AaB skriver kontrakt med Kouzine

27. februar 2020 kl. 11:07 af Brian Andersen

Aramis Kouzine har det seneste halve år opholdt sig hos SK Dnipro-1, der er placeret på en ottendeplads i den bedste ukrainske række.

Forinden var 21-årige Aramis Kouzine tilknyttet ligeledes ukrainske Obolon-Brovar Kyiv, hvor det blev til fire scoringer i 26 officielle kampe.

Aramis Kouzine har i den seneste tid været gæstespiller i AaB, og udover at han generelt har gjort et godt indtryk, så kom han også på måltavlen i en reserveholdskamp mod AGF.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

- Vi kan se, at Aramis har et udviklingspotentiale og nogle færdigheder rent offensivt, som vi ikke i forvejen ikke har så meget af i vores trup.

- Aramis’ spidskompetencer er i feltet, hvor han med sin placeringsevne og aggressive løb beskæftiger modstanderens forsvar. Han er en god afslutter med fin sparketeknik, fortæller Thomas Bælum.

Aramis Kouzine håber, at opholdet i AaB kan blive af længere varighed:

- Jeg er meget begejstret for at indgå en aftale med AaB. Det er et hold af høj kvalitet, og jeg håber på at kunne bidrage til, at klubben når sine målsætninger i foråret.

- Klubbens faciliteter, det højintense træningsmiljø og de dygtige holdkammerater kan helt sikkert hjælpe mig til at blive bedre, hurtigere og stærkere, og så er det op til mig at levere på banen og bevise, at vi skal forlænge aftalen til sommer, siger Aramis Kouzine.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af truppen i de to uger, hvor jeg har trænet med, og fra tribunen oplevede jeg i søndags den imponerende atmosfære på Aalborg Portland Park mod Brøndby, og jeg glæder mig til at blive en del af AaB og nede fra grønsværen at kunne mærke fansenes opbakning, lyder det fra Aramis Kouzine.

Aramis Kouzine, der er tildelt trøje nummer 19 i AaB, afventer nu sin arbejds- og opholdstilladelse, før han er til rådighed for cheftræner Jacob Friis.

Tags på denne nyhed

Ekstra billet til sæsonkortholdere til kvartfinalen

27. februar 2020 kl. 09:57 af Rasmus Estrup

Når AaB på onsdag kl. 18.30 tager imod FC København til Sydbank Pokalens kvartfinale på Aalborg Portland Park, er der en ekstra fordel ved at være sæsonkortholder. Sæsonkortholdere må til opgøret nemlig tage en ven med gratis. 

For at få den ekstra billet skal man følge disse trin: 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Sydbank Pokalkampen mod FC København og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner

Er du endnu ikke sæsonkortholder, kan du tegne et sæsonkortabonnement for 85 kr. for voksne og 45 kr. for børn her. 

Ønsker du blot at købe billet til den ene kamp, kan du købe billet til kampen her. 

Tengstedt dobbelt målscorer i reserveholdssejr

26. februar 2020 kl. 20:09 af Brian Andersen

Især i den første time var der masser af gode momenter fra det fremmødte AaB-mandskab på Vodskovs nyanlagte kunstgræsbane, hvor Søren Tengstedt satte sine to træffere ind i første halvleg.

Samtidig holdt AaB-målmand Andreas Hansen med en god redning Vejgaard fra fadet i den modsatte ende af banen.

AaB’s gæstespiller Aramis Kouzine fik i kampens slutfase annulleret en scoring for offside, mens Søren Tengstedt i dommerens tillægstid på straffespark fik chancen for et hattrick, men desværre blev Tengstedts forsøg fra pletten læst og afværget af modstander-keeperen.

AaB’s reserver skal næste gang i aktion, når Hobro I.K. mandag den 9. marts gæster Aalborg til en duel i Reserveholdsturneringen.

Tags på denne nyhed

Stor interesse for siddepladser til pokalkvartfinalen

26. februar 2020 kl. 14:07 af Rasmus Estrup

Allerede nu er der stor interesse for siddepladserne på Complea Tribunen til kvartfinalen i Sydbank Pokalen mod FC København onsdag 4. marts kl. 18.30. Køb billet til kampen her. 

Pladserne på D Øvre og F Øvre er udsolgt, mens der er meget få ledige pladser tilbage på henholdsvis C Nedre, D Nedre, E Nedre og F Nedre samt C Øvre og E Øvre. 

Ønsker du at få en siddeplads til kampen, er det derfor om at få bestilt billetterne hurtigst muligt på www.billet.aabsport.dk

På 3F Tribunen er der også stadig ledige unummererede siddepladser tilbage, mens der også kan købes billetter til ståpladserne på Vesttribunen. 

Er man i forvejen sæsonkortholder, skal man huske, at man til onsdagens pokalkvartfinale gratis kan tage en ven med til opgøret ved at følge disse trin. 

Tags på denne nyhed

Reserveholdet møder Vejgaard Boldspilklub kl. 17.30

26. februar 2020 kl. 08:53 af Rasmus Estrup

I aften spiller AaB's reservehold en testkamp mod 2. divisionsklubben Vejgaard Boldspilklub i Vodskov. Kampen spilles på Vodskov I.F.'s kunstgræsbane kl. 17.30. 

Til opgøret stiller AaB i følgende opstilling: 

Andreas Hansen
Kasper Pedersen, Anders Bærtelsen, Thomas Albert Christiansen (U/19 Liga)
Patrick Kristensen, Robert Kakeeto, Jeppe Pedersen, Frederik Børsting
Søren Tengstedt, Kasper Kusk, Oliver Klitten

På bænken sidder U/19-ligaspillerne Marcus Hannesbo, Daniel Mortensen og Marcus Bundgaard Sørensen samt gæstespiller Aramis Kouzine. 

Det er gratis at overvære kampen på Vodskovvej 15, 9310 Vodskov. 

Tags på denne nyhed