så de ligner fotos som på denne side (https://aabsport.dk/holdet/spillertruppen/) i halv figur.

Vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen, og for hver spiller i truppen finder vi én tegning der bliver udvalgt til visning på storskærmen. For hver tegning der udvælges, kvitterer vi med to billetter til kampen.

AaB glæder sig til at modtage rigtig mange tegninger og videoer fra AaB-børn i hele Nordjylland!

Tags på denne nyhed

Faninfo om forårets første kamp i Silkeborg

6. februar 2020 kl. 12:16

Navn: JYSK Park
Kapacitet: 10.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1.457
Placering udebaneafsnit: 17 Tribune
Indgang udebaneafsnit: E1 og E2. Dørene åbnes kl. 12.30.

Billetpriser i forsalg
Børn u/16: 30,-
Voksen: 80,-
Pensionist: 80,- 
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag
Børn u/16: 50,-
Voksen: 100,-


Transport til og fra Nature Energy Park

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bus til kampen, hvor alle AaB Support Club-medlemmer gratis kan deltage. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer også bus til kampen samt fælles opvarmning inden opgøret. Læs mere her.

Kør selv:
Ansvej 104, 8600 Silkeborg

Få flere informationer om udebaneafsnittet her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for jeres støtte til holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-SC Freiburg 1-1

5. februar 2020 kl. 20:21 af Rasmus Estrup

AaB spillede onsdag eftermiddag 1-1 mod SC Freiburgs U/23-mandskab i en testkamp, der var inddelt i fire perioder af hver 30 minutter. Det gav mulighed for 60 minutters spilletid til alle, mens Jakob Ahlmann og Kristoffer Pallesen begge spillede 90 minutter. 

Trods flere gode AaB-muligheder i starten, var det SC Freiburg, der kom først på måltavlen ved Marvin Pieringer efter 39 minutters spil. 

Den tyske 1-0-føring holdt indtil fem minutter før tid, hvor Kristoffer Pallesen flot flugtede udligningen i mål til 1-1. 

I dette indslag kan du se et sammendrag af kampen samt få reaktioner fra assistenttræner Lasse Stensgaard og anfører Lucas Andersen. 

Tags på denne nyhed
'