Christoffer Ravn udtaget til U/17-landskampe mod Frankrig

11. februar 2020 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold har Christoffer Ravn med i truppen til to venskabskampe mod Frankrig 25. og 27. februar. 

Begge kampe skal spilles på Stade Pierre de Coubertin i Cannes. 

Christoffer Ravn, der spiller venstreback, har optrådt 15 gange for danske ungdomslandshold. Heraf seks gange for U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Få din tegning af AaB-spillere på storskærmen

11. februar 2020 kl. 07:55 af Rasmus Estrup

Når AaB søndag den 8. marts tager imod Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park i 3F Superligaen, så er der særligt fokus på de mindste AaB-fans, der denne dag får en unik mulighed for at komme helt tæt på spillerne før og efter kampen, samt være en del af hele rammen omkring opgøret. 

En af mulighederne for at spille en rolle, er når AaB-spillernes navne råbes op lige inden kampstart. Her vil vi på storskærmen ikke vise det normale billede af spilleren, men i stedet vise en tegning fra en af de mange børn, der også holder med AaB.

Skal dit barn have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere, tag derefter et billede af tegningerne og indsend dem til os via e-mail til aab@aab-as.dk med ”Tegning” i emnefeltet.

Bemærk at tegningerne skal laves, så de ligner fotos som på denne side (https://aabsport.dk/holdet/spillertruppen/) i halv figur.

Vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen, og for hver spiller i truppen finder vi én tegning, der bliver udvalgt til visning på storskærmen. For hver tegning der udvælges, kvitterer vi med to billetter til kampen.

Råb spillernes navne op før kampen

Til selve navneopråbet af AaB-spillerne har vi denne dag også brug for en AaB-fan i alderen 8-10 år, der er klar til sammen med stadionspeaker Lars Bech at hjælpe med at få spillernes navne råbt op.

Er det noget for dit barn, så send os en kort video hvor din dreng/pige viser, hvordan startopstillingen bør præsenteres på bedste vis. Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest mandag den 24. februar med ”Navneopråb” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder én heldig vinder, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

AaB glæder sig til at modtage rigtig mange tegninger og videoer fra AaB-børn i hele Nordjylland!

Tags på denne nyhed

Dahl og Jacobsen udtaget til U/16-landshold

10. februar 2020 kl. 15:22 af Rasmus Estrup

AaB Talents Gustav Dahl og Marius Jacobsen skal i næste uge med U/16-landsholdet til UEFA Development Tournament i England. 

Undervejs spiller Danmark mod England 19. februar, mod Spanien 21. februar og mod USA 24. februar, hvorefter U/16-landsholdet igen vender snuden mod Danmark. 

Inden turneringen i England har Gustav Dahl optrådt seks gange for det danske U/16-landshold, mens Marius Jacobsen har tre optrædener i landsholdsdragten bag sig. 

Tags på denne nyhed

Samme trup udtaget til generalprøve

10. februar 2020 kl. 13:27 af Rasmus Estrup

Således gælder det allerede på søndag forårspremieren i 3F Superligaen på udebane mod Silkeborg I.F.

Til tirsdagens testkamp har cheftræner Jacob Friis valgt følgende navne til startopstillingen: 

1 Jacob Rinne, 3 Jakob Ahlmann, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 21 Patrick Olsen, 24 Mathias Ross og 26 Rasmus Thelander.

På bænken har AaB: 2 Patrick Kristensen, 14 Malthe Højholt, 20 Oliver Klitten, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 25 Frederik Børsting, 27 Søren Tengstedt, 28 Jeppe Pedersen og 34 Anders Bærtelsen.

Jores Okore, Lukas Klitten og Kasper Pedersen er alle ukampdygtige.

Opgøret afvikles kl. 11.00 på en nyanlagt kunstgræsbane på Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, og livetweets kan følges fra AaB’s officielle Twitterkonto.

Ligeledes streamer Nordjyske Medier duellen på nordjyske.dk.

Tags på denne nyhed

Testkamp mod Vendsyssel F.F. udskydes til tirsdag

9. februar 2020 kl. 11:57 af Rasmus Estrup

På grund af vejrsituationen i Vrå og for at opretholde den sportslige værdi af testkampen, der er AaB's generalprøve inden sæsonstarten på søndag, har klubberne i fællesskab besluttet at udskyde dagens planlagte testkamp til tirsdag. 

Kampen spilles i stedet tirsdag kl. 11.00 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. 

Tags på denne nyhed