AaB TV: Vendsyssel F.F.-AaB 0-3

12. februar 2020 kl. 07:17 af Rasmus Estrup

AaB vandt tirsdag 3-0 på udebane mod Vendsyssel F.F. i AaB's sidste testkamp inden forårspremieren i 3F Superligaen mod Silkeborg I.F. på søndag. 

AaB kom godt fra land på kunstgræsset i Vrå, og Kasper Kusk bragte udeholdet i front med 1-0 efter syv minutter. 

Omtrent ti minutter senere blev føringen fordoblet, da Lucas Andersen eksekverede et straffespark. 

Efter ca. en halv times spil scorede Kasper Kusk opgørets sidste mål, da han afsluttede et fint AaB-angreb med en følt afslutning mod fjerneste stolpe. 

I videoen øverst kan du se sammendrag af kampen, som blev filmet og streamet af Nordjyske. Få også reaktioner fra Patrick Olsen og cheftræner Jacob Friis.

Tags på denne nyhed

AaB med komfortabel testsejr i Vrå

11. februar 2020 kl. 14:11 af Brian Andersen

Således fik AaB en glimrende generalprøve, inden søndagens forårspremiere i 3F Superligaen på udebane mod Silkeborg I.F.

AaB satte sig fra første fløjt tungt på kampen, og allerede i det fjerde minut fik Patrick Olsen en stor skudmulighed efter oplæg fra Iver Fossum og Mathias Ross, men læderet strøg et godt stykke over mål.

To minutter senere fik Tom van Weert chancen efter forarbejde af Lucas Andersen, og i det syvende minut kom så via det tredje tilbud føringsmålet, da Kasper Kusk med højrebenet udnyttede en smart pasning fra Patrick Olsen.

AaB fortsatte ufortrødent takterne, og det blev 2-0 efter 16 minutter, da Lucas Andersen scorede fra pletten, efter at en Vendsyssel-spiller havde haft hånd på bolden.

Der skulle gå 18 minutter, før Emmanuel Ogude sendte værternes første forsøg forbi mål, mens Kasper Kusk og Lucas Andersen var nærgående i den modsatte ende.

3-0 træfferen kom i det 34. minut, hvor Kasper Kusk med et elegant lob over VFF-keeper Peter Friis Jensen og op i det fjerneste målhjørne igen fandt vej til netmaskerne.

Fire minutter før pausen burde Tom van Weert have udnyttet en frispilning af Jakob Ahlmann, men det forblev ved en meget fortjent tremålsføring ved halvtid.

Anden halvleg fortsatte med AaB som den dominerende part, og efter knap en time tvang Lucas Andersen en god redning ud af Peter Friis Jensen.

Efter 61 minutter forærede Jacob Rinne den eneste reelle Vendsyssel-chance i kampen væk, men Emmanuel Ogude sendte læderet i sidenettet.

Både Tom van Weert og indskiftede Frederik Børsting kunne have øget føringen for AaB, men skarpheden manglede i de sidste 45 minutter.

Alt i alt blev det dog en godkendt test, inden det i den kommende weekend er alvor.

Matchfacts – testkamp i Vrå
Vendsyssel F.F.-AaB  0-3 (0-3)
7. min 0-1 Kasper Kusk, 16. min 0-2 Lucas Andersen, 34. min 0-3 Kasper Kusk.
Udvisning AaB: Rasmus Thelander (67).

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Rasmus Thelander (67: Anders Bærtelsen), Mathias Ross, Jakob Ahlmann, Magnus Christensen, Iver Fossum, Patrick Olsen, Tom van Weert, Kasper Kusk, Lucas Andersen (62: Frederik Børsting).

Tags på denne nyhed

Christoffer Ravn udtaget til U/17-landskampe mod Frankrig

11. februar 2020 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold har Christoffer Ravn med i truppen til to venskabskampe mod Frankrig 25. og 27. februar. 

Begge kampe skal spilles på Stade Pierre de Coubertin i Cannes. 

Christoffer Ravn, der spiller venstreback, har optrådt 15 gange for danske ungdomslandshold. Heraf seks gange for U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Få din tegning af AaB-spillere på storskærmen

11. februar 2020 kl. 07:55 af Rasmus Estrup

Når AaB søndag den 8. marts tager imod Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park i 3F Superligaen, så er der særligt fokus på de mindste AaB-fans, der denne dag får en unik mulighed for at komme helt tæt på spillerne før og efter kampen, samt være en del af hele rammen omkring opgøret. 

En af mulighederne for at spille en rolle, er når AaB-spillernes navne råbes op lige inden kampstart. Her vil vi på storskærmen ikke vise det normale billede af spilleren, men i stedet vise en tegning fra en af de mange børn, der også holder med AaB.

Skal dit barn have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere, tag derefter et billede af tegningerne og indsend dem til os via e-mail til aab@aab-as.dk med ”Tegning” i emnefeltet.

Bemærk at tegningerne skal laves, så de ligner fotos som på denne side (https://aabsport.dk/holdet/spillertruppen/) i halv figur.

Vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen, og for hver spiller i truppen finder vi én tegning, der bliver udvalgt til visning på storskærmen. For hver tegning der udvælges, kvitterer vi med to billetter til kampen.

Råb spillernes navne op før kampen

Til selve navneopråbet af AaB-spillerne har vi denne dag også brug for en AaB-fan i alderen 8-10 år, der er klar til sammen med stadionspeaker Lars Bech at hjælpe med at få spillernes navne råbt op.

Er det noget for dit barn, så send os en kort video hvor din dreng/pige viser, hvordan startopstillingen bør præsenteres på bedste vis. Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest mandag den 24. februar med ”Navneopråb” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder én heldig vinder, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

AaB glæder sig til at modtage rigtig mange tegninger og videoer fra AaB-børn i hele Nordjylland!

Tags på denne nyhed

Dahl og Jacobsen udtaget til U/16-landshold

10. februar 2020 kl. 15:22 af Rasmus Estrup

AaB Talents Gustav Dahl og Marius Jacobsen skal i næste uge med U/16-landsholdet til UEFA Development Tournament i England. 

Undervejs spiller Danmark mod England 19. februar, mod Spanien 21. februar og mod USA 24. februar, hvorefter U/16-landsholdet igen vender snuden mod Danmark. 

Inden turneringen i England har Gustav Dahl optrådt seks gange for det danske U/16-landshold, mens Marius Jacobsen har tre optrædener i landsholdsdragten bag sig. 

Tags på denne nyhed
'